Merhaba arkadaşlar, 2011 model 65000 km de olan motorumun yılın başında silindir piston takımı değişti. Hesaplamalarıma göre 55-60 kuruş bandında yakıyor. Sabit bir markadan almıyorum ama Petrol Ofisi'nden çok aldım. Sizce tüketimi nasıl?
Merhaba arkadaşlar, 2011 model 65000 km de olan motorumun yılın başında silindir piston takımı değişti. Hesaplamalarıma göre 55-60 kuruş bandında yakıyor. Sabit bir markadan almıyorum ama Petrol Ofisi'nden çok aldım. Sizce tüketimi nasıl?
Kuruş hesabı değil de "100 km.de şu kadar litre benzin yakıyorum" diye tarif etseniz sanırım daha iyi yorumlar gelir.
3 litre altında bence her değer iyidir
Gayet güzel tüketim verileri, ben şahsen bir anormallik göremedim aksine gayet sağlıklı buluyorum.
Yaşına göre km ve yakıt tüketimi gayet güzel Ben 10 yıldan fazla CBF 150 kullanıyorum Büyük tur motorlarımın yanında sürekli CBF tuttum hala da tutarım CBF ortalama 5 bin devirde kullan yağda yakmıyor 2000 de yağını en kötü yarı sentetik yağlarla değiş elektrikli aksesuarlar çok bağlama senide beni de gömer:D
2,75 litre/100 km bence mükemmel bir yakıt verisi. Her nasıl kullanılageldiyse hiç bozmadan öyle devam etmek en iyisi olur.
55000 kmde orjinal şekilde ortalama 100 kmde agresif kullanımda 3 lt sakinde 2.7 civarı yakıt 2000 kmde 200 250 gr yağ yakıyor
2.2 yakıyorum 100 km de cb 125 r, bence değerlerin iyi,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
100K Cbf 150
Şehir içi 2,52 - 2,77 arası
Uzun yol 3,04 - 3,21 arası
Kontağa güzel bağlattırın Yğun yaışlarda tesisata sorun çıkartmasın Standar cbf 150 yağışta buji piposu sebepli motor stop ederse de orjinali ile değişin Yada üzerine su geçirmez kap yapın Böyle olası bir durumda buj piposunu çıkartıp peçete ile içini silip bujiyi sökmeden temizleyip yola devam edebilirsiniz
CBF 150 ile 400000-500000 km lere dayandım Sorunsuz motor değil ama sorunlarının üstesinden gelinmesi kolay motor
https://yoldabirivar.wordpress.com/
Tartışma başlatmak istemem ama CBF 150 ye 100 km de 2.7 lt benzin yaktıran kişileri tebrik ederim :D Deposu 13 lt. Yani karbüratörlü motorla bir depoyla 450km civarı yol yapıyorlar, enteresan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)