Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Trafik tıkanıklığı

REKLAM ALANI
    Ahmet Turan Peker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda nc 750 x dct vstrom dl 650 xmax 250
    Bugün İstanbul'dan düzceye kadar gittim. Saat 12 de yola çıktım....
    Her otoban çıkışı ve sonrası ciddi yoğunluk vardı.SEBEP ; emniyet şeridi kullanımı..

Gebze kavşaktan körfez köprü girişi kilit idi körfez köprüsü tıkanmış ya da kaza vardı.
    Bilecik çıkışı ve sonrası ise tam felaket....

Motorla bile çok zorlandım. Çünkü emniyet şeridi park etmiş araç dolu. Ve ihlal yapan d epey fazla.

Sebebi ise çok trajikomik. Hendek Berceste de mola verenler içeri sığmayınca ıtobanın bir şeridi park yeri olmuş. Sonrası yol açık.Bu kadar salakca bir şey olamaz yav polis orda dedim2 sebep bu 500 binden fazla cez yazdım başedemiyoruz dedi...

Akıl tutulması yaşadım valla. Mola yerinde ki park edilen araçlar yüzünden 20 km trafik tıkalı
    espresso bunu beğendi.
    “Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Bayram trafiği üstüne bizim milletimizin trafikteki kültürsüzlüğü ve bilinçsizliği en üst seviyede olduğu için maalesef böyle. Bayram öncesi, bayram zamanı ve bayram dönüşü zamanlarında motosiklet kullanmaktan çekiniyorum en garip sürücü tipleri bu zamanlarda piyasaya çıkıyorlar.
    espresso ve zihnigonen bunu beğendiler.

Bizim buralar da aynı şekil. Her yıl Bayram tatilinde insan olmayan bir yere kaçasım ve o yerden 10 gün çıkmayasım geliyor. Ülke genelinde bayram tatilinden bunlar yüzünden nefret ediyorum bütün primat ve dağ ayıları trafiğe çıkıyor
    zihnigonen bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Ben de Bodrum'a geldim dün, yol normalden 1,5 saat fazla sürdü. (Emniyet şeritlerindeki arabalar yüzünden...)
    espresso bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)