Sizce alınabilir bir risk mi? (X Cape 650)
Reklamlar
-
24 Haziran 2023, 20:13
MARKA Moto Morini
MODEL X-Cape
RENK Carrara White, Red Passion, Smoky Anthracite
MOTOR HACMİ 649cc
HP 59hp
TORK 54nm
SELE YÜKSEKLİĞİ 820mm
KURU AĞIRLIK 213kg
ÖN JANT EBATI 110/80-19M/CPirelliScorpion Rally STRinc
ARKA JANT EBATI 150/70-17M/CPirelliScorpion Rally STRinc
Nc bulunamaması ve ikinci eldeki absurd rakamlar dolayısıyla alternatiflere bakıyorum da. Ülkeye yeni giren bir markaya güvenilir mi? Korlas'ı nasıl bilirsiniz ^^
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Bulabildiğim türkçe incelemeler;
https://www.youtube.com/watch?v=kKv0...el=SezerSaykal
https://www.youtube.com/watch?v=6m_U...el=MotopiXelTv
https://www.youtube.com/watch?v=Wnek...e%C4%B0stanbul
Reklamlar
-
24 Haziran 2023, 21:39
-
24 Haziran 2023, 22:23
Motor güzel kaliteli blok kawasaki diye biliyorum.korlas motora bakıyor bence hiç bir sorun olmaz.motor fiyatı ve parça fiyatlarını sana kalıyor.bende 3 4 yaşında 20 30 bin kmde motor alıcağıma aynı paraya 0km tercih ederdim
-
24 Haziran 2023, 22:31
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
Motor güzel kaliteli blok kawasaki diye biliyorum.korlas motora bakıyor bence hiç bir sorun olmaz.motor fiyatı ve parça fiyatlarını sana kalıyor.bende 3 4 yaşında 20 30 bin kmde motor alıcağıma aynı paraya 0km tercih ederdim
Aynen, pek al-satçı da olmadığımdan alayım gitsin gittiği yere kadar modundayım. Bakalım, hakkında forumda hiç yazı görmeyince dedim başlık açayım.
-
25 Haziran 2023, 00:55
moto morini italyan markası çinde üretiliyor.2 tane dergi incelemesi var çok olumlu.yazılanlar özetle,
kullanması kolay,stabil,eski er6 blogundan devşirme,lineer güç bandı,yeterli tork ve güç,rakiplerinden biraz ağır,esnek,marzochi ayarlanabilir amortisrler,bosch abs,brembo fren.düşük fiyat.hafif arazide dengeli kullanım.rahat vekonforlu oturus sekli
-
25 Haziran 2023, 07:12
Motor elbette çok hoş ve güzel duruyor. Korlas da güzel işler yapıyor. Siz beğenmişseniz zaten bize laf etmek düşmez ama ben 330.000 TL verecek olsam gider 3-4 senelik düşük km Versys ya da V-Strom alırım.
-
25 Haziran 2023, 12:23
Eski bir markadır, İtalyandır. İtalyada bir çok bu tarz motosiklet markasi vardı 80 li 90 lı yillarda, Taninmis bilinen markalarin sorunsuz bloklarını kullanirlardi. Laverda- Bimota- Moto Morini İtalyada kucuk tesislerde uretim olurdu. Jant amortisor fren sistemi,elcik ve kablo aksama kadar falan hep dış firmalardan alinirdi.
-
Parça servis durumu önemli bazı markalarda cebinde paranda olsa yani kaç liraysa kaç lira pahalıda olsa vericem demene rağmen parça bulamıyorsun..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Parça servis durumu önemli bazı markalarda cebinde paranda olsa yani kaç liraysa kaç lira pahalıda olsa vericem demene rağmen parça bulamıyorsun..
Öyle tabi ama zaten bunu da alamadık. Aynı motor yok bekliyoruz muhabbetleri.
Bayiden alınamıyorsa, enayi gibi liste fiyatı üstüne 2. el de almak istenmiyorsa mecbur risk alacağız gibi. X cape, qj srt800, java vs
-
01 Temmuz 2023, 23:32
bence sıfır ayarında bundan daha güçlü v storm 650 tavsiye ederim 2. el değer kaybı gibi konulardan bağımsız olarak kendini kanıtlamış bir motosiklet olduğu için yedek parça aksesuar her yerde bulunduğu için
ha bu motor da allahı var yuğuşuklu bileşenleri de kaliteli tercih edilir mi edilmez mi size kalmış
-
01 Temmuz 2024, 22:21
Sonuç ne oldu çok merak ediyorum?
-
01 Temmuz 2024, 22:51
holy_diver adlı üyeden alıntı
Konu sahibinin künyesinde yazıyor. V Strom 800 DE.
-
01 Temmuz 2024, 22:53
Ciddi düşünüyordum x cape ile 650cc civarı arayışım vardı. Baktım korlas da elimizde yok, listeye isim yazdırın muhabbetine girmeye başladı gittim 800de yi aldım bütçemi biraz aşıp. İyi ki de öyle yapmışım diyorum şimdi. Saygılar ^^
-
07 Temmuz 2024, 08:09
Ya 800 DE tabiki çok iyi ama bu motoru gerçekten kullanan birileri var mı acaba? Mesela ben sanırım hilayandan vaz geçeceğim e bütçeyi zorlasak 800DE değil ama Transalp oluyor ama onu alıncada aksesuar para kalmıyor. O yüzden xcape bana mantıklı gelmeye başlamıştı. Tamam dizayn İtalyan falan ama sonuç olarak koskoca imparatorluğa yıkmış Çinli çakallar işin içinde. Böyle olunca insan çekiniyor.
-
07 Temmuz 2024, 18:56
Ya 800 DE tabiki çok iyi ama bu motoru gerçekten kullanan birileri var mı acaba? Mesela ben sanırım hilayandan vaz geçeceğim e bütçeyi zorlasak 800DE değil ama Transalp oluyor ama onu alıncada aksesuar para kalmıyor. O yüzden xcape bana mantıklı gelmeye başlamıştı. Tamam dizayn İtalyan falan ama sonuç olarak koskoca imparatorluğa yıkmış Çinli çakallar işin içinde. Böyle olunca insan çekiniyor.
Araştırmış, facebook gruplarını takip etmiştim. Herkes memnundu hemen hemen, componentleri zaten çok kaliteli, bence yakışıklı da motor.
Ama Türkiyede yeni ve ikinci eli baya ölü, favoriye aldığım ilanları sürekli fiyat düşürüyor hatta. Himalayan memnun etmedi mi?
-
08 Temmuz 2024, 13:45
Alamadık!!!! Bayi teslim edemedi bir türlü ama alanlar menun. Ben 1 ay bekledim ama kimse kusura bakmasın zamanımın değeri paha biçilmez. 1 ay daha bekleyemem. Ya cebimi düşünüp xcape yada amaaaannn deyip Transalp alıcam.
-
08 Temmuz 2024, 13:57
V strom 800 kullanıyorum motor güzel atik 5-6 bin devirde titreşim sorunu var.Birde sağ bacağa inanılmaz bir sıcak vuruyor ama bunların hepsi göz ardı edilebilcek sorunlar bıktırmıyor insanı ama en büyük eksisi eşek ölüsü gibi ağır olması. Yok yani trafikte tamamen çile gibi 250 kg nedir ya , dolu ağırlık tabi bu.Dün olduğum yerde devirdim motoru gecenin vakti kimse de yok kaldırana kadar akla karayı seçtim onun dışında güzel bana kalırsa
-
08 Temmuz 2024, 15:52
Transalp benim için en mantıklısı ben buna karar verdim
-
08 Temmuz 2024, 18:13
Alamadık!!!! Bayi teslim edemedi bir türlü ama alanlar menun. Ben 1 ay bekledim ama kimse kusura bakmasın zamanımın değeri paha biçilmez. 1 ay daha bekleyemem. Ya cebimi düşünüp xcape yada amaaaannn deyip Transalp alıcam.
Hayırlı olsun şimdiden ^^
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Orophian adlı üyeden alıntı
V strom 800 kullanıyorum motor güzel atik 5-6 bin devirde titreşim sorunu var.Birde sağ bacağa inanılmaz bir sıcak vuruyor ama bunların hepsi göz ardı edilebilcek sorunlar bıktırmıyor insanı ama en büyük eksisi eşek ölüsü gibi ağır olması. Yok yani trafikte tamamen çile gibi 250 kg nedir ya , dolu ağırlık tabi bu.Dün olduğum yerde devirdim motoru gecenin vakti kimse de yok kaldırana kadar akla karayı seçtim onun dışında güzel bana kalırsa
Nazarlık olmuş diyelim, geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)