Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

5 bin devirden sonra gelen ses | 600RR

REKLAM ALANI

Motosikleti
    R25
    Merhabalar herkese, 600RR'imden garip bir ses geliyor.
    5000 devirden sonra dızzztt diye ses geliyor. Zincirin bir yere sertçe sürtüğünü düşünün o şekilde. Tabii zincir demiyorum, sadece en yakın örnek bunu verebiliyorum.

Benzer bir paylaşım gördüm. Usta kasnak-debriyaj tasından olabilir demiş.

5000 devir sonrası ses geliyor. Ses gelirken debriyaja basarsam ses kesiliyor. Anlamadım gitti. Egzantrik zinciri olabilir mi acaba :/ tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa biraz daha açabiliriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    pek anlamam ama sesin geldiği yeri anlamaya çalış, sesin nereden geldiği belli olur diye düşünüyorum.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Geçmiş olsun yatak sarıyor. Zorlamadan güvendiğin bir ustaya ya da Esengül e götür risk alma. Aynısı başıma geldi egzantrik sandım blok bana kaçtı sonra.

Motosikleti
    R25
    Egzantrik zinciri sandığım için orijinal set aldım. Yatak sarması hiç aklıma gelmemişti, kendimiz değiştirebiliriz, yapabilecek arkadaşlar var da. Önemli olan şimdi parçayı temin etmek. Umarım söylediğin gibi sorun yoktur motorumda, can sıkıcı 😅

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı motov34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzantrik zinciri sandığım için orijinal set aldım. Yatak sarması hiç aklıma gelmemişti, kendimiz değiştirebiliriz, yapabilecek arkadaşlar var da. Önemli olan şimdi parçayı temin etmek. Umarım söylediğin gibi sorun yoktur motorumda, can sıkıcı ��
    İnşallah sadece egzantirikdendir. Diğeri adamı yiyip bitiriyor Allah düşmanımın başına vermesin öyle bela. 3 ayda ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)