5 bin devirden sonra gelen ses | 600RR
Reklamlar
-
23 Haziran 2023, 23:55
Merhabalar herkese, 600RR'imden garip bir ses geliyor.
5000 devirden sonra dızzztt diye ses geliyor. Zincirin bir yere sertçe sürtüğünü düşünün o şekilde. Tabii zincir demiyorum, sadece en yakın örnek bunu verebiliyorum.
Benzer bir paylaşım gördüm. Usta kasnak-debriyaj tasından olabilir demiş.
5000 devir sonrası ses geliyor. Ses gelirken debriyaja basarsam ses kesiliyor. Anlamadım gitti. Egzantrik zinciri olabilir mi acaba :/ tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa biraz daha açabiliriz.
Reklamlar
-
24 Haziran 2023, 01:10
pek anlamam ama sesin geldiği yeri anlamaya çalış, sesin nereden geldiği belli olur diye düşünüyorum.
-
24 Haziran 2023, 10:30
Geçmiş olsun yatak sarıyor. Zorlamadan güvendiğin bir ustaya ya da Esengül e götür risk alma. Aynısı başıma geldi egzantrik sandım blok bana kaçtı sonra.
-
24 Haziran 2023, 11:22
Egzantrik zinciri sandığım için orijinal set aldım. Yatak sarması hiç aklıma gelmemişti, kendimiz değiştirebiliriz, yapabilecek arkadaşlar var da. Önemli olan şimdi parçayı temin etmek. Umarım söylediğin gibi sorun yoktur motorumda, can sıkıcı 😅
-
26 Haziran 2023, 10:49
motov34 adlı üyeden alıntı
Egzantrik zinciri sandığım için orijinal set aldım. Yatak sarması hiç aklıma gelmemişti, kendimiz değiştirebiliriz, yapabilecek arkadaşlar var da. Önemli olan şimdi parçayı temin etmek. Umarım söylediğin gibi sorun yoktur motorumda, can sıkıcı
İnşallah sadece egzantirikdendir. Diğeri adamı yiyip bitiriyor Allah düşmanımın başına vermesin öyle bela. 3 ayda ne yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)