Çok geçmiş olsun....
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Çok geçmiş olsun arkadaşım evet ekipman önemini bir kez daha anlamış olduk bende Ankara da sürekli protokol(havalimanı yolunda) işe git gel yapıyorum bir gün botu veya eksik ekipman olsa tedirginlikle gidiyorum bu hikayeden sonra eksik bırakmamaya özen göstereceğim. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapacaktır fakat Ekipman dışında iyi bir lastik olması ve abs frenin belki anlık katkısı olabilirdi.
Büyük geçmiş olsun. Paylaşım için çok teşekkürler.
Allah beterinden korusun , geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. böyle uzuv kırıklarında tekrar normale dönmek sancılı olsa da, yapılacak tedavilerle en kısa sürede normal hayatınıza ve hareketinize dönmenizi dilerim.
hiç bir zaman bu da bunu yapmaz diyerek araba kullanırken bile hamle yapmamaya çalışırım. hem arabamı severim hem de sonraki hasar onarımı, kaskosu vs ile uğraşmak çok gözümde büyür. ufak tefek olsa da şükür büyük kaza yaşamadım. motora bu sene başladım, bu savımı çok daha ciddi derecede uygulamaya çalışıyorum. sürekli korkarak, onu yapar diyerek kullanıyorum, bu şekilde kullanırsam hayatta kalabileceğimi düşünüyorum. kısa mesafe de olsa tam ekipmansız çıkmıyorum. umarım bir gün şımarıklık yapıp ekipmansız binmem. tekrar büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Büyük geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin. Bu tür konular bazen motosikletten soğumama bazen daha korkak daha dikkatli sürmeme sebep oluyor. Yaş ilerledikçe can daha tatlı geliyor
Çok geçmiş olsun :(
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hastane ortamını iyi bilirim 3 ay kaldım kendi kazamda
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)