Muayenede gömme sinyal ve sinyalin hızı
-
20 Haziran 2023, 23:35
motorumda ön tarafta gömme sinyal var ve olması gerekenden hızlı yanıp sönüyor. cumartesi günü muayeneye kızıltoprağa götüreceğim sorun çıkarırlar mı? orjinal sinyalleri duruyor değiştirmeli miyim
Reklamlar
-
21 Haziran 2023, 07:41
Aslında flaşör mü ne basit bir parça değişimiyle sinyallerinizin yanma hızı normale dönebilir.
-
21 Haziran 2023, 09:40
tommygun adlı üyeden alıntı
Aslında flaşör mü ne basit bir parça değişimiyle sinyallerinizin yanma hızı normale dönebilir.
Doğru söylemişsiniz, motorundaki sinyal rölesi yerine led için olan "ayarlanabilir röle" alacak eski rölesinin yerine takacak, röleden yanıp sönme hızını ayarlayabilecek.
-
21 Haziran 2023, 10:04
YubuaZillo adlı üyeden alıntı
motorumda ön tarafta gömme sinyal var ve olması gerekenden hızlı yanıp sönüyor. cumartesi günü muayeneye kızıltoprağa götüreceğim sorun çıkarırlar mı? orjinal sinyalleri duruyor değiştirmeli miyim
Hafif kusur verir hızlı yanmaya. Cumartesi benim motorun da muayenesi var kızıltoprak'ta inşallah susturuculu egzozu geçirirler.
Türkiye'de yoksa 'Aliexpress'ten motoruna uygun led flaşör alıp takarsan hızlı yanma sorunun çözülür. Ben öyle yaptım.
-
21 Haziran 2023, 10:10
Herhangi bir sinyal ampülü patladığı için hızlı yanıp sönüyor olabilirmi? Onun haricinde bahsedildiği gibi flaşör takmanız gerekmektedir.
-
21 Haziran 2023, 10:53
Beto87 adlı üyeden alıntı
Hafif kusur verir hızlı yanmaya. Cumartesi benim motorun da muayenesi var kızıltoprak'ta inşallah susturuculu egzozu geçirirler.
Türkiye'de yoksa 'Aliexpress'ten motoruna uygun led flaşör alıp takarsan hızlı yanma sorunun çözülür. Ben öyle yaptım.
gözümün önünde oradan arrow egzozlu street triple geçmişti muayeneden db killer takılı olarak
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Herhangi bir sinyal ampülü patladığı için hızlı yanıp sönüyor olabilirmi? Onun haricinde bahsedildiği gibi flaşör takmanız gerekmektedir.
bazı motorlarda röle halojen tipe göre oluyor ampul yanınca ısınır rölede sıcaklığa göre keser elektriği bu şekilde sinyal vermiş olur led takınca bu ısınma süreleri değiştiği için daha seri yanma oluyor patlaklıktan ziyade ki arkadaştaki gömmle sinyallerde led zaten anladığım kadarıyla
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
21 Haziran 2023, 11:57
berk_cglr adlı üyeden alıntı
bazı motorlarda röle halojen tipe göre oluyor ampul yanınca ısınır rölede sıcaklığa göre keser elektriği bu şekilde sinyal vermiş olur led takınca bu ısınma süreleri değiştiği için daha seri yanma oluyor patlaklıktan ziyade ki arkadaştaki gömmle sinyallerde led zaten anladığım kadarıyla
Arkalar halojen olma ihtimali olabilir diye düşündüm, eğer arkalar halojen ve patlaksa aynı durumu yapar diye düşünüyorum.
-
21 Haziran 2023, 12:14
Bence hafif kusurla geçer geçen muayenede motorumda çanta vardı hafif kusur ile geçirdiler geçen ay yaptırdım çantayı görmezden geldiler kaskım yanımda yoktu kaskı yok diye hafif kusur verdiler,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
-
21 Haziran 2023, 16:18
Sinyal yanıp sönüyorsa muayeneden geçer, sürekli yanıyorsa veya hiç yanmıyorsa kalır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler