Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Vites geçişlerinde sertleşme, düşük devirde motorun bağırması

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ben de hem debriyaj telimi değiştirttim ve de mokoko olmuş debriyaj kütüğümü ustam tornacıda onardı. Kütüğün iç kısmı kaynakla dolduruldu ve yeniden diş açıldı. Ardından yeni debriyaj teli takıldı ve ayar yapıldı. Motor çok keyifli bir hale geldi, debriyaj yumuşacık oldu. Motorun titremesi bile azaldı desem abartmış olmam.
    Sen bunun kutlamak için en az yarı kilo köfte yersin.
    tommygun ve pea bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mucoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün ben de hem debriyaj telimi değiştirttim ve de mokoko olmuş debriyaj kütüğümü ustam tornacıda onardı. Kütüğün iç kısmı kaynakla dolduruldu ve yeniden diş açıldı. Ardından yeni debriyaj teli takıldı ve ayar yapıldı. Motor çok keyifli bir hale geldi, debriyaj yumuşacık oldu. Motorun titremesi bile azaldı desem abartmış olmam.
    Hayırlı olsun. Benim motorum öyle rahatsız ediyordu ki ön amortisörlerin çalışmadığını düşünüyordum bazen. Ayarı yapınca motosiklet salına salına gidiyor çok keyifli oldu benimki de.
    tommygun bunu beğendi.

okanius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Konudan farklı ama derdimi anlatmak isterim Bende yaklaşık 2 aydır Tiger 800 kullanıyorum. Şehiriçi trafikte 20 km hızlarda 2. viteste gidemiyorum. Silkeleme ve zincirde vuruntu yapıyor. Dolayısıyla genelde 1. vites kullandığımdan yakıt sarfiyatı da 8 lt. civarında. Trafiğin çok yoğun olduğu bir bölgedeyim. Bu durum motorla mı ilgilidir yoksa sıkıntı mı var? CBF600 de böyle bir sıkıntı yoktu.

mucoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı okanius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konudan farklı ama derdimi anlatmak isterim Bende yaklaşık 2 aydır Tiger 800 kullanıyorum. Şehiriçi trafikte 20 km hızlarda 2. viteste gidemiyorum. Silkeleme ve zincirde vuruntu yapıyor. Dolayısıyla genelde 1. vites kullandığımdan yakıt sarfiyatı da 8 lt. civarında. Trafiğin çok yoğun olduğu bir bölgedeyim. Bu durum motorla mı ilgilidir yoksa sıkıntı mı var? CBF600 de böyle bir sıkıntı yoktu.
    Tiger’da 20km hız için 2.vites biraz yüksek kalır. 35-40 arası 2’ye atıyorum ben.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)