Dün motoru bakıma verdim 1500 ₺ talep ettiler rica ettim 1300 ₺ ye düştüler bu fiyatlar normal mi arkadaşlar ? Birde anlamadığım şey Honda dışı tedarik demiş ben motoru yetkili servise götürdüm,
Dün motoru bakıma verdim 1500 ₺ talep ettiler rica ettim 1300 ₺ ye düştüler bu fiyatlar normal mi arkadaşlar ? Birde anlamadığım şey Honda dışı tedarik demiş ben motoru yetkili servise götürdüm,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
honda dışı tedarik honda ın üretimi olmayan sarf malzemeleri
Normal. Kişi başı milli gelir yıllık 10 bin dolar, yani 230 bin TL.
1500 TL hiçbir şey.
Motor yağını boşalt doldur işleminden çok tam anlamıyla motosikletin yağını suyunu değiştirmişler genel bakımını yapmışlar fiyat normal. Bir de yamahayı görün fren hidroliği, amortisör ve antifrize Yamaha serviste girişseler 3-4 binden aşağı çıkmaz. Dışarda herhangi bir usta da aşağı yukarı aynı fiyata yapardı yetkili servis için ucuz bile
Türkiye'de servisler kitapçığa uysa servet öder çıkarsınız. Gavurda şubkadar km'de şu kablo değişecek, bu kablo değişecek diye şeyler var. Bizde sanırım hasar olmadığı sürece bunlar değişmiyor.
Mahalle arası usta bize fatura kesmediği için Kdv ödemiyoruz. Sizin Kdv.li faturalı fiyat bence de iyi.
Şu mantıkta bir servis bulayım o servisi kesinlikle kullanırım. Kitapçıklar boşuna mı yazılıyor. Servislerin işçilik konusunda en gıcık olduğum noktalardan birisi bu olay. O civata değişecekse değişsin abicim abi seni idare eder diyip takma hadi taktın bunu bana marifet gibi seni kurtardım diye anlatma
Ben Dominar’ın periyodik bakımına yetkili serviste aşağı yukarı 800 lira ödüyordum 3 ay öncesine kadar, bildiğiniz sadece yağ bakımı. Honda’da amortisör yağı, hidrolik ve antifriz için 1300 muhteşem geldi açıkçası…
Yağın markası ve özelliği nedir litresi 200 tl maşallah , bugün 10/50 Castrol tam sentetik yağ aldım 155 tl litresi..
Geçen sene mt07 için 3000 vermiştim 20 bin bakımı gelmeden sattım en az 5 bin tutardı uygun bile bence honda
Ben pulsarın sadece yağ değişimi için 600 lira ödüyorum .Speedol yağ koyuyorlar
Periyodik bakım işçiliği 494 'den ,625'e nasıl yükseldi onu anlamadım.Varmıdır bilen.?
Hava filtrem 2000TL. İyi günler.
ucuz bile.en çok şaşırdıgım antfrizi koydukları kadar par almışlar daha fazla alabilirlerdi.yani 700ml koymuslar isteseler 100-150 yazablrlerdi oraya.geri kalan malzeme fiyatları ve işçilik minumum seviyede şanslısın
ekonomik kriz senide mi vurdu robinson reyiz
Fiyat normal 2 saat iscilige mahalle arasi usta bile 300 400 ister.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)