TNT249-S Gaz kelebeği yayı konusunda yardım lütfen
Reklamlar
-
19 Haziran 2023, 12:25
Reklamlar
-
19 Haziran 2023, 12:29
Tokat'ta varmıdır bilemem ama yayın ölçüsü varsa, yay yapan yerlerde yaptırabilirsin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
19 Haziran 2023, 14:50
Aynı yay uçtan koptuysa tekrar kıvırılıp kullanılır.Arkadaşın dediği gibi sökülür aynı yay sanayideki yaycılarda sardırılır.Oda olmadı çelik tel alıp kendinde kıvırıp aynı şekli verip oraya takabilirsin.Gaz kelebeği almaya gerek yok.
lastikle bağlama geçici çözümde güzel olmuş...
-
19 Haziran 2023, 15:11
bassturbin adlı üyeden alıntı
Aynı yay uçtan koptuysa tekrar kıvırılıp kullanılır.Arkadaşın dediği gibi sökülür aynı yay sanayideki yaycılarda sardırılır.Oda olmadı çelik tel alıp kendinde kıvırıp aynı şekli verip oraya takabilirsin.Gaz kelebeği almaya gerek yok.
lastikle bağlama geçici çözümde güzel olmuş...
aslında geçici olarak o şekilde tamir ettik fakat gazı kapatırken tam olarak kapatmam gerekiyor kendiliğinden geri çekmeyi tam olarak yapmıyor.
Sanayide yapan yer var mıdır soracağım ama pek ihtimal vermiyorum bu duruma
teşekkür ederim yorumlarınız için
-
19 Haziran 2023, 17:20
sedattemiz adlı üyeden alıntı
aslında geçici olarak o şekilde tamir ettik fakat gazı kapatırken tam olarak kapatmam gerekiyor kendiliğinden geri çekmeyi tam olarak yapmıyor.
Sanayide yapan yer var mıdır soracağım ama pek ihtimal vermiyorum bu duruma
teşekkür ederim yorumlarınız için
Sanayideki ustalara veya oto tamircilerine sorun olması büyük ihtimal çünkü yaylar sadece araba motosiklette kullanılmıyor.
-
Bu model ne zaman çıktıki benim bildğim yeni model bu hani 10-20 senelik model değilki parçası olmasın minnacık yay bile yoksa diğer parçaları düşünemiyorum
-
araştırdığımda genel olarak tüm parçaları buldum. Yetkili servislerinde gaz kelebeği bütün olarak var fakat yay yok. Yurtdışı sitelerde yayı buldum fakat onun da stoğu yok malesef
-
Hocam enerjini boşa harcama git sanayi sitelerine yaycılar var 10 dk da o yayı yapar verirler , istersen daha kalın daha sert de yaparlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)