Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

istanbul izmir kamp

REKLAM ALANI
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben hala kalabalık ücretsiz bölgeler hariç tek tük ormanlarda vs. kamp yapılmaması taraftarıyım.

artık ülkede 1/8 oranında sıgınmacı var; problem cıkartıyorlar.
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

tahmini kamp alanlarinda fiyatlar 250 300 civari diye tahmin ediyorum arastirma yapmadim ama
    espresso bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tnjşhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tahmini kamp alanlarinda fiyatlar 250 300 civari diye tahmin ediyorum arastirma yapmadim ama
    en ölüsü 200 den başlıyor izmir'de. neredeyse hepsi ile konustm.
    espresso bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çişini heryere yaparsın. büyük wc ni de benzinliğe iyaparsın çok dert değil o. duş konusuna gelince de deniz ne güne duruyoır hadi tuzlu su dersin al 5 litrelik bidon dök kafandan aşağı. al sana düş.. sonuçta 10 larca gün dışarıda kalmayacaksın.
    Tuvalet aradığın zaman benzinlikten ziyade gök yüzüne bakıp minare arayacaksın. Konforsuz, Rutubetli ama tertemiz tuvaletler camilerde oluyor
    espresso bunu beğendi.
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

1996furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF MOTO 250CLX
    Alıntı tnjşhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplariniz icin tesekkurler en iyisi dediginiz gibi guzrl bi koy bulup orda kamp yapmak
    kamp alanina verecegim ucretlede bol bol midye kokorec sogus benzeri yiyeceklere gomulmek
    yinede katilmak isteyrn motosikletli bireylere duyurulur simdiden herkese iyi tatiller🖐
    kurban bayramından sonra 3- ile 10 temmuz arası çanakkale tarafında kamp yapmayı düşünüyorum sahil kısmında şuan için yer arıyorum kendime malzemelerimi aldım.

Geçen sene bozcaada beylik koyunda kamp attım eğer güzel kafa dinleyeceğim bir yer denk getiremezsem muhtemelen yine orada olacağım
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)