Taksimdeki motosiklet deynekcileri
Reklamlar
-
ara sokaklarda işler döner böyle sen sen ol o adamlara fazla bulaşma çünkü onların kaybedecekleri bişeyleri yok ve sürekli esrarlı ve haplı gezerler...taksimde en güzel meydana bırak motorunu, polis ekiplerinin az uzağına bıraktınkı hiçbir sorun olmaz gerisinide yürümek durumundasın artık, tabi mevzu çıksın istemiyorsan
Reklamlar
-
-
selam arkadaslar
polisin elestirilecek yanları olabilir fakat suan ülkemiz kosullarına göre en iyi, en fazla calısan teskilat ,polis teskilatıdır.polisin yetkileri kısıtlandıgı için hırsızlar, kapkaccılar gaspcılar vs vs bu gibi serefsizler bundan güç almaktadır.bana göre türk ceza kanunun biraz daha caydırıcı olması gerekir...
hepsi allahından bulsun
-
mete_han abi senin meslegin nedir :??
-
dış kapının dış mandalıyım...mesleğim yok...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
viper_1 abi ne çok şey biliyosun oyle sen
-
akdaşalar bence gereksiz tartışıyorsunuz.
ancak bçylelerini eğitmek biraz zordur. aklıma bir ata sözü geldi.
kuşu altın kafese koymuşlar misali.
Kazasız sürüşler.
-
Eğitim Şartt.Adamı yakaladın dovdun,ondan sonra toplanıp senı dovecekler elın degnekcısı sen ne anlarsın o tarafın adamından.Ha toplanıp gıdek dıyosunuz bunlar kanun tanımaz 100 kısı gıdın onunuze 5 kısı cıkar ama sız dovmeye gıdersınız onlar cokdan palaları,sallamaları cıkarmıs olurlar hıc gozunuzun yasına bakmadan sallarlar oyuzden dıkkatlı olalım.Polıs dıosunuz zaten polısın olmadıgı yerde bole degnekcıler,mafyalar turuyor kendı kafalrına gore ıs yapıyolar.En ıyısı ya onlara hıc bulasmayın yada hukumetı protesto edın
-
-
-
-
saykoshey adlı üyeden alıntı
Yav bizim milleti anliyamiyorum. Bir yandan: "Ataturk, Cumhuriyet, Adalet" diye bagriyor obur yandan kendi yasasini yazmaya calisiyor. Tamam abi, 1923den bu yana kadar gecmisimizi silelim, Cumhuriyeti ve adalet sistemimizi ibtal edelim ve anarsiye donelim.
Bundan sonra Cumhuriyet, mumhuriyet yok! Herkez kendine tamami?!
Abi doğru diyon da Türkiye'de işler bildiğin gibi değil,anarşi dediğinden zaten bolca var
-
rant!.
kelsinus adlı üyeden alıntı
Değnekçilere asla tahammül gösteremem.Hiç kavgacı bir yapım yoktur.Son derece barışçıl, insan canlısı biriyimdir ama haksızlık, insanların beni aptal yerine koymaya çalışması beni çıldırtıyor kardeşlerim.Her ne kadar şiddeti tasvip etmesem de karşımda vahşi bir hayvan varsa kırbaçta görüyorum çözümü.Teksastan beter, kanunsuz bir şehirde yaşıyoruz.Polis bizi korumada ne denli başarılı tartışılır.
Diğer yandan değnekçilik müessesesi (!) insanların tepki göstermemesi sebebiyle şehrimizde hasıl oldu.Suç, müsamaha var olduğu sürece sürer ve büyür.Laftan anlamayan öküzlere laf anlatmaya çalışarak durumu düzeltemeyiz gibime geliyor (keşke aksine inanabiliyor olsaydım).Her nerede bir motorcu kardeşimi bir öküzle karşı karşıya görürsem yanındayım.
Kesinlikle katılıyorum
Büyük rant dönüyor
şerefsizler hiçbişey yapmadan trilyonlar kazanıyorlar
malesef devletin gözleri kapalı bu konuda...
[B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]
-
DKLG adlı üyeden alıntı
malesef devletin gözleri kapalı bu konuda...
Son derece hatta yüzde yüz yanıldığını bilmeni isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bu işler danışıklı döğüş misali..Belediyenin sahiplendiği bazı yerler vardır,geri kalanıda ihale usulü(!) agır abilere bırakır..Zaten belediyenin aldığı otopark parasını da hiç anlamış değilim.Araba alırken ve kullanırken yeterince vergi ödüyorsun ve sonrada arabanı Allahın sokağına park etmek için bida para ödüyorsun..Yani her türlü ödüyorsun..
Not:gözlemlerim İzmir içindi
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler