İkinci el Japon (Honda, Yamaha gibi) markaların motosikleti mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Arora, Mondial vb.) mi? 40 bin TL civarında scooter almayı düşünüyorum.
Japon
Çin
Diğer
İkinci el Japon (Honda, Yamaha gibi) markaların motosikleti mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Arora, Mondial vb.) mi? 40 bin TL civarında scooter almayı düşünüyorum.
Çinli motorlar artık çok aştı kendilerini. Çinli motorlar Özetle;
- DİZAYN: Daha iyiler
- DONANIM KALİTESİ: 1 tık geriler. Ama eskisi gibi çakma değiller asla.
- TEKNOLOJİ: Başa baş
3 adet çinli eskitip 2012 honda cbf aldım cevabım eski japon al
SYM kullanıcısı olarak sym scooterları tavsiye ederim. Fakat illa çinli diyorsan Yeni çinliler fena değil ama iyi araştırmak lazım yaşadığın ilde servis parça konusunda sorun çıkarmayacak modelleri inceleyebilirsin.
İkinci el Japon tavsiye ederim, scooter tarzı kymco,hero veya sym de olabilir. Bu seçeneklerden motor alabiliyorsan Çinli aklının ucuna bile gelmesin.
Geçmişini bildiğin 2. el japon.
Japon da olsa geçmişi bilinmiyorsa risk olarak "sıfır çinli"den farkı yok bana göre.
Motopit - facebok efe bezek - motoart- gibi kişi ve yerlerden kritik parçaları sorabilirsin. Kendi scooterımda kayış vs. efe den daha önce bakım malzemelerinide (yağ-buji-hava filtresi-baga) motopitten temin etmiştim. Ustan var ve işin iyi ise parçayı bir şekilde müdail orjinal parça takarak sorunsuz hallediliyor. Örnek jet 14 125cc Eksantrik Gergisi cbf 150 ile uyumlu, aynı sıkıntı ile iki farklı motor karşılaştık benim aldığım parça ile cbf kullanan arkadaşının aldığı parça aynıydı taktık sorun yaşamadım 10 000 km yakın oldu. Yine de karar senin tabi özel olarak xpro hakkında çok bilgim yok .
yakında ikinci el çinli bile bulamıcaz Allah korusun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)