Tracer 9'un olduğu yerde 800Mt ye kimse bu tutarı vermez. Çantalı demelerine gerek yoktu.
Nk'yı ciddi ciddi düşünüyorum.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Geçen haftadan beri 250 NK alma niyetindeydim, 0 olarak bulamadığım için alamamıştım, şimdi zam yemiş üzüldüm.
Dolar yukarı yönlü artmaya devam ediyor, büyük ihtimalle çok yakında tekrar zam koyarlar. Bugün bu fiyatları yüksek bulanlar yarın keşke bu fiyatları kaçırmasaydık diyecekler. Bu saatten sonra ülkede bir değişim olmayacağına göre bu "nas" ekonomisinde enflasyon ile yaşamayı öğrenmemiz lazım.
fiyatların artmasına laf etmiyorum ki, paranın değersizleştiği zaten aşikar , cf moto 1.5 ayda %26 oranında zam yapmış, karşılaştırıldıgı bajaj grubu aynı zaman aralıgında %16 zam yaptı.
benim demek istediğim zam oranlarını rakiplerine endeksleyerek piyasaya hakim olmaya calısmalı, zam oranlarını benzer tutmalı. aynı enflasoyn bajajı da vurdu, ancak arada %10 civarı fazla zam oranı var
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
İşçi memur bolluk içinde yaşıyor. Bırakın tüccarın da refahı artsın.
ktm de geçen hafta bir bu hafta bir defa zam yaptı fiyatlara.
Bajaj kurda 25 kuruş artma olsun anında zammı yapıştırıyor. Ama cfmoto belli aralıklarla genellikle kuru yüksek alarak fiyat belirliyor
Mesela 250 clx 4550$ civarında satış etiketine sahip
Şu an kabaca kuru 26.07 den almışlar, tabi bu kurlar bankaların belirlediği kurlara göre şu an yüksek ihtimalle çünkü tüm tedarikçiler TCMB yerine banka kurlarını baz alıyor 2-3 haftadır.
Kıssadan hisse bankada kurları 25.50 felan olmadan cfmoto bi zam daha yapmaz yüksek ihtimalle ama bajaj kur 25 kuruş oynasın zammı geçiriverir. Kuralkanın sistemi daha iyi aslında ama her firma aynı davranmıyor işte
bundan sonra Cfmoto bey diyeceksiniz maşallaahh
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)