Nasıl motosiklet alacağız
Reklamlar
-
10 Haziran 2023, 19:09
Reklamlar
-
10 Haziran 2023, 19:14
Ham doktor maaşı imamınkinden çok yüksek değil diye biliyorum. Tekrar baktım, bariz yüksekmiş. Ama sanırım şu an yoksulluk sınırı üstünde maaş alan memur yok, belki hakimler hariç.
-
10 Haziran 2023, 19:24
watercolours adlı üyeden alıntı
Ham doktor maaşı imamınkinden çok yüksek değil diye biliyorum. Tekrar baktım, bariz yüksekmiş. Ama sanırım şu an yoksulluk sınırı üstünde maaş alan memur yok, belki hakimler hariç.
benim şu an çalıştığım hastahenede en düşük doktor maaşı 40-50 bin en yüksek 90-100 bin doktorlukta para kazanmak kolay yetkinlik ve ağız lazım hastayı ikna edersen gününü gün edersin
-
10 Haziran 2023, 19:41
Ham maaş değildir o. Döner sermaye ödemesi falan alıyorlardır. Emekliliğe esas olan saf maaş olduğundan emekli olunca maaş kuş kadar olacağı için emekli olamıyorlar
Sonuçta devlet öğretmenine ve doktoruna yoksulluk sınırı üstünde maaş veremiyor.
-
10 Haziran 2023, 19:57
Doktor olmak zor iş. İlkokuldan itibaren çalışkan talebe olacaksın. Ondan sonra da hep çalışkan kalacaksın. Sınav, sınav ve sınav. Çılgın gibi sınavlara hazırlanacaksın. Tıbbı bi bitirdin mi ama iş ondan sonra kolay zaten. Diplomayı as duvara yeter. Gelene iki şık şık bir tık tık, sonra yaz antibiyotiği ağrı kesiciyi. Sorumluluğu yok bir defa. Doktora hesap soran da yok.
-
10 Haziran 2023, 20:29
burak r25 adlı üyeden alıntı
benim şu an çalıştığım hastahenede en düşük doktor maaşı 40-50 bin en yüksek 90-100 bin doktorlukta para kazanmak kolay yetkinlik ve ağız lazım hastayı ikna edersen gününü gün edersin
Kaça açabiliriz ki bi doktorluğu.
-
10 Haziran 2023, 21:08
Kötü düşünmeni istemem ama Herkes kötü paralara çalışmıyor. Ben mesela 12 bin lira alıyorum herkesi de kendim gibi aşağı yukarı bu kadar alıyor diye düşünüyordum ama duyuyorum ki meslek sabini olanlar 16 bin den aşağı paraya çalışmıyor. Herkes ben
m gibi düşük ücretlere çalışmıyor. Bir arkadaşım 1 milyona araba aldı ki maaşlı çalışan. İyi ücretlere çalışmak içinde doktor hakim vs olmak zorunda değilsin. Sadece doğru yerde doğru zamanda doğru işi yapacaksın. Bu benim görüşüm
-
11 Haziran 2023, 00:00
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Kaça açabiliriz ki bi doktorluğu.
Bir ömre alabilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)