Anladığım kadarıyla sabit zeminde duramayanlara laf yetiştiriyorsunuz hala? Puhahaha.
Anladığım kadarıyla sabit zeminde duramayanlara laf yetiştiriyorsunuz hala? Puhahaha.
1 asıra yakın bir süre önce uçak üretiyorduk, biraz daha dikkatli konuş adamın asabını bozma, sen yorum yapma kardeş. "iki ayyaş" muhabbeti yapanlar ile aynı kafadasın sen belli.
sen git tiktokta yap propagandanı.
yok abi ya bunlar aynı fabrikadan çıkar gibi hepsi aynı tip bunların ya, hep aynı söylemler ve hep aynı şekilde bir aşağılık kompleksi. sizler ile konuşarak anlaşılmaz, o yüzden konuşmayın, gidin tiktokta yapın propagandanızı, orada tutar belki.
valla beynime kan sıçradı yine, şaka yapıyor sandım başta, ironidir falan sandım ama ciddiymiş resmen.
Eğleniyor muyuz? Biz bu sene kurbanı Afrika'da kestireceğiz. Türkiye'de herkes zengin, etrafta fakir yok. Afrika'daki çocuklar da et yesin.
Bazen ev ve arac fiyatlarini gordugumde keske elimdeki 3 alternatiften Amerikayi tercih etseydim dedigim oluyor. Sonra saglik sektorunun carpikligi ve dejenerasyonu gorunce geciyor : ) Saka bir yana makul ve vasifli bir isiniz varsa, giris seviyesinde bile olsaniz aldigin maas pek cok ihtiyaciniza ve bazen de fazlasina yetebiliyor bu cografyada. Avrupadan da daha kuvvetli bir ekonomi soz konusu.
Ote yandan memleketimizde ekonomik olarak bir kalkinma planinin uygulanmasi ve sonuc almak sanirim 25-30 seneden oncesini bulmayacak. Onu da bu ve bu zihniyetteki bir hukumetten beklememek lazim. Duzgun bir iktidar bekledigimiz kadar kuvvetli bir muhalefete de ihtiyacimiz var. Boyle insanlarin da maalesef sayisi ya cok az ya da bir sekilde baski altindalar.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)