Heyecanla bekledim ve nihayet kavuştum. Yeni motorum Kymco Ak550 Premium * 2023
Reklamlar
-
08 Haziran 2023, 14:23
Reklamlar
-
08 Haziran 2023, 14:29
Hayırlı olsun çok şık görünüyor....
-
08 Haziran 2023, 14:30
Ufff, çok güzel makina, hayırlı olsun. Keyifle sürün.
Skuterların kralı Tmax fiyatlarını görünce bunlara bakmıştım ama bunun fiyatlarını da görünce scooter kullanmaktan vazgeçme noktasına gelmiştim.
Bununla ne güzel köfte yeme turları yapılır.
-
08 Haziran 2023, 14:33
hocam hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanın. bu motoru çok beğeniyorum ama fiyatı bi 100 bin lira kadar fazla bence. o yüzden gerçekten bu motoru alan birini tanımak istiyordum
siz bu kararı nasıl verdiniz. mesela ikinci el düşük km forza 750, x-adv alsanız değeri kullandıkça artacak. sıfır nc750x dct alınıp scooter gibi kullanılabilir, onun da değeri kullanıldıkça artıyor. kymco'yu seneye satmaya çalışsanız muhtemelen değeri %30'dan fazla düşer.
hiç para endişem yok, bunu buldum aldım mı diyorsunuz. yoksa kymco'da ya da bu modelde özel bulduğunuz bir şey var mı. yanlış anlamayın tamamen ciddi bir şekilde soruyorum. çünkü her gördüğümde "ulan çok güzel motor ama çok pahalı" dediğim bir motor. ondan soruyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Ufff, çok güzel makina, hayırlı olsun. Keyifle sürün.
Skuterların kralı Tmax fiyatlarını görünce bunlara bakmıştım ama bunun fiyatlarını da görünce scooter kullanmaktan vazgeçme noktasına gelmiştim.
Bununla ne güzel köfte yeme turları yapılır.
scooter'ın kralı niye tmax mesela. forza 750 ya da x-adv (benim gördüğüm kadarıyla) tmax'ten her yönden daha üstün. a2 ehliyetle kullanıldığı için mi avantajı var ve aynı fiyata satılıyor. hatta daha pahalıya satılıyor...
-
08 Haziran 2023, 14:50
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
-
08 Haziran 2023, 14:51
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle, güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
-
08 Haziran 2023, 14:58
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.
-
08 Haziran 2023, 15:06
freasy adlı üyeden alıntı
scooter'ın kralı niye tmax mesela. forza 750 ya da x-adv (benim gördüğüm kadarıyla) tmax'ten her yönden daha üstün. a2 ehliyetle kullanıldığı için mi avantajı var ve aynı fiyata satılıyor. hatta daha pahalıya satılıyor...
Forza 750 NC motoru ile çok da atik değil, güçlü, hızlı ama bir Tmax kadar sportif değil. x-adv 750 de yine hafif arazi, bozuk yollar için yapılmış ama bir tmax gibi sportif değil.
asfalr virajlı yollar olsun, otoban olsun sportif sürüş keyfi yapılsın, torku yüksek olsun anında hızlansın anında yavaşlasın, sele ısıtma da dahil bütün lüksleri de olsun isteniyorsa Tmax'ın rakibi AK550 oluyor.
Tabi Tmax fiyatı da abartı yüksek, liste fiyatı 500bini geçmiş, bunu alabilmek için çok çok para lazım, garajında güzel bir arabası, onun yanında BMW GS olan, arada daha hafif bir şey ile yine zevkle gezeyim diyen biri alabilir, zaten garaj da şart, 500bin verince xmax'a yaptığım gibi apartman önünde direğe zincirlemeye korkarım bunu.
-
08 Haziran 2023, 15:19
Alıntı yapmayı yine beceremedim :( Hepinize tek tek Teşekkürler dostlar
Niye aldım bunu ? ; Bu benim 4.Kymco'm, 2.Ak550'im. Türkiye'ye gelen ilk parti ak550 yide ben almıştım. Uygun bi takas teklifi gelince bi önceki motorum olan Suzuki Gsx S950 yi almıştım. Şimdi yeni kasası gelince kurt kaynadı, daha fazla dayanamadım ve aldım. Alternatif hicbi modele bakmadım. Tmax zaten çok pahalı ve bulunmuyor. Sym Maxisym 508TL de çok ilgimi çekti ama yinede Kymco dan iyi değildi. Liste fiyatından alınabilecek en donanımlı, en kaliteli maxi şuanda alternatifsiz bu motor dedim ve aldım.
-
08 Haziran 2023, 15:21
espresso adlı üyeden alıntı
Forza 750 NC motoru ile çok da atik değil, güçlü, hızlı ama bir Tmax kadar sportif değil. x-adv 750 de yine hafif arazi, bozuk yollar için yapılmış ama bir tmax gibi sportif değil.
...
Bir yanlışlık olmasın? X-ADV veya Forza 750 Tmax'i çiğ çiğ yer çünkü yani konu sportiflik ise
X-ADV veya Forza 750 zincirli, Tmax kayışlı desen anlayacağım ve kabul edeceğim ama yukarıdaki cümle bence hatalı @espresso'cum
Tmax 47hp, 218kg, 0,2156hp/kg
Forza 750 57,80hp 235kg 0,2459hp/kg
Forza 750 kg başına %14 daha güçlü. Ki burada kayış aktarmanın güç kaybı hesaba alınmadı; tekerde iş daha da Forza 750 lehine...
-
08 Haziran 2023, 15:21
Hayırlı olsun biraderim kazasız belasız kullanasın , aynı bloğa sahip üç tekerlisini kullandım onunda sesi güzeldi..
-
08 Haziran 2023, 15:23
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Alıntı yapmayı yine beceremedim :( Hepinize tek tek Teşekkürler dostlar
Niye aldım bunu ? ; Bu benim 4.Kymco'm, 2.Ak550'im. Türkiye'ye gelen ilk parti ak550 yide ben almıştım. Uygun bi takas teklifi gelince bi önceki motorum olan Suzuki Gsx S950 yi almıştım. Şimdi yeni kasası gelince kurt kaynadı, daha fazla dayanamadım ve aldım. Alternatif hicbi modele bakmadım. Tmax zaten çok pahalı ve bulunmuyor. Sym Maxisym 508TL de çok ilgimi çekti ama yinede Kymco dan iyi değildi. Liste fiyatından alınabilecek en donanımlı, en kaliteli maxi şuanda alternatifsiz bu motor dedim ve aldım.
Sen şimdi motorun rodajda diye köfte gezilerine de gelemezsin.
-
08 Haziran 2023, 15:25
Cyan adlı üyeden alıntı
Bir yanlışlık olmasın? X-ADV veya Forza 750 Tmax'i çiğ çiğ yer çünkü yani konu sportiflik ise
X-ADV veya Forza 750 zincirli, Tmax kayışlı desen anlayacağım ve kabul edeceğim ama yukarıdaki cümle bence hatalı @espresso'cum
530 luk tmax kullandım kalkışta Nc yi her türlü üzer , sanırım 140 km ye kadarda kafa kafaya giderler sonra Nc hacim farkıyla alır , yeni 550 lik le bir defa Yalova da denk geldim ışıkta , adam bir kalktı ben ikiye atana kadar 20 mt sapladı yav :D
-
08 Haziran 2023, 15:40
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
530 luk tmax kullandım kalkışta Nc yi her türlü üzer , sanırım 140 km ye kadarda kafa kafaya giderler sonra Nc hacim farkıyla alır , yeni 550 lik le bir defa Yalova da denk geldim ışıkta , adam bir kalktı ben ikiye atana kadar 20 mt sapladı yav :D
Abi senin alet manuel vites, Forza'da DCT var. Sport moddaki Forza'da durum farklı olur kanımca.
-
08 Haziran 2023, 15:53
sanırım siz rahatlık konfor açısından tercih yapmışsınız
1000r felan bakardım o paraya
hayırlı olsun tekerine daş değmesin
-
08 Haziran 2023, 16:00
tommygun adlı üyeden alıntı
Sen şimdi motorun rodajda diye köfte gezilerine de gelemezsin.
Köftecileri ayağıma çağırırım Ekranda hala 0000 yazıyor. Nasıl kıyarım km yapmaya :(
-
08 Haziran 2023, 16:13
Hayırlı olsun, gerçekten önden ve yandan bakınca çok heybetli ve şık görünüyor. Yani benim de aklıma ilk gelen bu fiyata başka motorlar alınabilirdi oldu işin aslı ama sizin de içinize sinmiş öyle almışsınız belli. Güle güle kullanın tekerine taş değmesin.
-
08 Haziran 2023, 16:20
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Yuhh be,o paraya onu alana kadar..
Saka saka.
Bu degirnenin suyu nerden geliyor ya..millete ne paralar var abi.kriz mriz yok.
Biz hala ucuza lastik kovalayalim :/
-
08 Haziran 2023, 16:49
Benimde anlamadığım konu o .. Neden hep alternatif arar insanlar, Yamaha veya Honda alsam , Kymco da güzel neden onada bakmadın diyenler olacaktır.
Motor işi elbise almaya benzemez dostlar , tamamen hissel biseydir. Hoşlanırsın, ' bu benim olmalı dersin' ve alırsın. Ben aldığım motorlarımı rakipleriyle s.dik yarıştırmak için almıyorumki ,kaldıkı 23 senedir motor kullanıyorum, hic 2.el almadım. ' Rakibinden ucuz olsun ama 0 km olsun ' mantığını güttüm, Birilerinin çöp ettiği motoru almak icime sinmez ,her tarafı Japon olsada. Benim icin gercek motorcu alım / satım düşünmez,alacağı keyfi düşünür.
-
08 Haziran 2023, 17:20
Suzuki'yi alan tanıyor olabileceğimiz biri mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)