HEM GÜNLÜK HEM EŞİMLE ARTÇILI MOTORSİKLET ÖNERİSİ
Reklamlar
-
Başlıkta da belirttiğim gibi hafta içi ara ara işe gelip gidebileceğim trafikte aralara girerken sorun yaşamıyacağım hem de eşimle hafta sonu Bursa merkezden hem köyümüze hemde çeşitli gezilere çıkabileceğimiz bir motor arıyorum aklımda domaniar 400ug var ama tavsiyelerinize açığım birde hero xpulse modeli hoşuma gidiyor arada yoldan çıkabilmek için ama artçılı kullanımını bilemiyorum, bütçe 150000 civarı ekipman hariç saygılarımla
Reklamlar
-
İyi düşünmüşsünüz, sıfır motor almak istiyorsanız o bütçeye sizin beklentilerinizi karşılayacak en iyi alternatiflerden biri 400ug gibi duruyor.
-
Evet hem kuralkandaki peşinat ödeyip taksitlendirmesi beni yormyacak gibi
-
Uzun süre Bursa'da yaşadım, Bursadayken sırasıyla Lifan Xplore-200, Crf250Rally, Tenere700 kullandım. Gün içinde işe gidip gelirdim (10 km civarı), ara sıra artçı olarak eşimle 100 km civarı yol yapardım, Haftasonlarıda biraz yoldan çıkardım. Sanırım sizin planlarınıza yakın kullanıyordum.
Ben daha önce sahibi olup kullanmadım ama, xpulse'u, lifan'dan üstte konumlandırmak doğru olur ve bence amacınıza uygun gelir. Sadece uzun yol planınız varsa biraz yorabilir (örneğin otoyolda günlük 400km, 500kmler) tabi yapılmaz değil.
-
Hocam Xpulse 200 4v sahibiyim. Motorum rodajda olduğu için çok zorlamadım, yani motorun tam performansını henüz test edemesem de artçılı kullanacaksanız size dominar 400ug ye yönelmenizi öneririm.
Xpulse kötü bir motor olduğundan söylemiyorum bunu yanlış anlamayın. Xpulse aslında çok güzel bir motor ama hem 200cc olması hemde kuru ağırlığının 158 kg olması hemde yük kapasitesinin 130kg olması itibariyle artçılı kullanımda pek tat vermeyeceği görüşündeyim.
Ayrıca Xpulse son hızı diğer 200cc motorlara göre biraz daha düşük, buda uzun yolda çift kişi kullanımda daha yorucu olacak demektir.
Ben tek kullandığım için şimdilik motordan çok memnunum, ama artçılı kullanacak olsam daha yüksek cc bir motor bakardım. Sizin bütçenizde dominar 400ug ye yetiyorsa o sizin için daha mantıklı bir tercih olacaktır.
Eğer tek kişi kullanacağım deseydiniz kesinlikle Xpulse 200 4v önerirdim, ama artçılı kullanım için dominar 400ug çok daha mantıklı.
-
4 aydır dominar kullanmaktayım bundan önce uzun bir süre maxi scoter kuullandım artçılı olarak dominarda rahatım ve memnunum.
-
Artçılı kullanım için bu ikisi arasında tercihim Dominar400 olurdu. Hem motor gücü açısından hem de aks aralığından dolayı.
x-pulse malzeme kalitesi olarak güzel bir motor ama aks aralığı çok kısa görünüyor gözüme. Özellikle artçılı sürüşte; konfor açısından negatif yönde geri dönüşü olacaktır.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar bayiyi aradım cumartesi günü nasipse gidip yerinde görücem ve ön siparişimi tamamlayacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)