2 Çinli 125 lik arasındayım
Reklamlar
-
Merhabalar yaşım 17 daha önceden Cbr 125 tecrübem var 1.5 sene kaza sonucu cbr 125 serüvenim bitti yeni motor alma arayışındayım
Voge 125 r ve QJ motor srk 125 s arasındayım
0 olarak alıcam Türkiye piyasasına yeni girmiş motorlar hangisini önerirsiniz
Reklamlar
-
-
Lifan emisol 150 al taş gibi motor honda cbf ayni blok var titreşim yok saat gibi
-
babanın veya yakınlarının arabası varsa önce araba sürerek trafiği öğrenin tecrübeniz olsun yoksa her türlü kaza yaparsınız
-
İki motorun arasında önemli bir fark olacağını sanmıyorum. Gidip yakından incelemeni veya deneme sürüşü yapmanı öneririm. Bulabilirsen kullanıcılarının fikirlerini sor. İki motorda koruma demirine müsait görünmüyor. Voge arka salıncak yapısı ve egsozun yandan boru şekilde değil de altta konumlandırılması nedeniyle daha dengeli bir yapıda olabileceğini sanıyorum. Sana yakın hangisinin servisi var? Bakım aralıkları kaç km. Güvenebileceğin bir servisi var mı? Biraz zor bulursun. Ama araştıracaksın.
-
Aralarında 13 bin tl gibi bir fiyat var voge daha pahalı
-
Hangisi iyidir, hangisi kötüdür, hangisi daha tercih edilesi bilemem ama Voge'yi Türkiye'ye getiren Yuki Motor. Yuki'nin yedek parça ve servis alanında geçmiş sabıkaları epey kalabalık. Yuki'den mağdur olan çok genç kardeşimiz var. Qj'i Türkiye'ye getiren ise Blue Motor. Adamlar Jawa'yı da getiriyor, geçenlerde Jawa için verdikleri röportaj sonrası bana "markaya sürekli yatırım yapmakta olan" bir firma gibi geldiler. Gerçek hayatta nasıl olurlar bilemem ama sanırım geçmişte mokoko oldukları defalarca kanıtlanmış bir distribütörden motor almak yerine yerine daha yeni, ne yapacağı belirsiz bir distribütörün getirdiği motorları almayı tercih ederdim.
-
Biri hava soğutmalı diğeri su soğutmalı ,su soğutmalı planı tercih etmeni öneririm tabi ki yedek parçacı var ise ayrıyetten ilk motorun bı motor illa düşecek koruma demiri taktırmanı şiddetle öneririm
-
Benelli 125-s'i araştırıp baktın mı. Dışardan çok güzel duran bir motosiklet. Parça vs olayı da aliexpressten bulabilirsin en kötü. Zaten QJ moto ile aynı firmanın bünyesinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)