A101e gelen motosiklet bagajı
Reklamlar
-
Bu bagajı direkt olarak motosiklete takmamız mümkün mü yoksa motosiklette parça değişimi yapmamız gerekiyor mu? Motosiklet wildcat 125 cc. Alırken bayideki adam arka demiri değişiyor daha uzunu takılıyor demişti ama o sadece arka alanı daraltmamak için mi yoksa zorunlu olarak değiştirmemiz mi gerekiyor?
Reklamlar
-
Valla resmi görünce "Şok" oldum.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Arkaya çanta takmak için arkada çanta taşıyıcı demir olması gerekiyor.
En son kendi motorun için çanta demiri fiyatlarına baktığımda 3-5 bin liralar arasındaydı şimdilik çantadan vazgeçmiştim.
-
Topcase e bagaj denmesine mi yoksa şok markete a101 dönmesne mi şaşırsam bilemedim
-
Symurg adlı üyeden alıntı
Bu bagajı direkt olarak motosiklete takmamız mümkün mü yoksa motosiklette parça değişimi yapmamız gerekiyor mu? Motosiklet wildcat 125 cc. Alırken bayideki adam arka demiri değişiyor daha uzunu takılıyor demişti ama o sadece arka alanı daraltmamak için mi yoksa zorunlu olarak değiştirmemiz mi gerekiyor?
https://i.hizliresim.com/lrrkov7.jpg
Motorunda standart bir çanta demiri varsa kullanabilirsin. Fakat bu çanta hem küçük, hem de biraz kalitesiz. Bir kaç hafta önce bisikletime arka çanta bakarken bir magazada bu çantanın aynısını gördüm. Aynı fiyattan satılıyordu.
-
Soruna cevap veremeyeceğim fakat 349 liranı çöpe atmanı engelleyebilirim.
Bu Topcase 3-5 ay önce Bimde satışa çıktı.
Sabahın köründe kalmaz diye teyzelerle sıraya girdim hiç incelemeden aldım.
Eve geldim kapağı açtım bir daha kapatamadım.
O kadar dandik yani.
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Soruna cevap veremeyeceğim fakat 349 liranı çöpe atmanı engelleyebilirim.
Bu Topcase 3-5 ay önce Bimde satışa çıktı.
Sabahın köründe kalmaz diye teyzelerle sıraya girdim hiç incelemeden aldım.
Eve geldim kapağı açtım bir daha kapatamadım.
O kadar dandik yani.
Ben de a101den aldım. 2. Hafta bi gün yolda giderken bir tangırtı koptu. Döndüm baktım peşimden seke seke geliyor
-
Çok özür dilerim senin kadar bilgili olmadığım için. En mükemmel sensin kardeşim.
-
Şok market bu hafta bizlere çalışmış.
-
Teşekkür ederim yorum için. Düzgün bişey bakayım o zaman.
-
Heybe bayagi bisey alabilir normalde bisiklet icin satiyorlarsdi onu koltuga sabitlenebilir ama bi topcase olmaz
-
Psyduck adlı üyeden alıntı
Ben de a101den aldım. 2. Hafta bi gün yolda giderken bir tangırtı koptu. Döndüm baktım peşimden seke seke geliyor
Yorumlarınız doğrultusunda almayaya karar verdim. Teşekkür ederim yardımınız için
-
Tam hayalimdeki motokislet. Renklerde biraz sıkıntı var ama ossun. Taksik de yapıyollaa.
(Voltadan daha kötü olacak hali yok ya.)
-
DickName adlı üyeden alıntı
Geçen yıl benim oğlana 20 lirayken almıştım.
Gayet sağlam. Hala oynuyor.
-
Bugün öğlen saatlerinde tam '9' tane ŞOK gezdim, bir tanesinde bile yokmuş ki 7 tanesine gelmemiş bile. Madem satmayacaksınız niye satacakmış gibi ilan veriyorsunuz? Anlamak çok güç...
-
Şokkk! Türkiye'yi şok eden mağaza.
-
DickName adlı üyeden alıntı
tüh be, bu kampanyayı nasıl kaçırdım!
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
Fiyat performans olarak iyi görünüyor Erken saatlerde bitmiş yada yandaşlara verilmiş olabilir
-
Bunun benzerini incelemiştim. Malzeme kalitesi aşırı kötüydü, kilit mekanizması berbat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)