Korumaları çıkar at makineye yıka,sıkmadan çıkar as askıya kurut mudur?
Daha önceki montları öyle temizlerdim, sonra aklıma su geçirmezlik özelliğine zeval mi getirdim fikri geldi.
Korumaları çıkar at makineye yıka,sıkmadan çıkar as askıya kurut mudur?
Daha önceki montları öyle temizlerdim, sonra aklıma su geçirmezlik özelliğine zeval mi getirdim fikri geldi.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Islak bezle de üzerinden geçebilirsiniz. Ben deri mont kullanıyorum, her Trakya sürüşünden sonra mahvoluyor, deri montu bile nemli bezle silip sineği böceği alabiliyorum.
Makine pek önerilmez. Ilık suya bastır, biraz deterjan da olur, beklesin yumuşasın biraz, sonra durula tamamdır.
Kuru temizlemeye versek bir problem olur mu? Riderdenim alpha mont var ve su geçirmezliği zaten yok diye biliyorum. Pek vae gibi de durmuyor zaten.
Benim montu leğende ıslatıp sonra askıya asıp duşta elle yıkamıştım.
Sonrasında su geçirmezlik için sprey sıkmıştım.
Sprey olarak da şu ürünü almıştım: https://www.hepsiburada.com/nikwax-t...m-HB00000PWM2A
Yazlık mont hava alıyor zaten ona spreye de gerek yok.
Sizin oraları bilmiyorum ama buralarda "mucuk" adı verilen bir sinek türü var böyle sivrisineğe benziyor ama değişik bişey.
Sürü halinde geziyorlar bir anda aralarına dalıyorsunuz. Vizörü tamamen kaplıyor durup temizlemek zorunda kalıyorsunuz.
Motorun ön camından zaten çıkmıyor neredeyse. ıslak mendil felan hakgetire.
İlla camsil
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Ben duşakabine asıp sadece ılık suyla yıkıyorum. Sonra bir bez yardımıyla böcükleri alıyorum. Kanı çıkartmak zor oluyor renkli kısımdan,o biraz uğraştırıyor. Vizorü ve farı petrolden petrole. Su ve selpak.
Güneyde yaşamanın olumsuz yönleri de var. Memleketim yarı tropik iklime sahip olduğu için her türlü haşere bolca var. Evler sürekli ilaçlanır, belediyelerin sokaklara sinek ilacı sıkan araçları yaz akşamları eksik olmaz.
Ayrıca mucuklarla ilgili hiç iyi anılarım yok. Ufacık oldukları için hep gözüme girerler, pencerelerdeki sinekliklerden bile geçebilecek kadar ufaklar.
Bu arada, çocukken bir lakabım mucuk gözlü idi. Gözlerim ufak olduğu için öyle derlerdi
Valla reis ben korumaların hepsini tek tek çıkarıyorum varsa astar onu da çıkarıyorum, atıyorum 30 derece kısa programa, sonrasında olduğu gibi asıp kurutuyorum, 1 yıl önce aldım ekipmanlarımı, 1 yıldır herhangi bir problem yaşamadım.
Bu arada deterjan koymuyorum makineye, sadece şebeke suyuyla dönüyor.
Highgenic leke cikarici sprey sık korumalari cikart at makineye miss ben venom montum var hep o sekilde yapiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)