Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sigorta yaptırırken, ekstra ferdi kaza sigortası zorunluluğu?

REKLAM ALANI
    TamGazDevam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 08' / HONDA CIVIC VTEC 1.6 04'
    Az önce motosikletime sıfırdan sigorta yaptırdım. İlk sigortası olduğu için düzenli olarak yıllardır yaptırdığım sigortacıma gittim. İkinci sigortalarda internet üzerinden yaptırıyorum. 7. Basamaktayım, hiç kazam yok. Tahmini 29-30 motosikletim olmuştur. Motosiklet 2008 ybr125. Sigortacı, sigortanın 1.886TL çıktığını söyledi. İşlem mesajında, 1751TL geldiğini gördüm ve neden böyle çektiğini sordum, ferdi kaza sigortası zorunluluğu geldiğini söyledi ve ekstra o yüzden ücret çıktığını söyledi. Ferdi kaza sigortası zorunlu mu diye internetten araştırdığım zaman, zorunlu olmadığını gördüm. Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan var mı? 100-150TL peşinde değilim sadece s*lak yerine konulmak can sıkıyor

mobildeyim kusura bakmayın, işlem görseli: https://www.hizliresim.com/lqi0wxr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Kanuni bir zorunluluk yok tabii ki. Sigorta şirketleri Zorunlu Trafik Sigortası adındaki garabey sigortayı yapmak istemiyorlar, onu yapacaksak bari 3-5 de feri kazadan kazanalım diye onu iteliyorlar yanında.
    2-3 yıldır artarak devam ediyor bu, salak yerine konulduğunu düşünme. sigortacılık sistemi salak =)
    espresso bunu beğendi.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynısı başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam iptal ettirmiştim. Zaman kötü ...

Dxsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar RS 200
    Kuzenim Türkiye Sigortadan motosikletine sigorta yaptırdı zorunlu değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)