Sigorta yaptırırken, ekstra ferdi kaza sigortası zorunluluğu?
Reklamlar
-
Az önce motosikletime sıfırdan sigorta yaptırdım. İlk sigortası olduğu için düzenli olarak yıllardır yaptırdığım sigortacıma gittim. İkinci sigortalarda internet üzerinden yaptırıyorum. 7. Basamaktayım, hiç kazam yok. Tahmini 29-30 motosikletim olmuştur. Motosiklet 2008 ybr125. Sigortacı, sigortanın 1.886TL çıktığını söyledi. İşlem mesajında, 1751TL geldiğini gördüm ve neden böyle çektiğini sordum, ferdi kaza sigortası zorunluluğu geldiğini söyledi ve ekstra o yüzden ücret çıktığını söyledi. Ferdi kaza sigortası zorunlu mu diye internetten araştırdığım zaman, zorunlu olmadığını gördüm. Bu konu hakkında detaylı bilgisi olan var mı? 100-150TL peşinde değilim sadece s*lak yerine konulmak can sıkıyor
mobildeyim kusura bakmayın, işlem görseli: https://www.hizliresim.com/lqi0wxr
Reklamlar
-
Kanuni bir zorunluluk yok tabii ki. Sigorta şirketleri Zorunlu Trafik Sigortası adındaki garabey sigortayı yapmak istemiyorlar, onu yapacaksak bari 3-5 de feri kazadan kazanalım diye onu iteliyorlar yanında.
2-3 yıldır artarak devam ediyor bu, salak yerine konulduğunu düşünme. sigortacılık sistemi salak =)
-
Aynısı başıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam iptal ettirmiştim. Zaman kötü ...
-
Kuzenim Türkiye Sigortadan motosikletine sigorta yaptırdı zorunlu değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)