Herkese iyi günler 125 mh drift almayı düşünüyorum 2013 model fakat almadan önce ne yapmam gerektiğni bilmiyorum ya da aldıktan sonra ne yapmam gerektiğini bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Herkese iyi günler 125 mh drift almayı düşünüyorum 2013 model fakat almadan önce ne yapmam gerektiğni bilmiyorum ya da aldıktan sonra ne yapmam gerektiğini bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
motora bakıyorsun ve baktırıyorsun expertiz vs. ardından memnun kalırsan beraber notere gidiyorsunuz. araç alışverişi yapacaz diyorsun. almak istediğin motorun sahibinin ruhtasını istiyor ardından kimlikleri ve işlem yapmam için ödemeyi gerçekleştirin diyor.
tamam diyorsunuz ödemeyi ibandan karşıya atıyorsun. o sırada işlemi yapan noter çalışanı ödeme gerçekleştiğinde bana söyleyin işleminizi bitireyim diyor.
bir 10 dakika paranın geçişini beklemeye başlıyorsunuz.
para geçince noter elemanı işi hemencecik hallediyor ve motorun artık sahibisiniz.
iyi günler
Ayrıca parayı atıcağınız kişinin banka hesabı ruhsat ile aynı ismi taşıdığından emin olun, hesap ismi farklı ruhsat ismi farklı olmasın.
Teşekkür ediyorum fakat sormak istediğim bu değildi yani motora bakmaya gittiğimde neye bakmalıyım
100 cc uag olan modelleri var onlarında görünüşünü beğenmiyorum superboy olsaydı zaten alacaktım fakat baktığımda internet sitesinde yoktu
Satan kişi tanıdık olsun yada olmasın motosikletten bakımlarından anlıyormu?Anlıyorsa ne kadar dürüst ki eksikliklerinii söylesin Şaye motor bakımından anlamıyosa da bakımlarını güzel bir yerde yatırmış mı?Mekanikten anlayan biri değill v dürüst ise de kendisinin farkında olmadığı bir problemi olabilir vs vs Yani bence siz iyi bir ustayla gidin motor parçaları almış başını gitmiş Temiz ve güzel günler geçireceiniz iyi bir motosiklete sahip olmanızı dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)