Küba x boss motor daha 280 km de 1 den 2 ye atarken çok sesli vites atıyor ve zor geçiyor devriyaj ayarından diye düşünüyorum bunlarda devriyaj ayarı daha farklı olduğu için bilen biri varsa bi yardım edebilirmi (devriyaj çok yukarda kavrıyor)
Küba x boss motor daha 280 km de 1 den 2 ye atarken çok sesli vites atıyor ve zor geçiyor devriyaj ayarından diye düşünüyorum bunlarda devriyaj ayarı daha farklı olduğu için bilen biri varsa bi yardım edebilirmi (devriyaj çok yukarda kavrıyor)
yukarıda kavrıyorsa tel zaten gergin demektir; şanzımandan/dişlilerden kaynaklı olmasın o?
Debriyaj yukarıda kavrıyorsa teli gevşelterek kavramayı alta çekebilirsiniz (bloğun ön sağ kısımda dik biçimde tel olması lazım), şanzımanın düzgün çalışması içinde zincir gerginliğinin optimum seviyede olması gerekmektedir.
Motoru 1. vitese tak debriyajı çek marşa basarken motor azda olsa ileri hareketleniyorsa debriyaj yeterince ayırmıyordur , manet yukarıda kavrıyor yazdığına göre aşağıda debriyaj milinde bir miktar boşluk olabilir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)