19 Mayıs Tatili Rota Planı
Reklamlar
-
Herkese Merhaba,
19 Mayıs'ın Cuma gününe gelmesi sebebiyle fazladan gelecek tatili değerlendirmek amaçlı, Cuma sabahından yola çıkarak Pazar günü dönebileceğim bir gezi yapmayı kararlaştırdım. Cuma sabahı İzmir'den yola çıkarak Çanakkale Şehitler Abidesi ve çevresindeki şehitlik, anıt vs yerleri gezip gece Kabatepe Plajında çadırda kalarak ilk günü tamamlamayı düşünüyorum. 2. gün için Tekirdağ tarafından İstanbul'a doğru sürerek, İstanbul'da otelde konaklama yaparak İstanbul'da da dolaşabilirim. Pazar günü İzmir'e geri dönerim.
Farklı bir alternatif olarak 2. gün Kabatepe Plajından Erdek, Bandırma, Bursa civarında da çadırda konaklayarak Pazar günü İzmir'e dönebilirim.
1. günü planım kesin olmakla birlikte 2. ve 3. gün kafa nereye biz oraya şeklinde takılacağız hanımla.
Sizlerin de planları varsa burada paylaşarak birbirimize rota alternatifi düşünme, beyin fırtınası yaratmak konusunda yardımcı olabiliriz. Kim bilir belki rota planlarımız kesişiyordur, yüzyüze tanışmış oluruz. Bir çay içer yada birlikte kamp yaparız.
Reklamlar
-
mertowski hocam hava durumuna baktınızmı hiç :(
gök gürültülü sağanak yağışlı yinede çıkacaksanız dikkat edin
bende araçla eskişehir düşünüyordum iptal ettim ,hatta mangal düşündüm onuda iptal ettim
-
Hava durumuna bakmadım ama en iyi havada bile İstanbul'a gelmeyin boşverin, bu trafiğe girmeye değmez, biz de kurtulmak için çare aryoruz buralardan diyorum.
-
bu yağmurda ne gezisi? manyak mısınız oğlum?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Sana mi sorcam rram derse ne yapacaksin ? Verdigin cevap hos degil,oglum manyak falan..
-
lordmayros adlı üyeden alıntı
mertowski hocam hava durumuna baktınızmı hiç :(
gök gürültülü sağanak yağışlı yinede çıkacaksanız dikkat edin
bende araçla eskişehir düşünüyordum iptal ettim ,hatta mangal düşündüm onuda iptal ettim
2-3 adet hava durumu sitesinden kontrol ettim rotayı planlarken. Anlık sağnak yağmurlar evet var ancak hanımla bizim için sorun oluşturacağını düşünmüyoruz. Baktık başa çıkılacak gibi değil, kırarız rotayı Behram, Asos, Küçükkuyu, Ayvalık belki hava müsadeli sefer olursa Bozcaada taraflarına.
espresso adlı üyeden alıntı
Hava durumuna bakmadım ama en iyi havada bile İstanbul'a gelmeyin boşverin, bu trafiğe girmeye değmez, biz de kurtulmak için çare aryoruz buralardan diyorum.
Benim için de aynı fikir geçerli ancak hanım İstanbul'u seviyor. Bu tarz tatillerde insanların çoğu İstanbul'dan kaçtığı için normal günlere nazaran biraz daha gezilebilir sakin oluyor. Geçen sene Ocak'ta geldik, kardan havaalanlarının falan kapatıldığı zamanda. Millet sokağa çıkmıyor biz kar gören masum İzmir'liler olarak sokakta dolaşmaktan otele girmedik. Arkadaşlar bu havada İstanbul'a gelmeyin karda ulaşım vs felç oluyor sözlerine kulak asmayarak baya keyif almıştık.
shruikan adlı üyeden alıntı
Tatlı su motorcusu değiliz desem sanırım yeterli olur. Yağmur, kar, sis pek etkilemiyor yolculuklarımızı.
C++ adlı üyeden alıntı
Sana mi sorcam rram derse ne yapacaksin ? Verdigin cevap hos degil,oglum manyak falan..
Samimiyetinden öyle konuştuğuna eminim. Hitap edişinde bir art düşünce sezmiyorum.
-
mertowski adlı üyeden alıntı
2-3 adet hava durumu sitesinden kontrol ettim rotayı planlarken. Anlık sağnak yağmurlar evet var ancak hanımla bizim için sorun oluşturacağını düşünmüyoruz. Baktık başa çıkılacak gibi değil, kırarız rotayı Behram, Asos, Küçükkuyu, Ayvalık belki hava müsadeli sefer olursa Bozcaada taraflarına.
Benim için de aynı fikir geçerli ancak hanım İstanbul'u seviyor. Bu tarz tatillerde insanların çoğu İstanbul'dan kaçtığı için normal günlere nazaran biraz daha gezilebilir sakin oluyor. Geçen sene Ocak'ta geldik, kardan havaalanlarının falan kapatıldığı zamanda. Millet sokağa çıkmıyor biz kar gören masum İzmir'liler olarak sokakta dolaşmaktan otele girmedik. Arkadaşlar bu havada İstanbul'a gelmeyin karda ulaşım vs felç oluyor sözlerine kulak asmayarak baya keyif almıştık.
Tatlı su motorcusu değiliz desem sanırım yeterli olur. Yağmur, kar, sis pek etkilemiyor yolculuklarımızı.
https://r.resimlink.com/yjfrcT.png https://r.resimlink.com/7zE9mPyiGD8t.png
Samimiyetinden öyle konuştuğuna eminim. Hitap edişinde bir art düşünce sezmiyorum.
Hee samimiyet varsa olabilir,pardon
-
C++ adlı üyeden alıntı
ben orda makara yapıyorum da, sen biraz edep edin bence.
annenle babanla da böyle mi konuşuyorsun?
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
Buralara kadar gelmişken Assos'u gezebilir, Zeus Altarı'nda denizi, Kaz dağları seyir tepesinde kaz dağlarını izleyebilir ve eğer benim gibi gezmeyi seviyorsanız Troya antik kenti ile Apollon tapınağına da uğrayabilirsiniz.
-
rotanı tersten yapıyor olacagım bende. 19-20-21 mayıs olarak. tekirdağ cıkış asosta bir gece konaklama sonra ya izmir eğer hava musade etmezse bir gece daha asos ve çanakkale üzerinden dönüş.
-
-
aslında gökçeada olayını bende düşündüm ancak feribot saatlerini vs araştırmaya üşendim açıkcası. ilk gece asos kesin belki 2ci gece babakale tarafına geçebiliriz. konaklama işini spontane yapmaya kararverdik bizde. sabah 6 da çıkıyoruz yola muhtamelen çanakkalede karşılaşacagız ters istikametlerde
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Pazar günü sabahtan Gökçeada'dan ana karaya geçerek Asos, Ayvalık gezelim görelim
Pazar sabahı Assos yolundan geçecekseniz sabah kahvesine beklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
aslında gökçeada olayını bende düşündüm ancak feribot saatlerini vs araştırmaya üşendim açıkcası.
ilk gece asos kesin belki 2ci gece babakale tarafına geçebiliriz. konaklama işini spontane yapmaya kararverdik bizde. sabah 6 da çıkıyoruz yola muhtamelen çanakkalede karşılaşacagız ters istikametlerde
Teklifim sizin için de geçerli.
-
Herkese iyi gezmeler bizde motoru bekleyelim
Şaka bir yana olsada çocuklar olduğundan bize hayal geliyor bu tür geziler ama çok iyi yapıyorsunuz 👍
-
Ayvalıktan geçerken yemek molası vb. vermek için çok sevdiğim arkadaşların mekanı tavsiye ederim.
Mutfak/Sahaf Ahto adında bir mekan, yemekleri, özellikle pizzaları rüyama giriyor, yaz gelse de gidip yesem dediğim bir mekan. Fırsatınız olursa uğrayın. Kahve de var mekanda.
https://goo.gl/maps/BBMvPWnD8VhgUU92A
Köfteci haritamıza da eklenirse güzel olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
lordmayros adlı üyeden alıntı
Herkese iyi gezmeler bizde motoru bekleyelim
Şaka bir yana olsada çocuklar olduğundan bize hayal geliyor bu tür geziler ama çok iyi yapıyorsunuz
Çocuklar büyüyünce hep birlikte arabaya doluşup geziliyor. Bizimkiler biraz büyüyüp okula başladıklarında izcilik grubu olan bir okula yazdırmıştık, izci oldular, şimdi ben demeden onlar diyorlar gidelim kamp kuralım diye.
Bazen onlar izci kampına giderlerken eşim arabayı kullanıyor ben motorla takılıyorum peşlerine, hem motorda eşya taşımama gerek kalmıyor arabanın bagajına atıyorum herşeyi.
Siz de az sabredin ya da çocukları şimdiden gezmeye, kampçılığa alıştırın, hep beraber gezersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)