Cuma günü 343km lik yola çıkacağım. Tavsiyeleriniz varsa dinlerim.
Reklamlar
-
Kulak tıkacı kesinlikle kullanın derim. Sık mola bol sıvı alın. Zamanında 3M 1100 süngerimsilerden 40 çift 80 liraya almıştım. Müthiş memnunum. Gürültüyü kesiyor, Kısa/uzun mesafe demeden kullanıyorum. Kafam şişmiyor, yorgunluğu kesinlikle azaltıyor. Korna vb. sesleri rahat duyabiliyorum.
Reklamlar
-
Henüz çok yeni kullanıyorsun bol bol mola ver, maden suyu iç, acele etme , aynalarını sürekli kontrol et sadece ileri bakma , canın sıkılırsa , dikkatin dağıldığını hissedersen mutlaka dur bekle yakın diye sakın durmamazlık etme.
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Henüz çok yeni kullanıyorsun bol bol mola ver, maden suyu iç, acele etme , aynalarını sürekli kontrol et sadece ileri bakma , canın sıkılırsa , dikkatin dağıldığını hissedersen mutlaka dur bekle yakın diye sakın durmamazlık etme.
teşekkürler, aynaları sürekli kontrol ediyorum.
Yağmur yağarsa diye çekiniyorum, yağmurda hiç sürmedim. Yağmurda yavaş sürünce kaymaz diye umuyorum
-
Rockstar91 adlı üyeden alıntı
teşekkürler, aynaları sürekli kontrol ediyorum.
Yağmur yağarsa diye çekiniyorum, yağmurda hiç sürmedim. Yağmurda yavaş sürünce kaymaz diye umuyorum
Yağmurluk edinip selenin altına atmalısın bence . Kayma durumu lastiklerine ve fren sıkmana bağlı .Eğer naylon lastik denilen lastiklerdense durma mesafesi artar ve kayar. Ön freni ani sıkarsan teker kitlenir ve kayar gibi.
-
Kulak tıkacı mutlaka olsun. Yorgunluğunu azaltır.
Lastik tamir kiti (sprey de olur) bulundur.
Yan çanta varsa dengeli yükle. Evde tartı varsa çantaları tart ve mümkün olduğunca eşitle. Gereksiz eşya alma.
Yağmurluğun yanında olsun.
Çantanda su ve yiyecek bir şeyler (bisküvi, meyve vb.)bulundur.
Youtube'da konuyla ilgili fazlasıyla video var, sağolsun bizim için çalışmışlar.
Kazasız belasız güzel bir yolculuk olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)