Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bayiden 0 KTM Duke 250 ABS çıkardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 250 ABS - 2023
    Merhabalar,
    Yaklaşık ilk motorumu (Honda CBR 125R) 10 ay önce almıştım.
    Ardından 3-4 ay sürüp tatmin etmediği için Bajaj Pulsar NS200'ümü aldım ardından yine tatmin etmedi...
    ve nasip oldu ve geçen Pazartesi günü bayiden aşağıdaki bebeği (KTM Duke 250 ABS) 0 KM olarak çıkarttım.

Bayiye 04.05.2023'de gittim en geç Haziran ortası teslim dedi, ardından 08.05.2023'de gittim Haziran sonu teslim dedi.

Yani 4 günde ne değişti süreci 15 gün uzattılar, ama daha erken gelirse yardımcı olabileceğini söylediler.
    Sizce ne zaman teslim alabilirim yakın zamanda alabilen var mı?

CB250R almak istiyordum ama 0 vermiyor bayiler, 2. eli de 0'dan pahalı olunca Duke 250 ABS alma kararı verdim.
    Aynı zamanda tek teker denemeleri yapmak istiyorum, NS200 gelmiyordu tekere ve debriyaj tokatlamaktan 12 bin KM'de debriyajı bitirdim.
    KTM'i öven de var, kötüleyen de anlamadım.
    KTM çok zorlarsan patlar diyen de var, tek tekerde yağlama yapan tek motosiklet diyen de var, sizce nasıldır pişman olur muyum?

Birde ARTES ücreti adı altında 1250TL istediler ne ücreti bu?

İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun.

freasy bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah.

Artes dediğin araç tescil ücreti mi? Eğer ruhsatı bayi çıkartacaksa ve sana motoru plakalı teslim edeceklerse belki onun ücreti olabilir, detayları bayiye sormanı öneririm.

Motosikleti
    KTM Duke 250 ABS - 2023
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan inşallah.

Artes dediğin araç tescil ücreti mi? Eğer ruhsatı bayi çıkartacaksa ve sana motoru plakalı teslim edeceklerse belki onun ücreti olabilir, detayları bayiye sormanı öneririm.
    Şöyle bir şey var araç tescil ücreti evet ama bana A4 kağıdı veriyor geçici belge onu gidip notere ruhsatı bastırmamı söylüyor bu aşamada notere de para vereceğim yani 1200 üstüne bide noterde para vereceğim, o zaman bayiye niye veriyorum.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı SerhatUner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir şey var araç tescil ücreti evet ama bana A4 kağıdı veriyor geçici belge onu gidip notere ruhsatı bastırmamı söylüyor bu aşamada notere de para vereceğim yani 1200 üstüne bide noterde para vereceğim, o zaman bayiye niye veriyorum.
    Evet o durumda istenen para gerçekten saçma oluyor. Eskiden bazı bayiler ruhsat işlemi hatta plaka basımı da dahil halledip motoru öyle teslim ediyordu, öyle bir para olabilir demiştim ama değilmiş.

İstedikleri paraya bende anlam veremedim, bence sen bayi ile yeniden bir konuş derim.
    espresso bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    "işleri ben kendim yapacam, ona göre bi hesap çıkarın" de. o artes-martes saçma oluyor bu durumda ki ruhsat için alınan 700-750 lira para, kalanı da muhtemelen vekalet ücretidir.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hayırlı olsun güzel motosiklet
    ruhsat masrafı 900 tl tutuyor 45 gün önce kendim çıkardım

Alıntı SerhatUner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Yaklaşık ilk motorumu (Honda CBR 125R) 10 ay önce almıştım.
    Ardından 3-4 ay sürüp tatmin etmediği için Bajaj Pulsar NS200'ümü aldım ardından yine tatmin etmedi...
    ve nasip oldu ve geçen Pazartesi günü bayiden aşağıdaki bebeği (KTM Duke 250 ABS) 0 KM olarak çıkarttım.

Bayiye 04.05.2023'de gittim en geç Haziran ortası teslim dedi, ardından 08.05.2023'de gittim Haziran sonu teslim dedi.

Yani 4 günde ne değişti süreci 15 gün uzattılar, ama daha erken gelirse yardımcı olabileceğini söylediler.
    Sizce ne zaman teslim alabilirim yakın zamanda alabilen var mı?

CB250R almak istiyordum ama 0 vermiyor bayiler, 2. eli de 0'dan pahalı olunca Duke 250 ABS alma kararı verdim.
    Aynı zamanda tek teker denemeleri yapmak istiyorum, NS200 gelmiyordu tekere ve debriyaj tokatlamaktan 12 bin KM'de debriyajı bitirdim.
    KTM'i öven de var, kötüleyen de anlamadım.
    KTM çok zorlarsan patlar diyen de var, tek tekerde yağlama yapan tek motosiklet diyen de var, sizce nasıldır pişman olur muyum?

Birde ARTES ücreti adı altında 1250TL istediler ne ücreti bu?

İsteyen herkese daha iyileri nasip olsun.

Ben 1 ay önce sıfır motosiklet aldım. Sigorta yaptırmadan teslim alamıyorsunuz artık.
    Whatsaptan faturayı pdf olarak gönderdiler. Sigortasını yaptırdım bende onlara pdf olarak gönderdim daha sonra işlemleri hallediyorlar.
    Tescil belgesi ve plakanın yazılı olduğu geçici belge ile motoru teslim ediyorlar.
    Ondan sonrası zaten noter ve plaka basım o kadar.
    Extra bir para istemediler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)