MT25 kadran yada ön taraftan gelen deli eden zırıltı??
Reklamlar
-
Merhaba herkese, 2017 model bir MT25 sahibiyim motor 6 7 bin deviri geçtikten sonra kadrandan yada ön taraftan yerden zırıltı yapıyor sinek vızıltısı gibi sanki bişi titriyor gibi yerinide tam çözemedim belki yaşayan vardır üstü kapalı bir kaç bişi gördüm internette olabiliyor sanırım böyle bişey ama nerden olduğu yazmıyordu sbebei nedir?
Reklamlar
-
Birkaç yere avucunla vur gevşek bir vida yada çatlak bir grenaj parçası varsa ses çıkarabilir , eskiden sanayide böyle sesler için parçaların arasına 50 lira sıkışmış ancak ustası çıkarır derlerdi , kimiside sanayiye git ustaya bir çay ısmarla ses keser derdi :D gerçi 50 liraya artık selam bile almaz ustalar ya biraz kendi motorunun ustası olmak lazım , biryerden ses geliyorsa sesi üretende oradadır ;)
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Birkaç yere avucunla vur gevşek bir vida yada çatlak bir grenaj parçası varsa ses çıkarabilir , eskiden sanayide böyle sesler için parçaların arasına 50 lira sıkışmış ancak ustası çıkarır derlerdi , kimiside sanayiye git ustaya bir çay ısmarla ses keser derdi :D gerçi 50 liraya artık selam bile almaz ustalar ya biraz kendi motorunun ustası olmak lazım , biryerden ses geliyorsa sesi üretende oradadır ;)
Ahahah haklısın biraz elle kontrol ettim ama belkide iç kısımdan falan geliyordur yarın iyice bi kontrol edicem buradan bilen biri çıkmazsa
-
Frodo01 adlı üyeden alıntı
Ahahah haklısın biraz elle kontrol ettim ama belkide iç kısımdan falan geliyordur yarın iyice bi kontrol edicem buradan bilen biri çıkmazsa
iç kısımlara sıkıştıysa oralara 50 lira yüz lira da sıkışmaz en az 200lük sıkışır dikkat et.
-
espresso adlı üyeden alıntı
iç kısımlara sıkıştıysa oralara 50 lira yüz lira da sıkışmaz en az 200lük sıkışır dikkat et.
Biz çıkaramazmıyız bu 200 ü ordan servislerde sürünmeyelim şimdi
-
Frodo01 adlı üyeden alıntı
Biz çıkaramazmıyız bu 200 ü ordan servislerde sürünmeyelim şimdi
Kendin sökebiliyorsan olur ama söktüğünü takabilmen de gerek.
-
Kafanin tırnakları kasisten sert gecmede yada bi darbede kırılmış olabilir onları bı kontrol et benimde mtnin içine taş kaçmış cok zırıltı yapiyordu söktüm nedir diye farın içine taş girmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)