Dikkat ! Bu Oyun Can Yakar.
Reklamlar
-
Aşağıdaki video "aynasını kırarım" cılara gelsin. Motosiklet sürücüsünün aynaya attığı tekmeyi görebilmek için ağır çekime almak gerekiyor. Arkadan kurşun yemek beklenmeyen bir durum galiba. Neden beklenmediğini ise anlamak zor. Üstelik google yanlış çevirmediyse vuran da kanun adamı.
https://www.youtube.com/watch?v=YwbTEQdhSdg
Not: Tarayıcımdan kaynaklanan bir nedenle link olarak vermek zorunda kaldım.
Reklamlar
-
Keskin sirke küpüne zarar sözünün tam karşılığı bir durum.
Geçenlerde ülkemizden bir video gördüm.
Tekmeyle aynayı kırmak isterken dengesini kaybedip düştü motorcu.
Üstelik akan trafikte oldu olay.
-
Ben kameralı artistlerin en ufak olayda bile karşı tarafın malına zarar vermek amaçlı ayna kırmalarına karşıyım. Madem ayna kıracak kadar yüreğin var o zaman da topukların dötüne vura vura kaçmayacaksın.
-
Neden beklenmediğini anlamak zor geliyorsa dükkanı kapatalım.
Yakalasın aynayı bir tarafına soksun, ateş etmek nedir? Evet üstelik bir de kanun adamı olacak şerefsiz. Şaşırdık mı? Hayır
-
Benzer olaylar yakında burada da başlar. Trafikte herkes gergin, çoğu kişi de boş gezmiyor. Ayna kırma meraklısı kameralı tipler dikkat etsin insanlar merhametli olduğu için bir şey yapmıyor ama sabır da bir yere kadar. Son olarak bence vuran haklı.
-
herkesin silah taşıyıp herkesin herkesi vurduğu 3. dünya ülkelerinde dolaşmamak lazım.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Neden beklenmediğini anlamak zor geliyorsa dükkanı kapatalım.
Yakalasın aynayı bir tarafına soksun, ateş etmek nedir? Evet üstelik bir de kanun adamı olacak şerefsiz. Şaşırdık mı? Hayır
Yaşım nedeniyle çok zamanım kaldığını sanmıyorum. Trafikte canıma kast edildiği de oldu. Fakat, sağlığım engel olana kadar dükkanı kapatmayacağım. İkiteker sevdası böyle bir şey. Motorcuyu vuran yaratık belli ki bir psikopat. Umarım hak ettiği cezayı alır. Bizde böyle bir olay olursa şaşırmazdım. Gelişmiş bir ülkede böyle bir vahşet'in yaşanmasına şaşırdım. Aklıma Mehmet Akif Ersoy'un "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" dizesi geldi. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Yaşım nedeniyle çok zamanım kaldığını sanmıyorum. Fakat, sağlığım engel olana kadar dükkanı kapatmayacağım. İkiteker sevdası böyle bir şey. Motorcuyu vuran yaratık belli ki bir psikopat. Umarım hak ettiği cezayı alır. Bizde böyle bir olay olursa şaşırmazdım. Gelişmiş bir ülkede böyle bir vahşet'in yaşanmasına şaşırdım. Aklıma Mehmet Akif Ersoy'un "Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar" dizesi geldi. Kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Yanlış hatırlamıyorsam biraz eski bir video da Brezilya'da idi olay, belki de zamanında yanlış öğrendim.
Şaşıralım bence buna, şaşırmayı bırakmayalım.
Sevgiler
-
Bunu yapanlar çoğunlukla küçük motora biniyorlar, elbette küçümsemiyorum; ama adam istese arabayla yetişip üstünden geçecek.
Yani "havan kime yabancı" diye sorasım geliyor.
-
Çok ayıp bir şey bence bu. Başkası gelip senin aynanı kırsa ne hissedersin ?
Bir sürü video izledim, sürekli ayna kırıp kaçıyorlar. E yapıyorsan arkasında dur. Arkasında duramayacaksan kırma.
Silahlı barzoya ise söyleyecek söz yok. Bir ayna yüzünden kurşun sıkmak nedir allaşkına?
-
daha tekmeden önce silahı eline aldı diye düşünüyorum yani amacı zaten en başından vurmak mıydı yoksa zorda kalırsam vurur muydum diye düşündü veya elinde tutarken baktı arabama vurdu dur vurayım şunu anlık refleksi miydi bilemedim.
her halükarda her ikisi de onun bunun çocuguğu benim nezdimde.
-
Benzer olaylar bizde de yaşandı. Ölümle sonuçlananlar da oldu. Trafikte tartışmaktan kaçınmak, eğer olumsuz şeyler söyleyeceksek kendimize hakim olmak çok önemli. Bir kaç dakika içinde kimseye bir şey öğretemeyeceğimizi unutmamalıyız. Karşı taraf özür dilediği zaman ne değişecek. Veya küfür etmek aynasını kırmak bize ne kazandıracak diye düşünmek lazım. Rahatlatacaksa içinizden her türlü küfürü edin. Yolunuza gidin. Öfke kontrolü kafa yormaya değer bir konu. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
-
bazen motorcular çok fevri davranabiliyor, karşı tarafın en ufak hatasında çok büyük tepkiler vererek işleri kötü noktalara getiriyorlar, halbuki daha sakin ve defansif bir sürüş sergilense çoğu problem yaşanmayacak bile... bu şekilde antipati toplamaktan başka bir şey olmuyor.
-
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Allahtan tramvayı sıkıştırıp raydan çıkarmaya çalışmamış. Trafikte çok değişik şahsiyetler mevcut. Allah muhafaza bu çocuk otobüs, kamyon falan kullanıyor olsa yolcu ucaklarıyla münakaşa eder. Aman dikkat.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben kameralı artistlerin en ufak olayda bile karşı tarafın malına zarar vermek amaçlı ayna kırmalarına karşıyım. Madem ayna kıracak kadar yüreğin var o zaman da topukların dötüne vura vura kaçmayacaksın.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Gereksiz ego. Tramvay çarpsa bunu adamdan da sayarlar.
-
İki tarafta aptalca davranmış ama vuran çok daha aptal. Mala zarar verdi diye dünyanın hiçbir yerinde adam vuramazsın ve bu meşru müdafaa kapsamına girmez ve cinayetten yargılanırsın. Motorcu arkadaş için ise bilmediğin atın arkasına geçmeyeveksin derler. Adam psikopat çıkıp hayatını kaydırabilir. Üstelik anlık sinirle değil dönüp adamın peşine gitmiş. Umarım ölmemiştir.
-
Millet iyice kafayi yedi desenize tramvaya onume kirdi diye kizmak nedir yau.
-
Symurg adlı üyeden alıntı
İki tarafta aptalca davranmış ama vuran çok daha aptal. Mala zarar verdi diye dünyanın hiçbir yerinde adam vuramazsın ve bu meşru müdafaa kapsamına girmez ve cinayetten yargılanırsın. Motorcu arkadaş için ise bilmediğin atın arkasına geçmeyeveksin derler. Adam psikopat çıkıp hayatını kaydırabilir. Üstelik anlık sinirle değil dönüp adamın peşine gitmiş. Umarım ölmemiştir.
siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz sanırım
Her sabah haberlerde mutlaka Adana'dan bir bıçaklanma haberi duyuyoruz.
Kolluk kuvvetlerinin (özellikle son dönemde bekçilerin) yaptıklarını hiç izlemediniz mi internette
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler