Merhaba, anahtar giderken uçtu ve yedek anahtarın içinde immo kodu sanırsam yanlış motoru çalıştırmıyor. Beyinden kodlama ile yeni anahtar nerde yaptırabilirim bilen var mı? Yer İstanbul motor mt07
Merhaba, anahtar giderken uçtu ve yedek anahtarın içinde immo kodu sanırsam yanlış motoru çalıştırmıyor. Beyinden kodlama ile yeni anahtar nerde yaptırabilirim bilen var mı? Yer İstanbul motor mt07
200 NS --> TNT 250 --> Xtreme Max Enduro --> MT 03 660 --> 2015 XJ6 --> Custom Yamelli XSR 07
Kod numarası önemli değil kırmızı anahtarın duruyorsa sıkıntı yok.eğer Kaybolan kırmızıysa geçmiş olsunn
Kırmızı ana anahtar kontak ve motorla ilgili olan herşey ona bağlı.sen yedek anahtar isteyeceğin zaman kırmızı anahtar istiyorlar.kırmızı yoksa komple kontak seti imobilizer set alman lazım.ben bu şekilde biliyorum yamaha servisine de sor sen yinede en net tabiki onlar biliyor
Geçmiş olsun hocam bence vaktiniz yoksa burada cevap beklemek yamaha’yı aramaktan yada bir anahtarcıya danışmaktan daha uzun sürecektir.İstanbul’da güvendiğiniz bildiğiniz bir yedek parçacı varsa ondan da bir fikir alabilirsiniz.Ama bilmediğinize danışmayın mal satmak için direk set değişecek diyebilir:D
bende 2015 model xmax 250 scooter var. ben kırmızı siyah tüm anahtarlarımı bir kerede kaybettim. Öyle yetenekli bir insanım. Neyse efendim izmir'de bir anahtarcının tavsiyesiyle bursa'da bir anahtarcıyı aradım. Bana kontak ve kontağın yanında bulunan plastik bir kutu galiba anteniydi. Bunları söküp gönder hallederiz dedi. Sökene kadar anam ağladı o konulara girmeyeyim. Söktüm gönderdim sağolsun 1750 liraya yedek anahtarıyla birlikte yapıp kargoyla gönderdi. Yamaha bayisini arama moralin bozulmasın beyin kontak anten anahtar derken bayağı yüksek bir fiyat çıkar. Numarasını bulursam yazarın buraya
Anahtarcı Uğur-(Maslak Atatürk sanayi sitesi):0532 745 10 41
Araba ve motor bu işi yapıyorlar...
En azından danışın tam bilgi verirler veya motorunuzla gidin.
Kırmızı kod anahtarı olmazsa komple beyinle birlikte kontak değişmeli tabiki yine sorun.
Güncelleme yapıyorum. Bağcılarda bi anahtarcı var. İmmo anteni ile içinde kod olmayan anahtarı götürdüm. Çipe bilgisayardan bağlanıp yeni çip yapıp halletti.
Immobilizer'ların ne kadar boş beleş şeyler olduğunu ıspatlayan konulardan biri olmuş. (Konu sahibi adına sorunu çözüldüğü için sevindim o ayrı...) Ben de birinci elden biliyorum; NC'm çalındığında iki ay boyunca kullanılmıştı (HGS kartımda köprü ve otoyol geçişleri görünüyordu), benim motosikletimde de immobilizer vardı, anahtarları da bendeydi.
200 NS --> TNT 250 --> Xtreme Max Enduro --> MT 03 660 --> 2015 XJ6 --> Custom Yamelli XSR 07
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)