Yeni motosiklet aldım, 890 Duke R
Reklamlar
-
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın. Naked severler için mermi gibi alet hakkaten.
Karşıdan bakınca tasarımı dikkat çekiçi, gerçekten agresif, baya baya beğendim.
Bu mt 07-09 tayfasında başlayan abidik gubidik tek mercekli dandik far tasarımlarından sonra şuna bakınca "ohhh bee, işte tasarım budur" dedirtiyor
Reklamlar
-
Hayırlı olsun kazasız belasız inş.
-
Güzel motor hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Bende Geçen ay sıfır GSX S 1000 aldım.Memnunum.Yamahadansa Ktm890 duke R daha mantıklı bir seçim olmuş.
-
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan.
-
-
Motor gibi motor. Bu rengi de çok güzel. Güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun. Güzel motor.
-
hayırlı olsun güzel seçim
ktm in frenleri gerçekten güzeldir 1290 testinde ilk baktığım şey ivmelenme 2. ise frenler di frenler hızlanmasından daha çok hoşuma gitti
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürün inş.
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Güzel makine. Tekeriniz düz bassın.
-
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. naked tarzım olmasa da, ktm'in şu makinalarındaki renk kombinlerini ve duruşlarını çok beğeniyorum. sadece o egzoz duruşunu sevmedim.
-
-
Hayırlı olsun bende aynı rengini mart 2023de almıştım, 15bin kmden bildireyim;
Fabrika lastikleri pist odaklı ve %80 slick olduğu için yağmurda çok kötü, kuruda inanılmazlardı ama benim gibi 55 kilo adama bile anca 7000 km dayandılar, 7500 kmde iken Metzeller M9RR ile değiştirdim ve hiç memnun değilim. Motor çok hafif olduğu için lastiklerin ısınması zor oluyor, benim yaptığım hatayı yapmayın pirelli diablodan şaşmayın.
15bin kmde 3 kere bakıma girdim 900km de rodaj bakımı, 7bin civarı keyfi bakım 15binde de rutin bakımlarını yaptırdım. Bakım maliyetleri şaşırtıcı şekilde japon servislerinde daha ucuz.
Aksesur olarak Aliexpress hayat kurtarıyor, bende;
koruma takouzu, radyatör koruma, tur camı, gidon aynası, ön-arka aks koruma, kısa kuyruk, far koruma, tırtıklı depo pedi, alternatör ve debriyaj kapağı koruma aldım.
Motorda kronik olarak üst kapak contasında terleme var, Spormotoya götürdüğümde garantiden yarım saatte halletiler. Mekanik olarak başka hiç bir sorun yaşamadım.
Sürüş olarak 200+ hızlarda track ve sport modda iken gazı agresif açarsam kafa sallama sorunu oluyordu. Fabrika çıkışı gidon amörtisörü olduğundan Tank slapper boyuntunda değildi ama yinede rengimi yeşilden mora çevircek kadar korkutuyordu. Aks koruma ve daha ağır gidon topuzları ile bu sorunu çözdüm şuan ip gibi gidiyor alet.
İvmelenme ve hız olarak daha önce tecrübe ettiğim hiç bir motosiklete benzemiyor. 0-200de çok iddialı hatta kendi sınıfında en iyi olduğunu söyleyebilirim (hatta arttırıyorum 0-200de 1000cc sslere kafa tutar). 200 üstünde 4 silindir 600cclerden daha iyi ivmeleniyor ama supersport 1000likler kadar değil. ben max 237 km gördüm ve yol müsait olmadığı için gazı kapattım ama motor daha bir gram zorlanmamıştı, 5. vites 6500-7000 devirdeydi (9500de kesiciye giriyor). Benim gibi hafif bir sürücü ile uygun yol ve hava şartlarında 250lere çıkabileceğini tahmin ediyorum.
Rüzgar olarak Japon nakedlar gibi rüzgardan kulakların uğuldamıyor ama 170-180 km'nin üstündeki hızlarda iyi kapanmazsan omuzlarına ve göğsüne baskı yapan rüzgarı hissediyorsun.
3 kere ve hepte durduğu yerde henüz koruma takozları yokken sola düşürdüm. Granajda kırık, çizik kesinlikle olmadı, buda ktmnin enduro motorlarında kullanıdığı ve acerbise ürettirdiği esnek granaj teknolojisi sayesinde diye tahmin ediyorum. İlk düşürdüğümde ön fren manetinin ucundaki topuz kırıldı, ve yolcu ayaklığının demiri çizildi. Bi çift manet koruma takmış olsaydım hiç birşey olmayacaktı belkide.
Gelelim adının Neşter olmasına sebep olan viraj kabiliyetine. Tanıtım fotoğraflarında sürücü dirsek sliderlarını sürterek dönüyor ya hani, tamamen şov arkadaşlar çünkü diğer motorlarda 100-120 km hızlar dizlerim yerde döndüğüm virajları bu motorla 140-150 km hızlarda kıçımı bile oynatmadan dönebiliyorum. Hafifliğinde yüksek açılara ihtiyaç duymuyor alet.
Motor o kadar iyi viraj dönüyor ki sizin hiç birşey yapmanıza gerek kalmıyor, sadece viraj çıkışına bakın ve gazı açın. Açıyı maçı salın abi, alet virajı gerçekten neşter gibi yarıp geçiyor.
Meraklısına için yazıyorum, 2,3. viteslerde istemsiz, 4. vites istersen gazla tekere geliyor, 5de debriyajla yine tekere geliyor.
Daha anlatabileğim çok şey var ama daha uzatıp okuyanı sıkmak istemem, herkese hayırlı sürüşler.
Mt09la kıyaslamaya kalkan olursa pis bozarım bu konuda çok kavga ettim bilginize.
https://photos.google.com/photo/AF1QipOjvJ2jKzHLVBZoYacu5pMcpcFp0tNeMIag6ZjL
https://share.icloud.com/photos/04fH95tozzuNAd0E22y7XAxgw
-
M7RR çok hızlı ısınıyordu ve M9'da da bunu iyileştirdiler.
Lastik basıncı veya amortisör ayarı ile ilgili bir durum olmasın? M9'un geç ısınmasından şikayet eden birini ilk kez görüyorum.
-
Üstüne az daha koyup sıfır MT09 alaydınız keşke...
Şaka yahu. Vurmayın hemen. Süper tercih olmuş. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. KTM tam kullanmalık motosiklet yapıyor.
-
m9rr ın kötü oldugunu sanmam.m7 serisi tt islandda kullanılıyordu.içinize sinmediyse s22 yada rosso 4 alın.bende duke 390 var.dedigin gibi hiç bir efora gerekmeden motor kendisi viraja girip çıkıyor.frenleme tehlikeli.şöyleki sen durursun ama arkadan gelen motor yada araba duramaz o derece
bakım tamirat cidden ucuz.biri salmış ortaya ktmde yedek parça yok.bakım masraflı.bunlar kasti yapılan şeyler.belli markalar satmasın diye.
aynı yalan bilgiler telefonda yada aklınıza gelen baska urunde de yapılıyor.
şimdi ben çıkıp desem 150 liraya logitech klavye var al 10 sene kullan,birine dokunur derki bilmemne modeli var 1000 tane fonksiyonlu 1000 lira onu al
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
mcn 2020 en iyi naked motor seçildi 890.
-
Duke serisi bana oldu bitti çok çılgın gelirdi. Hep çok sevdim. Güle güle , kazasız belasız güzel günlerde kullan ins.
-
-
eksik olmayın, konuyu canlandırmışsınız..
Lakin gel gör ki 18 Aralık günü kaza yaptım, öküzün biri U çekecem bi döndü önümde, yapıştırdım haliyle. Sağ kolum ön kol kemikleri ikisi de kırık, ikisine de platin takıldı. Motor serviste, sağ olsun gevşek davranan polisimiz sayesinde hala kaza tespit tutanağım yok. 2 ay rapor verdiler, evde tek kol aktif yaşıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)