Yeni motosiklet aldım, 890 Duke R
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Arkada üç çanta var hocam başka birşey yok birde Adv deki yüksek cam takılı , herhangi bir motosikleti bir hafta bana ver top speed i 20-25 km artırırım , dahada fazlasını beceririz ama egzantrik vs lazım hocam Alamanya dan yolla bize ;) kendi motorumda sadece özel yapım şim var , subap ayarları ve senkron ayarı bana özel , istediğim final drive dişlilerini bulursam 240-250 rahat görür GS , hız merakım yok ama mekanikle oynamayı severim..
Tamam iste yüksek cam + 3 canta 15km ye elveda demissin . Yani yaptigin iyilestirmeleri sifirlamissin . Sakasi bir yana GS +200 km lerin motoru degil , o süspansiyon ile olmaz . Ayni makina RS süspansyonu ve sasesi üzerinde 240 lari zorlanmadan cikarabiliyor ama ona göre tutunuyor meret. Yapamaz demiyorum dikkatini cekerim olmaz diyorum. Benim yasima gelince insan daha bir temkinli oluyor.
Sevgilerimle
R1200R , 2015 model
https://www.youtube.com/watch?v=SB9nDmWZ84g
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun hocam, bir an önce sağlığınıza kavuşup, mutlu mesut motorunuzu sürebilir, sapasağlam sağlıklı olabilirsiniz inşallah.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abi. Umarım bi sıkıntı yoktur.
-
Geçmiş olsun, acil şifalar.
-
Geçmiş olsun hocam üzüldüm, en kisa sürede sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum
-
Geçmiş olsun hocam, umarım tez vakitte iyileşip motorunuza atlarsınız.
-
Kafama tek takılan, öndeki iki diskten nasıl yanaşıp da jantı temizleyecem?
Neyse olur o kadar dert etme alışırsın.
Hayırlısı olsun. Tekerine taş değmesin.
Kaza içinde geçmiş olsun. Yeter ki cana bir şey gelmesin.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Yenisinde de yaptırmıyor. Kötem'in preload'la ilgili acayip bir takıntısı var.
Ben 75 kilo adama göre yaptım kardeşim, sen ağırsan veya hafifsen git yay al kendine göre diyor. Evet çoğu durumda yeterli geliyor ve en doğrusu da zaten kiloya uygun yay almak ama, böyle üstten bakan beylik bir duruşa gerek var mı? Koskoca motosiklet üreticisisin sen amacın millete ders vermek mi =)
Eski CB1000R'ımda on preload ayarı vardı. Gel gelelim bi b.ka yaramıyordu. Hatta bir kere bottom etti ve düştüm. Yay kiloya uygun olmadığında yapacak çok bir şey yok malesef. Bu arada 2020 ve sonrası Superduke'larda ön preload ayarı varmış. Arka preload hep vardı.
-
-
Güle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun.
-
bende tam diyordum ki yolda bir tane duke 890 görsem de tokatlasam şöyle
hocam güle güle kullanın.
edit: aa, konu eskiymiş, 7 ay olmuş motoru alalı ve tesadüfen benim 3 gün önce yaptığım gibi kaza bile yapılmış... araba senin ön tekerine yandan çarptı dimi? kaza düşük hızlarda oldu sanırım. bende aynı şekilde kaza yaptım.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
bende tam diyordum ki yolda bir tane duke 890 görsem de tokatlasam şöyle
hocam güle güle kullanın.
edit: aa, konu eskiymiş, 7 ay olmuş motoru alalı ve tesadüfen benim 3 gün önce yaptığım gibi kaza bile yapılmış... araba senin ön tekerine yandan çarptı dimi? kaza düşük hızlarda oldu sanırım. bende aynı şekilde kaza yaptım.
ben yolumda giderken U çekecem diye önüme çıktı zart diye, sonra güm!
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
ben yolumda giderken U çekecem diye önüme çıktı zart diye, sonra güm!
kaza oluyor ya, adı üstünde kaza işte...yani en dikkatli olanımız bile hiç beklenmedik şekilde boş bulunabiliyor... önemli olan iyi niyetli ve insancıl olmak.
karşı taraf kötü davranmıyorsa hiç takmamak gerek, maddi durum varsa zaten hiç kaza yokmuş gibi davranmak lazım.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
kaza oluyor ya, adı üstünde kaza işte...yani en dikkatli olanımız bile hiç beklenmedik şekilde boş bulunabiliyor... önemli olan iyi niyetli ve insancıl olmak.
karşı taraf kötü davranmıyorsa hiç takmamak gerek, maddi durum varsa zaten hiç kaza yokmuş gibi davranmak lazım.
gel de kafaya takma
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
Çok geçmiş olsun. Konuyu keyifli keyifli okurken kaza fotoğrafı ve yorumuna denk geldim. Gerçekten çok üzüldüm.
Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşur ve tekrar iki teker üzerine dönersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)