kuralkan sitesinde online satışı yapılan kanuni seha 150 cc model scooter 74.600 lira iken şimdi 77.875 liradan satılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Yüzde 4.4 zam gelmiş.
kuralkan sitesinde online satışı yapılan kanuni seha 150 cc model scooter 74.600 lira iken şimdi 77.875 liradan satılıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Yüzde 4.4 zam gelmiş.
O paraya SYM veya Kymco scooterlara bir göz atmanı tavsiye ederim.
Neden bu kadar şaşırdığınızı anlamadım açıkçası, biz artık ay içinde 2 kere zam gelmeyen bi ürüne şaşırıyoruz.
Hero başlığında yazmıştım ama burda da süreçten bahsedeyim. Yoksa içimde kalır.
Eşime Hero X pulse 200 almaya niyetlendik. Önce resmi sitesinden müşteri hizmetlerini aradım.
Karşıma nerede hangi görevde olduğunu söylemeyen bir hanım çıktı ve Haziran ayına kadar motosiklet olmadığını söyledi.
Sonra aynı sitede yer alan telefon numarasından yazdım.
Bu kez yine abi Hazirana kadar motor yok şeklinde cevap aldım
En son yerel bayiilerden birine instagramdan yazdım. Yazarken merhaba kolay gelsin vs tarzı cümleler kurarak motosiklet almak istediğimi söyledim
Bana verilen cevap sadece bir telefon numarası yazmışlar (yukarıda bahsettiğim telefonu) mesajın başına sonuna merhaba iyi günler yada o yok şu modelimiz var tarzı hiç birşey ekleme gereği duymamışlar. Nede olsa mülakatla motor satacaklar yakında
Peki ben napacağım Yarın bu seha ve Ns 200 e eşimle birlikte bakacağız hangisini beğenirse parasını yatırıp sabit fiyat garantisi ile kimsenin nazını, cazını çekmeden motosikletimize sahip olacağız.
Belki bajaj kötü belki çürük belki bilmem ne ama paramla kimsenin soytarısı olamam. En azından tüketiciyi tüketici yerine koyuyorlar.
Japon motorları almak için 1 memur kefil istiyorlar sıraya girmek için. Mesela x-max ironmax için 2 memur kefil. Bu arada sıra dediysem de yanlış anlamayın çekiliş sırası. Yani çekilişten çıkması da garanti değil. Çıkarsa da teslim tarihi belli değil. Tarih belli olsa bile fiyat belli değil.
Soğudunuz değil mi motor almak fikrinden bir anda )
nasıl bir piyasa nasıl bir ortam anlam veremiyorum gerçekten
önceden bayiden çıkıp anahtarı çevirdinmi %10 %20 arası değer kaybederdi
şimdi motoru al 2000km kullan aldığın fiyatın %20 üzerine sat çok saçma ama gerçek maalesef
bende karaborsacılık için değil gerçekten ihtiyacım olduğu için şirkete ticari araç almam gerekiyor
liste fiyatı 409 bin bayiye 50 bin kapora verecekmişim aralıkta araç gelecekmiş ama ne gelecegide belli değilmiş şansımıza benzin dizel boş paket dolu paket renk felan hak getire aynı araç sarı sitede 600 bin tl kim kime nasıl para kazandırıyor çok enteresan
işin özü karaborsacılar yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlar ürünlere ulaşamıyor maalesef
Şimdi baktım. yine fiyat artırmışlar. 81.850 TL. Yüzde 5.1 zam daha gelmiş.
ya nolacak allah aşkına yüzde 3 yüzde 5 sizin allahınız yeter alın geçin
Diğer motosiklet fiyatlarını bilmiyorum ama Bajaj markası altında ki tüm motosikletlere ortalama 5 bin TL gibi zam geldi diyebilirim.
Ben zaten hep 100 liralık alıyorum zamlardan etkilenmiyorum,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Osmanlı ve Cumhuriyet tarihi de dahil tüm ekonomik buhran dönemleri, kimileri için yaşam sıkıntılarını işaret ederken kimileri için de karaborsa, stokçuluk ve kolay yoldan para kazanmak için fırsattır.
Günümüzde henüz gıda ve temel gereksinimlerimize hissedilir şekilde sirayet etmese bile emlak, otomotiv ve motosiklet sektörü bu stokçuların pençesine altındadır. Karne ile ekmek alıyorduk, yağ alıyorduk şimdi çok iyiyiz diyen kıymetli büyüklerimiz; o günlerin çok da uzağında değiliz.
Türk Lirasının herhangi bir malı fiyatlayamadığı, ederinin artık günlük olarak değiştiği şu dönemde yapılan zamlardan şikayetçi olmanın bir mantığı yok. Ekonomimiz ortada, ekonomistimiz ortada.
istikrar sürüyor TÜRKİYE büyüyor
%5 bile zam gelmemiş sizde zam gelmiş diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz yazık size
Bu zamlar, ekonomik politikalar ve belirsizlik ile 5 yıl sonraki seçimlere kadar nasıl hayatta kalacağız parasını emeği ve alın teriyle kazananlar olarak bilmiyorum. Gelecek seçimlerde de artık hiç bir umut görmüyorum, o ayrı konu.
Benim umudum da bu seçim di olmadı Halk bunu istiyorsa saygı duymak lazım
Ben sanırım yurtdışına gideceğim ciddi manada düşünmeye başladım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)