Kenan Sofuoğlu Almanya'nın EuroSpeedWay Pistinde 1. Oldu !
-
Sofuoğlu şov devam ediyor ... Sezonun sondan 4. yarışı olan EuroSpeedWay az önce tamamlandı . Yamaha Motor German pilotu Curtain'ı uzun süre takip eden Sofuoğlu , yarışın son turlarına yakın güzel bir atakla Curtain'ı geride bıraktı ve pozisyonunu yarış sonuna kadar korudu , Sofuoğlu aynı zamanda pistin en hızlı turunuda attı , candan tebrikler !
Sofuoğlu böylece pilotlar puan sıralamasında 4. sıraya çıkarken , takım arkadaşı Charpentier ise yarışı tamamlayamadı .
Yarışın Toplu Sonuçları ,
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Reklamlar
-
Kenana başarılar dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
güzel bi haber bu.tebrikler Kenan Sofuoğlu.
nice başarılar dilerim.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Tebrikler !!!
Bu yarışların hiçbirisinin kayıtlarını dahi izletmedikleri için utansın Türk basını...
-
takımdan az önce yayınlanan basın açıklamaları ,
"şuanda karışık duygular içindeyim , malesef Sebastien Charpentier yarış dışı kaldı ve puan farkı kontrolsuz bir şekilde açılmaya devam ediyor , öte yandan Kenan'ın birinciliği ile sevindik . Bazıları Kenan'ın kuru zeminde iyi olmadığını söylüyordu eminim şimdi Kenan'ın nekadar iyi bir pilot olduğunu ve takım için nekadar doğru seçim olduğunu görüyorlardır" Ronald Ten Kate , takım menajeri
"çok mutluyum , geçen hafta Assen'de çok zor şartlar altında kazanmıştım , bir hafta sonra kuru zeminde kazanmak çok güzel . Önümüzde bitirmemiz gereken 2 yarışımız daha kaldı onlarıda en az podyumda bitirmek istiyorum . Honda'ya , Winston Ten Kate takımına çok teşekkür ediyorum . Benim kariyerim 2002 senesinde bu pistte başlamıştı , 4 yıl sonra burada birinci olmak harika!" Kenan Sofuoğlu
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
tebrikler kenan....asıl siz kenanı seneye görün şampiyonluğu kovalayacağına eminim...çok başarılı bir yarışçı...(bu haberin yarın ki basında çıkacağına pek inanmıyorum neden böyle ilgisiziz ki bir türk genci uluslararası bir şampiyonada 1. oluyor ve medyadan tık yok...yazıkkkkkkk)
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
helal olsun be kim tutar seni!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler