Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
Hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
Çok sağol hocam. Sol ayna neyse de sağ ayna bariz görüntüyü büküyor dış kısımlarına doğru. Sadece ortası normal gösteriyor.
Keşke bir video veya foto çekseydim, kelimelerle anlatmak gerçekten zor, çok acaip bir durum, ilk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle.
Yani ayna ufaktır veya açısı kötüdür, dirsekleri gösterir falan bu böyle bir durumda değil. Bariz ayna kısmında bir sorun var.
Ama belki bir ihtimal yüzeyine şeffaf bir kimyasal bulaşmışsa diye sizin yöntemi mutlaka deneyeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------
Teşekkür ederim hocam, tekerimize taş değmesin inşallah...
Süleyman Hocam kazasız ,belasız , CEZASIZ binin inş. Mehdi den mi aldınız , Hani Gazcılar cd. ikinci aralıktaki ?
bursevi
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürmeniz dileğiyle.
Ali abim çok sağol, ben önder motordan sipariş verdim, istanbuldaki şubelerinden. Önder motor heronun ana bayisi, hem istanbulda hem aydın nazillide şubeleri var.
Bursadaki bayilerde motor yoktu, bende sipariş vereceksem ana bayisinden vereyim dedim, arayıp telefonla siparişi verdim. Ödemeyi de sipariş anında telefondan kredi kartı ile hallettik, herşey telefondan oldu bitti, çok ilginç ve bir o kadar da kolay bir satına alma süreci oldu.
Önder motor, motosikleti ücretsiz adrese teslimat yapıyor. Geçen gün telefonum çaldı dediler motorunuzu getiriyoruz müsait misiniz. Ben motor evin önüne gelene kadar "kapıma kadar da getirmezler herhalde, Bursada şuraya getirdik gelin teslim alın" diyecekler diye bekliyordum. Direkt kapıma kadar getirdiler, bu hizmetten çok memnun kaldım, valla adamlara bravo.
ne kadar sattı bilmiyorum ama cok görüyorum artık bu motoru. herkes de memnun
hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun, iyi ve güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Öncelikle hayırlı olsun. ben de gecen ay almıstım. 250 km cıvari yol yapabildim anca vakıtbulabildim.
artı eksilerin güzel tespit.
ben eksi olarak. eklemek istedim. yada ben beceremiyorum.
düşük süratlerde gazı dozajlayamıyorum. CRF vardı onda boyle olmuyodu :
Güle güle kullanman dileğiyle.
Hocam güzel tespit ama o gaz kütüğünün ileri geri oynamasından olabilir ona bir dikkat edin derim. Bende gazı milimetrik açmaya alışmışım yüksek ccden gelen alışkanlıkla, bunda o hassasiyeti bulamadım, nihayetinde tek silindir motor :D
Birde gaz kütüğü ben gazı çevirirken bir miktar oynuyor, zaten hassas ayar yapmaya imkan tanımıyor. Bugün gaz kütüğüne girişeceğim, yaptığım değişikliği burada paylaşırım.
Hocam birde rodajda bir takım ufak düzensizlikler olması doğal demişler, arada rolantideyken stop etme, ilk çalıştırmada otomatik jiklenin rolanti devrini yükseltmesi vb gibi gibi. Ben çok şükür daha böyle şeylerle karşılaşmadım. Eğer gaz dozajlamasında sorun artarsa rodaj bakımında servise mutlaka söyleyin, bazen yazılım atıp düzeltiyorlar diye birşeyler okumuştum.
Siz yinede gaz kütüğünü bir kontrol edin derim, oynama var mı yok mu diye.
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın.
birde sene sonu 400 luk gelicekmiş gibi söylemler var.
ona yükselmeye başladım
O söylentiyi bende duydum. Hatta hindistanda test sürüşünden foto falan var sanırım bazı görüntüler var internette. Ama onun gelmesi en erken 2024 yazı olur diye düşünüyorum.
Halihazırda daha hindistanda bile satışa çıkmadı 400 olan. Yol testlerinin bitmesi, lansman yapılması, önce hindistan iç piyasayasasına satışı, bizim ülkeye ithal edilip burada montajlanıp satılmaya başlaması falan derken 2025 e bile sarkabilir.
Ama 400cc olsa dadından yenmez hakkaten
Hayırlı olsun hocam.
Tekerinize taş değmesin, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun,sağlıkla güzel günlerde kullanın.
HERO nun 400 lüğünü gözü kapalı, bakmadan , etmeden , hiçbi ALLAH'ın kuluna danışmadan , sorgusuz ,sualsiz alırım. Elimdeki 300 cc EVO yu + donumu + satabildiğim her satarım . Kalanını da pannnnnngadan krediynen temam eylerim . HERO 400 e yazılırım. Domy 400 den daha ekonomik bir tarife yazacaklarını ümid ediyorum. Hele bir de ENDURO olursa varya , çift gat gaymekli ekmek gadayıfı gibin olur namızsızım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
Eh biz de anca o saate kadar paramızı , pulumuzu denklerik. Ha ,almadığım, ve dahi hiç bir zaman almayacağım ,milli PİYANKO dan bana böyyük ikramiye
çıkarsa o zaman tez saatte aluruk HERO 400 ü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------
Yukarıda --satabileceğim her şeyi satarım -- şeklinde olacağıdı. Ehtiyarlık işte gusurumuza galmayın.
bursevi
hayırlı olsun güzel motosiklet
daha önce telefondan mondial cub almıştım 2010 yılında 2018 de honda almıştım hero nun kapıya kadar getirmesi bu olayı bir eliri seviyeye getirmiş tebrikler bayiiler elimizde motor yok ta diyemiyor
piyasa talebine yetişebilirlerse küçük cc de japon saltanatını yıkarlar tvs hero kyomco sym gibi markalar güzel alternatif
Hocam japonlar servis ağını falan güzel kurmuşlar, şu anda kalite ve parça konusunda alternatifsiz gibiler. Ama pandemiden sonra motorlara oluşan yoğun ilgi ve yüksek enflasyon yüzünden japonlar kara borsaya döndü.
Satış kısmında eski ilgi alakaları da yok, liste fiyatından da motosiklet almak imkansız gibi birşey.
Yüksek cc de yine el mecbur japon bakıyoruz ama düşük cc de çok güzel alternatifler çıktı birisi de hero.
Daha 3 ay önceye kadar bayiilerde insanlar seçerek Xpulse200 alabiliyormuş ama şuanda karta 9 taksit ve eve teslimat seçenekleriyle talebe yetişmekte zorlanıyorlar.
Piyasada yeni olduklarından mutlaka bazı servislerde ve tedarikte sıkıntılar yaşanacaktır ama eğer ki müşteri odaklı davranırlarsa ve yedek parça sorunu olmazsa düşük cc de güzel bir alternatif olur bence de.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)