Scoterden vitesli geçmeyi düşünenler bu tarafa
Reklamlar
-
Selamün aleyküm arkadaşlar,
Dominar 250 2022 sahibiyim
12.800 km de
Elinde xmax veya kymco scooter bulunan ve vitesli geçmeyi düşünen birisi ile takas yapmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96164608/detay
Tekeriniz düz bassın.
Reklamlar
-
Buna param yetmiyor 12 bin eksigim var gidip sifirini alayim bari.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Buna param yetmiyor 12 bin eksigim var gidip sifirini alayim bari.
Fiyat temsilidir dostum, farkinda isen takas düşünüyorum.
Ama madem illa aliciyim diyorsun 15-16 extrasini söküp orjinale çevirip 90,a sana veririm.
Zira sıfıra aldığın motorda bunlar olmayacak ve kronik sorunlu bir motor denk gelme ihtimali var.
Yorum yapmadan önce detaylı düşünürsen sevinirim.
Sana hayırlı alışverişler...
-
Azizozkk adlı üyeden alıntı
Fiyat temsilidir dostum, farkinda isen takas düşünüyorum.
Ama madem illa aliciyim diyorsun 15-16 extrasini söküp orjinale çevirip 90,a sana veririm.
Zira sıfıra aldığın motorda bunlar olmayacak ve kronik sorunlu bir motor denk gelme ihtimali var.
Yorum yapmadan önce detaylı düşünürsen sevinirim.
Sana hayırlı alışverişler...
icim rahatladi simdi aciklamani okuyunca. bende 12bin km de ki motoru sifirinin 12bin tl fazlasina satmaya calisiyorsun sandim
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
icim rahatladi simdi aciklamani okuyunca. bende 12bin km de ki motoru sifirinin 12bin tl fazlasina satmaya calisiyorsun sandim
Yok ustam zaten karşıyım öyle şeylere Allah göstermesin ama elindeki temiz olunca biraz değerli oluyor orası ayrı kendinize iyi bakın
-
Azizozkk adlı üyeden alıntı
Yok ustam zaten karşıyım öyle şeylere Allah göstermesin ama elindeki temiz olunca biraz değerli oluyor orası ayrı
kendinize iyi bakın
Hocam ben ironi yaptim, kizmaca gucenmece yok olmamis o fiyat. Tabiki mal sizin karar sizin. Iyi satislar
-
90'a veriyon da sıfırı 95 lira zaten?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
90'a veriyon da sıfırı 95 lira zaten?
şöyle düşünün. 12 bin km kullanılmış ama problem yaşamamış bir motor. sıfır alsan belki 50 km sonra motor dağılacak. ben şahsen sıfırına 95 bin vereceğime tanımadığım birinin 12 bin km kullandığı motoru alırım :D piyasaya çıkmış, kendini ispat etmiş motor öyle düşünün :D :D :D
ikinci el ilanlar da olmasa nerede eğleneceğiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)