sevgili semdizlik siz yerli bir üretici olduğunuz için bu tip sorgulamalara maruz kalmanız normal. mesela çoğu popüler markanın pantolununda dizlik koruma içeriden var ama korumanın üstü deri ya da tekstil. kimse onlara bu üründe kaydırıcı yok demez. sertifikanızı beğenmezler, vara yok derler. bunlara takılmayın.
fuarda da karşılaşmıştık, buradaki arkadaşların da makul/benzer yorumları var. mafsallı dizlik olması ve kaval kemiğini de koruyacak şekilde uzaması faydalı olacaktır. bunları değerlendirin. üretici olmak gerçekten zor, inşallah zorlu kısımları hızlı geçersiniz.
vara yok mu derler? Sertifika şuan yok. Şirket sahibi de farklı bir şey söylemiyor. Süreç devam ediyor, yani yok.
Sanırım sizin her hangi bir kaliteli markanın ürüne sahip olma şansınız olmadı. Ansiklopedi gibi kitapçıklar çıkar ve orada ithal edildiği hemen her dilde yer alan korumalar ve sertifikalara dair bilgi yer alır.
Sertifika kişilere ait bir olgu değildir. Beğenmek ya da beğenmemek diye bir durum söz konusu olamaz. Ya vardır ya da yok.
Tüm bu durum muvacehesinde; aklımı ve beynimi çalıştırıp aldığım eldivenlerde özellikle kaydırıcı olmasını tercih ediyorum. Çok şükür aldıklarımın hepsinde var. Aklıma yatan bir güvenlik hususu için sorgulama yapmak tükaka demek değildir. Satıcı bunlara takılmayacaksa paşa gönlü bilir. Ben ve benim gibi düşünen insanlar almaz olur biter. Ülkede sertifika dahi almadan mal satışı yapılabiliyorsa sorun bende değildir.
Merhaba ero,ürünümüzün sadece görselde değil,koruma amaçlı olması için çalışıyoruz,baştan beri koruma özelliği üzerinde çalışmaktayız,2 yıl emek verdik,kullanıcı arkadaşların fikirleri önerilerini almak için forumda yazıyoruz,yoksa poliüretan deriden (vinlex,suni deriden) yapıp piyasaya sunardık,üstüne iki reflektör eklerdik,dizlik mi dizlik!,sattık mı sattık,kazandık mı kazandık,her soruyu yanıtlıyor,her öneriyi not alıp değerlendiriyoruz,ürünlerimizde deniyoruz, toptan poliüretan deriden yapmamız için teklifler alıyoruz adetli,yapmıyoruz,neden derseniz,kullanıcıların paraları çöpe gitmesin 6 ay kullandıktan sonra ,bir yağmur bir güneş görünce dağılacak çatlayacak bir ürünü neden yapmak isteyelim,100 tane yapıp satacağımıza 25 tane yapalım,KALİTELİ OLSUN ürünümüz,uzun süreler kullansın satın alan,aldığımız para helaliyle cebimize girsin diye düşünürken,bu kadar sıradan bir cümle ile bizi yargılaman üzücü (Siyasetçi gibi cevap verdiğinize göre ortada şuan için bir koruma özelliği yok sanırım ) , sevgi ve saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
merhaba freasy,nasılsın¿ tabiki kullanıcılar soracaklar,sorgulayacaklar,bizde elimizden geldiğince cevap vereceğiz isteklere ,eleştirilere,doğru olanda bu,lakin bazen kurulan cümleler üzüyor insanı,dün 1 mayıs tı,işçiler, emekçiler v.s ,emeğe saygı sadece 1 mayısta kalmasın ,bizde emek ve efor harcıyoruz,EMEK HER DAİM DEĞERLİ olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
emek veriyoruz,görüşler doğrultusunda çalışıyoruz
https://www.semenderdizlik.com/wp-co...05/mafsal1.jpg
Yine edebiyat parçalama başladı.
Yahu konu ile 1 mayıs'ın ne alakası var?
Emek verdiniz diye DOĞRU yaptığınızı mı düşünüyorsunuz? ya da size kimsenin bir şey söyleyemeyeceği kanısına mı sahipsiniz? Emek verdiyseniz para ile bunun karşılığını almıyor musunuz? Ürünün kaliteli olup olmaması ile alakalı değil ben güvenliğinden şüphelendiğim için sordum. Şu ana kadar hiç bir şekilde güvenli olmadığına dair fikrim sayenizde oluştu teşekkür ederim. Zaten jokey dizliğine o kadar para verecek olsam yıllardır üretim yapıp gerekli güvenlik testlerini geçmiş ürünleri alırım. Tutup "kullanıcı yorumları" ile kendi yol haritasını çizecek bir firmanın ürünlerini açıkçası tercih ve tavsiye etmem. KALİTELİ OLSUN demişsiniz ya hani, GÜVENLİ OLSUN diyorum ben de. GÜVENLİ olunca genelde kalite peşinden gelmek zorunda kalıyor.
Siyasetçi gibi cevap veriyorsunuz.
SORU:
CEVAP:
Çalının etrafından dolaşmaktır bu sizin yaptığınız. Müşteri soruyor güvenlik ne durumda? Siz eee biz ona bakıyoruz diye cevap veriyorsunuz. Mantıklı mı?
Ben fuarda Semdizlik standına uğrayıp ürünleri inceledim. Yukarıda mafsal kısmının daha oynak olması, daha uzun olması ile ilgili yorumlara katılıyorum. Ek olarak: Kayış cırt cırtları bana zayıf geldi; daha kuvvetli cırt cırt kullanmanızda fayda var.
Sertifika konusu önemli ama elzem değil bence; ben YDS'nin "herhangi bir sertifikaya sahip olmayan" motosiklet botlarını kullanıyorum ve kalitelerinden son derece memnumum. Bu firmanın bizimki dahil pek çok ülke ordusuna da ayakkabı yaptığını bildiğim için yaptıkları işle ilgili bilgi ve birikimlerine güveniyorum. Buna ek olarak ürünler de kendileri için zaten konuşuyorlar. Sizin ürünler için aynı hissiyat oluşmadı bende, ürünleri tasarım ve işlevsellik açısından çok beğenmedim açıkçası.
Bir yola girmişsiniz, girişimcilikte tökezlemeler sıkıntılar illa ki olur. Umarım daha güzel ve işlevsel ürünlerle devam eder piyasada kendinize kalıcı ve güzel bir yer bulursunuz. En azından deniyorsunuz bunu da takdir ediyor ve başarılar diliyorum.
İnşallah YDS'yi gerekli şartlar altında denemek zorunda kalmazsınız. Gerekli şartlardan kastım emmimin oğlu düştü bişi olmadı, geçen düştüm bişi olmadı değil. Test malum öyle yapılmıyor.
Ürünleri ele almadan bir şey söylemek zor gerçekten ancak şu fotoğraftan kalitesizlik akıyor ne yazık ki.
haaaaaaaaaah şimdi tamam oldu. Ben de diyorum ne zaman hadsiz biri çıkacak ortaya da ölümüne savunacak.
merhaba ero,bak ne güzel en azından ,eline almadan olumlu,olumsuz yorum yapacağın bir mamül üretmişiz,ya olmasaydı!,iyi tarafından bakmalı her daim,yorumların için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
merhaba freasy,sorun değil olumlu olumsuz yorumlar olacak,sevgili arkadaşımız ero__ eline almadan ürünü olumsuz yorum yaptığı için işimizi bırakacak değiliz ,görüş bu ,düşüncesine saygı duyarız,sevgilerimizi iletiriz.
Ürün üretip belki de insanların kazada daha fazla yara almasına sebep olabileceğiniz ihtimali için sizleri can-ı gönülden kutlarım. Aynı şekilde cahilce devam edin lütfen. İnşallah sizin ürününüz yüzünden kimse sakat kalmaz.
Olumsuz yorumumun içi boş değil. Çok şükür göz var izan var. O nasıl dikiş öyle? Dikişlerin her bir geçişi bol bol bu da makinenizin yeterince sıkı dikim yapamadığını gösteriyor. Dikiş aralıkları aynı değil yamuk yumuk. Bu ürüne mi bu kadar para verilecek? Şaka mı bu?
Hakaret etmeyi kendine adet edinen zibidi gibi sizin bir tarafınızı yalamadığım için kusura bakmayın. Ben en azından omurgalıyım, bu ve benzerleri gibi kıç yalayıcı değilim.
Son olarak dealim diye bir marka yok. Daelim olmasın o?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Son olarak güvenlik hususları ile alakalı halen net bir şey ortaya koymuş değilsiniz. Yine çalının etrafından dolanıyorsunuz. Bence işi bırakıp siyasete atılın orada başarılı olacağınız kesin.
YDS'nin Bangladeş veya Pakistan veya Vietnam üretimi sözde marka pek çok bot kadar iyi olduğuna eminim. Asker botlarını da uzun zamandır kullanırım, gayet sağlamlar. (Aynı zamanda aldığım TCX botlarım parçalandı ama YDS botlarım sapa sağlam...) YDS'nin korumayacağı bir kaza geçirirsem öyle tahmin ediyorum ki ayağım öncelikli olarak dert edeceğim bir vücut parçam olmayacaktır.
merhaba ero,kurduğunuz cümleler çocukca belirteyim,40 yaşını aşmış bir insan olarak bu tür cümleler kurmanız yakışmamış,ürün hakkında düşüncenizi belirttiniz bende saygı ile karşıladım,fuarda ürünümüzü inceleyen arkadaşlar olumlu, olumsuz düşüncelerini paylaşıyorlar,sizde öyle yapmalısınız,kişiselleştirmenin bir anlamı yok bence,sevgiler saygılar
İlk defa Motosiklet fuarına gittim. Beklediğim gibi bulmadım. İşini düzgün yapan firmalarda vardı ama çoğu saçma sapandı. Örnek olarak Kuba RKS vs.. şeklinde ortak stand kuran firma. Ne fiyat bilgisi var ne özellikler var ne ilgilenen var. Siyah saçma bir kabin yapmışlar içerisinde birini koymuşlar fiyat ve özellik soruyosunuz siteden bakın diyo. Lan Camış Fuar ne için var. Bunun için mi para veriyoruz fuara ozaman siteden bayilere gideriz.Falcon da tam bir rezaletti. Mondial de nispeten öyle ama onlar kadar patates değil.Bunun dışında Brixtonda bir model dışında yeni model yoktu çeşit yok. 500 cc lik makineler gelicekti yok 2024 diyolar. Aynı makinalara 2022 de 2023 diyorlardı. Beklenen modeller yok. Lambretta da 300 cc ler gelecekti yok. 200 lik lambretta almak istesen fuarda var ama ellerinde yok. Mondialde bir model fuarda var ellerinde yok. Sadece fuara gelmiş ellerinde olmayan bir ton firma vardı. Kimi diyo haziranda kimi temmuzda gelecek. Aynı şekilde KTM ve Husvarna da öyle. Orda ilgililer ama motosiklet almak istesen motosiklet yok gelecek diyorlar. Bir firma vardı daha gümrükten çıkar çıkmaz fuara koymuşlar yani kim kime dum duma saçma bir fuardı.İzlenimlerim bunlar.
Yanlis bolumdesiniz, burasi dizlikçi reklam sayfasi. Fuar izlenimleri icin ayri baslik var. Her an çocukça yazmakla itham edilebilirsiniz bu sayfada.
Dizlikci arkadas, kisisellestirdigim yeri soyle ben de bileyim. Dukkaninjza gelip hususi inceleyecegim. Urunu ne olarak sattiginiza bakacagim. Gerekirse urun satin alip uygunluk testine yollarim. Keyif benim degil mi?
Ulan yuzunu bile gormedigim kisi ile kisisel ne gibi problemim olabilir hasta misiniz siz?
Denyonun teki oradan salya malya diye salak salak konusur, mal sahibi firca atar. Gercekten problemleriniz var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)