https://www.motomax.com.tr/4riders-dijital-basinc-olcer
219 tl den 159 tl ye inmiş, alıyım selede dursun, motor sürdüğüm zamanlar günlük olarak kontrol edeyim diyorum.
https://www.motomax.com.tr/4riders-dijital-basinc-olcer
219 tl den 159 tl ye inmiş, alıyım selede dursun, motor sürdüğüm zamanlar günlük olarak kontrol edeyim diyorum.
Aynı ürünün farklı markasını yıllardır kullanıyorum.
Al geç.
Bu tipte olanları da var, iki motorumda kullandım. O zamanlar ucuzdu. Belki aliex. Daha uyguna vardır..
https://ty.gl/m4fuytcevc
hem basınç ölçer hem pompa görevi gören ürün pahalıdır değil mi yani genelde kullanılan sadece basınç ölçmek için kullanılıyor sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
tamam hocam, büyük ihtimal alacağım fiyatı da fena değil
edit:159 tl lik ürün kargoyla beraber 203.90 a geliyor, kargoya o kadar para vermek insanın içini acıtıyor, ürünün yüzde 25 i kargo,çok fazla
Oha, ne biçim artmış fiyatları.
Benzin istasyonlarında çoğu pompa ayarsız, bir kaç kez lastikleri benzincide yanlış ayarda hava bastığım için yol tutuş sorunu yaşayıp hemen ilk gördüğüm başka benzin istasyonunda tekrar hava basmak zorunda kalınca xioami'nin şarjlı digital pompasını almıştım, ayarladığı basınca gelince duruyor, basınç göstergesi de doğru. Scooterda sele altı bagajında yer olduğu için hep yanımda taşıyorum. Almışken böyle bir şey alın. ben aldığımda 290 küsür lira vermiştim, şimdi artmıştır ama kesin ucuz modelleri de vardır. şarjlı olması çok işe yarıyor, iki lastiği komple sıfırdan şişirebiliyorum, yetiyor.
evet hocam aslında ben de öyle bir şey istiyorum hem hava bassın hem basınç ölçsün,
sizin dediğiniz şu galiba https://www.teknolojimagazasi.com/xiaomi-dzn4005cn-mijia-akilli-tasinabilir-hava-pompasi?ref=akakce&v=1.18.5
şundan alabilirim michelin
https://www.amazon.com.tr/dp/B07JQW6HBL/ref=asc_df_B07JQW6HBL1681563600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07JQW6HBL&linkCod e=asn&th=1
Katılıyorum.
Ben de sene başında Xiaomi Akıllı Pompa aldım ve hayat kurtarıyor.
Yola çıkmadan önce uzun süre geçmişse mutlaka ölçüp şişiriyorum lastikleri.
Sürekli benzinciye uğramam gerekmiyor ve her seferinde doğru şişiriyor.
Bisikletim için de kullanıyorum.
Farklı uç da çıkıyor kutudan birçok şeyi şişirebiliyorsunuz.
Kesinlikle tavsiye ederim.
şöyle yazıyor hocam
USB girişi sayesinde akıllı telefon, tablet, bilgisayar, kamera ve benzeri elektronik ürünler, kamp ürünleri, dağcılık ürünlerinizi aracınızdan şarj etme imkânı,
usb den şarj oluyorsa motorun sele altında usb girişi var oradan şarj da edilebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
michelin 300 400 tl daha uygun olduğundan onu alabilirim, araştırıyorum
teşekkürler cevap için
edit:xiaomi nin ürünlerine çok güzel yorumlar evet, amazonda. 300 400 fazla verip adam gibi bişey olsun diyebilirim
USB'den şarj olmuyor, çakma soketinden çalışıyor, bataryası yok.
Çakmak soketini aleti taktığınızda üzerindeki USB girişinden telefon şarj edebiliyorsunuz aynı zamanda. Ama kendi bataryası yok.
Motorda çakmak soketi varsa iş görür. USB'den şarj olmaz çünkü şarj olacak bir bataryası yok.
Bulunsun diye 11 sene önce bir tane almıştım. 11 senedir pili bitmedi. Çünkü, kullanmak kısmet olmadı. Benzin istasyonlarında hava makinalarında zaten bu iş görülüyor. Sanırım şimdi ilk defa kullanacağım. Çünkü motor 5 aydır yatıyor.
Benzin istasyonlarında hava makineleri eskimiş, kırık dökük oluyor, bazen düzgün çalışsa da hava ayarı kalibrasyonu saçma oluyor. Bir kere benzin istasyonunda lastiğin havasını tamamladıktan sonra E5'e çıktım, 50'yi geçtikten sonra baktım arka teker kafasına göre davranıyor, yavaşlayıp tekrar ilk çıkıştan çıkıp ilk bulduğum benzin istasyonunda tekrar kontrol ettik, 32 psi hava bastım sandığım lastik 25psi gösteriyordu. Eve varınca ilk işim xioami şarjlı pompa siparişi vermek oldu.
Motomaxdeki basınç ölçer bendede var , doğru ölçüm yapıyor , basit alet , tavsiye ederim.
teşekkürler hocam, alırsam hem hava vuran hem de basınç ölçen alet istiyorum yani uzun ömürlü olsun her araçta kullanabileyim uzun yol vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
sizdeki micro usb mi hocam? ben type c olsun istiyorum
Selamlar,evet hocam aslında ben de öyle bir şey istiyorum hem hava bassın hem basınç ölçsün,
sizin dediğiniz şu galiba https://www.teknolojimagazasi.com/xiaomi-dzn4005cn-mijia-akilli-tasinabilir-hava-pompasi?ref=akakce&v=1.18.5
Şu ürünü almaya niyetlendim ama ürünün kendi pili var mı yok mu çözemedim.
Bu ürünü, seyahata çıkarken yanıma almak için düşünüyorum.
Ben bugün Reyizin bağışladığı doğalgaz faturası parasıyla (1.315 TL - %10) bunu aldım. Başka yerlerde 1.400 TL fiyat yazmışlar.
Şu sırada sepette %10 indirim var. Osram Lastik Şişirme Kompresörü Şarjlı Tyreinflate 2000 OTIR2000
OSRAM Kompakt şarj edilebilir lastik şişirme kompresörü
OSRAM TYREinflate 2000, BAR, kPA ve PSI'da basınç değerlerini görüntüleyen lastiklerin daha kolay ve daha doğru basınç ölçümleri ve şişirilmesi için dijital arkadan aydınlatmalı ekrana sahip şarj edilebilir bir lastik pompasıdır. OSRAM TYREinflate 2000, dahili bir belleğe sahiptir ve bellek işlevi sayesinde farklı lastikler için dört farklı değere kadar programlanabilir ve saklanabilir. Ayrıca bir otomatik durdurma işlevi ile donatılmıştır: OSRAM TYREinflate 2000, doğru ve önceden ayarlanmış basınca ulaşıldığında otomatik olarak durur. Birlikte verilen USB kablosu aracılığıyla OSRAM TYREinflate 2000 şarj edilebilir ve güç kaynağı için 12V priz gerekmez, bu nedenle bu yalnızca araba lastiklerini şişirmek için değil, aynı zamanda bisiklet, scooter ve motosiklet lastiklerini şişirmek için de kullanılabilir.
OSRAM TYREinflate 2000'in hafif ve kompakt tasarımı, onu hareket halinde kullanım için ideal kılar ve neredeyse her yere götürülebilir. Birlikte verilen saklama çantasıyla, arabanın torpido gözüne, bir çantaya veya sırt çantasına koymanız yeterlidir. Bisiklete takmak ve saklamak için bir braket dahildir. Güç bankası işlevi sayesinde OSRAM TYREinflate 2000, örneğin cep telefonu gibi elektronik cihazlar için şarj cihazı olarak da kullanılabilir. Ek olarak, entegre el feneri işlevi, gece veya zayıf aydınlatma koşullarında aydınlatma sağlayabilir. Ayrıca Presta valfli bisikletler, toplar ve diğer şişme ürünler için bir konektör olarak kullanılabilen 2 parçalı bir adaptör seti de dahildir. Bisiklete takmak ve saklamak için bir braket dahildir. Güç bankası işlevi sayesinde OSRAM TYREinflate 2000, örneğin cep telefonu gibi elektronik cihazlar için şarj cihazı olarak da kullanılabilir. Ek olarak, entegre el feneri işlevi, gece veya zayıf aydınlatma koşullarında aydınlatma sağlayabilir. Ayrıca Presta valfli bisikletler, toplar ve diğer şişme ürünler için bir konektör olarak kullanılabilen 2 parçalı bir adaptör seti de dahildir. Bisiklete takmak ve saklamak için bir braket dahildir. Güç bankası işlevi sayesinde OSRAM TYREinflate 2000, örneğin cep telefonu gibi elektronik cihazlar için şarj cihazı olarak da kullanılabilir. Ek olarak, entegre el feneri işlevi, gece veya zayıf aydınlatma koşullarında aydınlatma sağlayabilir. Ayrıca Presta valfli bisikletler, toplar ve diğer şişme ürünler için bir konektör olarak kullanılabilen 2 parçalı bir adaptör seti de dahildir.
Osram tarafından 2 yıl garantildir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)