5 bin km CB250R mı 25 30 bin km MT25 mi?
Reklamlar
-
denizz1 adlı üyeden alıntı
Sıfır 390da ihtimaller arasında zaten ama benim için aslında kalite kadar 2.el satılabilirliği önemli o yüzden düşündürüyor bide ben daha kalıplı motosikletleri seviyorum,hatta başta da duke 250 veya cb250r yerine dominarı bu yüzden tercih ettim.
2. El satış duke için yavaş gibi ama değil gibi yani ilana koyduğumun ertesi günü alıcı buldum ben biraz bekledim 10 gün içinde de sattım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
hiç bir Allah'ın kulu bana 5 yaşında 250 lik makinanın 5 binde olduğuna inandıramaz
hele hele 7-8 yaşında makina asla 25-30 binde olmaz.
Tommygun'ın 1 haftada yaptığı kilometre okadar.
ben sadece pazar günleri kullanıyor olmama rağmen yılda 20-30 bin arası yapıyorum.
Bu herifler itekleyerek mi kullanıyorlar motoru anlamıyorum
Valla oluyor ya adam branda çekiyor alet hep yatmış garajda biraz ilginç ama böyle olan var
Reklamlar
-
[QUOTE=Frodo01;4731004]2. El satış duke için yavaş gibi ama değil gibi yani ilana koyduğumun ertesi günü alıcı buldum ben biraz bekledim 10 gün içinde de sattım[COLOR="Silver"]
Şans işi biraz da zaten çok bir seçenek kalmadı mt-25 in sıfırı 150 bini geçtiğinden beri ihtimaller arasına bile koymuyorum artık aklıma drekt 390 geliyor çünkü o fiyatlara
-
Frodo01 adlı üyeden alıntı
2. El satış duke için yavaş gibi ama değil gibi yani ilana koyduğumun ertesi günü alıcı buldum ben biraz bekledim 10 gün içinde de sattım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Valla oluyor ya adam branda çekiyor alet hep yatmış garajda biraz ilginç ama böyle olan var
250 cc de mümkün değil
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
denizz1 adlı üyeden alıntı
Sıfır 390da ihtimaller arasında zaten ama benim için aslında kalite kadar 2.el satılabilirliği önemli o yüzden düşündürüyor bide ben daha kalıplı motosikletleri seviyorum,hatta başta da duke 250 veya cb250r yerine dominarı bu yüzden tercih ettim.
"kalıplı" motor ağır olur, motor ağırlaştıkça ekstra gücün bi anlamı kalmıyor üstelik fren performansı da düşük kalır.
motosikletin hafifi makbuldür.
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)