Evet o yuzden cok hosuma gitti
Diger taraftan ceksen ayni etkiyi yapmazdi ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Bununla ne kmler yapardin,vallahi tam senlik
Tostlar,cop sisler de bedavaya gelirdi.
Hemen hesap yapalim 1 lt az yaksa(senim kawa da gayet basarili) 1300 km de 13 lt
13 x 22 = 286 cok guzel karin doyar.
Tamamen katılıyorum...Topiği aslında direk fiyat olarak açmadım. Yaklaşım çok komik geldi...Zaten kızamadım da mesajda, güldüm..Ne acındırmalar...Yani sevmiyorum bu tip ajitasyonları...
Motor 2021 Tenere700 9bin küsür km de nokta hatasız, ikinci sahibiydim...Orjinal yamaha çanta, çanta demiri, orj. koruma, tur camı vs vardı. 310 istedik 290 a acil ihtiyaçtan satabildik...300 e gidebilirdi ama beklemek istemedim...250 cidden komikti rakam olarak. 290 a alan arkadaş hayır duasıyla aldı. Zarar ettim mi? Tabiki hayır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Plaka açık, "birileri" bakabilir, araştırabilir...
O değilde şu tip konfor seleleri aşırı çirkin bulan bir ben miyim ya?
Benim tracerda bundan çok daha zarif duran bir konfor sele vardı aldığımda, valla söküp orjinale döndürdüm. Her motora bineceğimde gözüme takılıyordu. Aga rahattır mahattır iyi hoşda görüntü çok çirkin ya.
Hani illa konfor isteyen uzun yolda airhawk benzeri ufak bir minder falan taksın, işi bitince çıkarır koyarsınız çantaya, hiç değilse görsellik bozulmaz.
Birde sert sele bana daha iyi geliyor, aşırı yumuşak seleye bir türlü alışamadım gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)