xterkan adlı üyeden alıntı
bayiler fazla motor getirse ,böyle tiplere karaborsacılara gerek kalmaz, bütün suç bayilerindir ve denetlemeyen kimse onlarındır ,bayiler tanıdıklarına galerilere satarsa ve az mal getirirse sonuç bu olur ,oluyor da ,ben bu motoru 2.3 aydır takip ediyorum ,bayilere sordum ,ne gelecek fiyatı söylediler, ne de sabit ücretten ön sipariş aldılar, almam aldırtmam, liste fiyatın dan bulursam hemen alırım
adama sorarlar, peşin parasını aldığın malın, ödemesini o kur üzerinden yaptığın malın ,2.3 ay sonra tesliminde fiyat farkı istemek nedir ?
bir mala şartsız talep olursa bayide geçirir ,bazı firmalar hariç ,piyasada yeterli ne araç var ne de motor ,ben beklerim karaborsacıları sevindirmem
yarın öbür gün muhalefet gelir ötv indirimi olursa ne güleceğim ama beklemedeyim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
toplum bozuldu dememiz bundan zaten ,bak depremzedeler şimdi şikayet ediyor ,aynı şey başka şehirde olsa, insanlar oraya göç etse orada da aynı sorun yaşanacaktı, toplumun ahlakı çok bozuldu, diğer tarafa götürse tamam diyeceğim ama o da yok ,öldükten sonrada çocukları o paraları barda pavyonda yer böylede Müslümanız hani
iyilere dürüstlere lafım yok genel durumdan bahsettim