Bayiler yuksek fiyattan satiyor diye ağlaşanlar,gelin bakim..
Reklamlar
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Nolduuuu ? Sizin aglasmaniz yersin iste,kaniti da ortada.
Bayiler bunu yapiyor diyorsunuz da hornet ilani veren honda bayisi yok ?
8 tane zibidi ve 2 galeri.
İste ekonomiye giris dersini aldiniz benden.
su akar yatagini bulur da oldugu gibi piyasada bir mal ucuzsa mutlaka ederini bulur.
Bundan sonra bu forumda bayiler yuksek fiyat cekiyor,aksesuar zorunlu oluyor diye aglastiginizi gormiyim,kizarim.
Bu forumda da var. africasi olup sifir nc750 sini saklayan adam biliyorum
büyük cc motor zevk işidir ama ticari ve dayanıklı olsun diye Japon küçük cc lere yönelenlere bari bunu yapmasınlar ama öyle vicdan sahibi çok çok az
bayiler bu işin içinde hem de çatır çatır ,içinde olmasalar, liste fiyatlarımız belli, peşin ödeyin şu süre de getirelim derlerdi ama 2.3 senedir böyle bir şey yapmıyorlar, kendi yandaşlarına kanalize ediyorlar, arada tek tük kazanayım diyenlerde elbet çıkar ama ağırlık bayi tanıdıkları ve çalışanlarında ,ispat et dersen hemen 3 bayi ifşa ederim ,Honda Bajaj ve Yamaha dan alan kişilerin isimleriyle
işini iyi yapan bayilere lafım elbette olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
birde stokçuluk konusu karışmasın, genel anlamda bildiğimiz stokçuluk ,örnek esnaf malı döviz kuru 10 tl iken almıştır ama malını satamadan döviz kuru artmıştır ,haliyle zam yapması gerekir yada malı bekletmesi ve dengeler oturunca satmasıdır ,böyle olmazsa esnaf sürekli sermayesinden kaybeder ve batar
ama şuan yaşadığımız bilerek malı az getirip ,maliyet sonrası satış fiyatının belirlenmesinden bile fazlasını fiyata yansıtmaktır , yetmez eşe dosta tanıdığa malı satıp, malın fiyatını iyice yükseltmektir ,kısaca karaborsacılıktır ,tekelciliktir, şerefsizliktir
bu 2 olayı karıştırmamak lazım
Reklamlar
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Nolduuuu ? Sizin aglasmaniz yersin iste,kaniti da ortada.
Bayiler bunu yapiyor diyorsunuz da hornet ilani veren honda bayisi yok ?
8 tane zibidi ve 2 galeri.
İste ekonomiye giris dersini aldiniz benden.
su akar yatagini bulur da oldugu gibi piyasada bir mal ucuzsa mutlaka ederini bulur.
Bundan sonra bu forumda bayiler yuksek fiyat cekiyor,aksesuar zorunlu oluyor diye aglastiginizi gormiyim,kizarim.
Bu forumda da var. africasi olup sifir nc750 sini saklayan adam biliyorum
Honda’nın kendi sayfasından kayıt bırak hocam geri dönüş sağlarlar. Ben aynen o şekilde yaptım fiyat sorduğum zaman direk 115 bin dendi çok değil mi deyince sesleri çıkmıyor listeye yazalım mı yazmayalım mı diye soruyor kısacası alacaksan bu fiyattan veriyorum diyor. Hatta ben ödeme yaparken eski bi müşteri olduğunu tahmin ettiğim biri çalışan ile arka tarafa girip çıktıktan sonra başkasına bak bu nardo griler çok güzelmiş dediğini bile duydu bu kulaklar ama ben özellikle nardo gri istememe rağmen sadece mavi ve beyaz var dendi. Tahminimce ekstra bi 3-5 bin teklif etseydim nardo gride stoklarda olacaktı diye düşünüyorum
-
Piyasada motor yok milleti mecbur adi mal almaya yönlendiriyorlar. Yuki, arora bu tarz markalara dönüp bakmam fakat Yamaha, honda, bajaj, cfmoto sürekli bayileri yok çekiyolar. Alsatçılar yüzünden motorsuz kaldım. 1 yıl satmama şartı koş bakalım millet para bağlar mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)