Arkadaşlar, motorumu yıkamacıya götürüp, normal araba yıkatıyor gibi yıkatabilir miyim?
Arkadaşlar, motorumu yıkamacıya götürüp, normal araba yıkatıyor gibi yıkatabilir miyim?
Benim bildiğim yıkayabilirsin ama bu yıkama işini akşam yapıp motoru sabaha kadar kurumaya bırakmakta yarar var.
sazan avı olmasın
ben yıkıyorumm kimseyede danışmadım hemde tazıklı suyla grenajlara fazla yaklastırmamak sartıyla tabe.. ama bunun için topic acılmamalıydı çok basit bir konu kımse yanlış anlaşılmasın soyledıklerım sadece kendı fikrimdir teşekkür ederim
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
scuter larda ewt yıkatabilirsin ama çıplak motorlarda tawsiye edilmess,sünger weya fırçayla yıkamalısın
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
walla bence ilk tazikli suyla akıt kirini.sonra sabunla sonra bir gün bekletilmiş suylada durula.hiç bir zararı olmaz.rabanında motorunu yıkatmıyomuyuz.bekletilmiş su dememin sebebi dinlenmiş suyla yıkanana araçlar daha parlak oluyor.
cruiser motorumu yıkamacıda tazikli suyla yıkatıyorum ve yıkama kurulama bittiği gibi kullanıyorum sabahı beklemeden
tek dikkat edilecek şey motor soğukken yıkatman gerekir
sıcak motora soğuk su deyince sorun olabilirmiş (söylenene göre, yoksa ben bilmem)
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Tazzikli su rulman, karburator ve buji gibi yerlere su kacirabilir, kullanmayin. Yikamadan once cantlari wd40 ile silin. Egzosu bant yada naylonla tikayin. Suyla yikayip dilerseniz yumusak oto fircasi ve oto sampuani ile her yeri temizleyin.
Sonra durulayip iyice kurulayin. Sonra 20 dakikakadar binip dolasin ki iyice kurusun..
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
bu yardımcı olur sanırım.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18652
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)