Sürüş eğitimi için tavsiye
Reklamlar
-
5000kmlik scooter tecrübem var. Sürücü kursunun verdiği temel eğitim dışında eğitim almadım. 600km'dir NC750X DCT kullanıyorum. Kendi motorumla eğitim almak istiyorum. Hangi eğitimi seçmeliyim emin olamadım. Çünkü vitesli bir eğitim almak istemiyorum, kendi motorumda debriyaj yok. Kendi motorumu etkili ve güvenli bir şekilde kullanabilmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer/kişi var mı? Gördüğüm tüm eğitimler vitesli/debriyaj odaklı.
Reklamlar
-
aynı durumdayım, ben de x-max'den DCT NC750X'e geçtim, düşük hız hakimiyet eğitimi alma niyetim var benim de. debriyaj kontrolü olmayan noktada bizim seçeneğimiz çok ufak gaz hareketleri ve arka frenle bunu engellemek olacak.
-
rider_oz adlı üyeden alıntı
aynı durumdayım, ben de x-max'den DCT NC750X'e geçtim, düşük hız hakimiyet eğitimi alma niyetim var benim de. debriyaj kontrolü olmayan noktada bizim seçeneğimiz çok ufak gaz hareketleri ve arka frenle bunu engellemek olacak.
hocam inşallah güzel bir tavsiye bulabiliriz buradan hayırlı olsun sizin de.
-
İstanbul'da ikamet ediyorsanız ya da gelme durumunuz varsa Honda Gs1, Yamaha Yra1 ve Murat Denizhan'ı tavsiye ederim. Burada kapalı alan hakimiyet eğitimi alabilirsiniz. Birkaç bin km sonra da yol eğitimi harika olur. Ekip Akademi diye MEB onaylı ve Honda gibi kendi çalışma parkuru olan bir yer daha var. O kurumu da tavsiye ederim. Eğitim alındığında iş bitmiyor, ara ara antrenman yapmak ve 1-2 senede bir de tekrarlamak faydalı olur.
Murat Denizhan da Honda'nın eski eğitmenlerindendir. Kendi çalışma alanı yok ama Tuzla ya da Pendik'te sabit bir boş alanda çalışma yaptırıyor. Honda'nın yeni yeri Maltepe'de, Yamaha Tuzla Autodrom'u kullanıyor, Ekip akademi de Şerifali'de.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
İstanbul'da ikamet ediyorsanız ya da gelme durumunuz varsa Honda Gs1, Yamaha Yra1 ve Murat Denizhan'ı tavsiye ederim. Burada kapalı alan hakimiyet eğitimi alabilirsiniz. Birkaç bin km sonra da yol eğitimi harika olur. Ekip Akademi diye MEB onaylı ve Honda gibi kendi çalışma parkuru olan bir yer daha var. O kurumu da tavsiye ederim. Eğitim alındığında iş bitmiyor, ara ara antrenman yapmak ve 1-2 senede bir de tekrarlamak faydalı olur.
Murat Denizhan da Honda'nın eski eğitmenlerindendir. Kendi çalışma alanı yok ama Tuzla ya da Pendik'te sabit bir boş alanda çalışma yaptırıyor. Honda'nın yeni yeri Maltepe'de, Yamaha Tuzla Autodrom'u kullanıyor, Ekip akademi de Şerifali'de.
hocam çok teşekkürler. gs1 dediğiniz motosiklet başlangıç eğitimi mi oluyor yoksa "Gelişim Seviye 2-Hazırlık" eğitimi mi. gs1 yok çünkü honda'nın sitesinde
-
freasy adlı üyeden alıntı
hocam çok teşekkürler. gs1 dediğiniz motosiklet başlangıç eğitimi mi oluyor yoksa "Gelişim Seviye 2-Hazırlık" eğitimi mi. gs1 yok çünkü
honda'nın sitesinde
Eğitim ismi değişmiş, evet dediğiniz gibi "Motosiklet başlangıç eğitimi"
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Eğitim ismi değişmiş, evet dediğiniz gibi "Motosiklet başlangıç eğitimi"
eyvallah hocam çok teşekkürler
-
Zafer Akçay Akademi’yle görüşmüştüm yakın zamanda. Temel seviye hakimiyet eğitimi için ekiplerinden bir hoca nerede bulunuyorsanız o ilçeye gelip boş bir alan tahsis ediyor. Sabah 9-9.30’da başlayan yarım gün kapalı alan eğitimi alıyorsunuz, daha sonra hocayla beraber öğleden sonra trafiğe çıkıp akşam 4.30-5’e kadar trafikte önlü arkalı intercom kullanarak motor sürüyorsunuz. Fiyatı Honda Safety Türkiye eğitimleriyle aşağı yukarı aynı. Aynı gün içerisinde hem kapalı alan hem de trafik eğitimi vermeleri beni cezbetmişti. Düşünülebilir belki
-
Geçen yaz başı kaskomu yeniletirken eğitim de sormuşlardı, sertifikalı eğitim alanlara cuzi de olsa bi indirim de oluyormuş kaskoda. Bunu da eklemiş olayım.
-
Adarat akademi'yi de çok duydum, hem bir arkadaşımdan, hem de sosyal medya fenomenlerinden katılan çoktu. o kurumu bilen var mıdır?
-
16 Ağustos 2024, 08:50
İstanbul için Honda/Yamaha'nın kendi eğitim yerleri var ama hocaları tanımıyorum. Bursa'da olan arkadaşlar MEB onaylı motosiklet eğitimi veren Meta Akademi'ye bakabilir.
-
16 Ağustos 2024, 09:52
https://safetyturkiye.com/
Honda eğitim merkezinde alacağınız eğitim size ciddi bir deneyim kazandıracaktır. Kesinlikle tavsiye ederim. Katıldım, biliyorum
-
16 Ağustos 2024, 10:19
Eski konuları hortlatmak moda oldu bu aralar. Sadece bu konu özelinde demiyorum şahsi almayın ama 2011'de açılan konular hortluyor sürekli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)