Adapazarı köfte operasyonu ve mini bayram gezim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Motor çok klas duruyor masallah nazar degmesin. Insan keyif aldigi bir motora sahip ise, guzel havada kullanmayinca kendini kotu hissediyor.
Kofte bahane tabi, yolculuk guzel gecmistir kesinlikle, tekerinize taş degmesin
-
Köfte bahane, gezi Şahane...
Ellerinize sağlık.
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş
Köftelerde fena duruyor esasında toktum ama bi açlık hissettim şuan
İnşallah birgün ben de böyle az eşya ile yola çıkabilirim
Köfteler lezzetli ama cok kucuk. Yere dusse uzulmezsin bile Az esya derken? Neler aliyosun yanina kisa gezlerde ?
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Motor çok klas duruyor masallah nazar degmesin. Insan keyif aldigi bir motora sahip ise, guzel havada kullanmayinca kendini kotu hissediyor.
Kofte bahane tabi, yolculuk guzel gecmistir kesinlikle, tekerinize taş degmesin
Aynen öyle,ayni dusuncedeyiz. Guzel ve suruse uygun havada surmemek ona ihanet gibi oluyor Saglam gazladim,ikimizde mutlu olduk. Tskler
Guven adlı üyeden alıntı
Köfte bahane, gezi Şahane...
Ellerinize sağlık.
Rota neresi olursa olsun, icinde köfte olan her gezi harikadir
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Köfteler lezzetli ama cok kucuk. Yere dusse uzulmezsin bile
Az esya derken? Neler aliyosun yanina kisa gezlerde ?
Örneğin bugün yaklaşık 400 km turladım. Yanımda 2 çanta vardı. Depo üstü çantada ruhsat , bez , powerbankler (2 tane ) aksiyon kamerası şarj cihazı ve 2 adet yedek batarya vardı.depoyu çizdi çanta bu arada bi daha kullanırmıyım bilmiyorum
Sırt çantasında yağmurluk , yedek tshirt ,drone , drone pili , bir şişe su , 1 -2 kraker , disk kilidi filan vardı. Bu arada sele altına usb koyacağım aküye gidonda olmaz kontağa bağlı olmayacak çünkü sele altına acil durumlarda kullanmak için yapacağım.
-
Saydım 8 tane köfte vardı. Ayıptır sorması kaç lira köfte?
-
Ooo, köfte gezisi, en sevdiğimden.
-
Güzel bir geziniz olmuş, köfte gezisi forumun geleneksel bir işi oldu artık hatta köfteciye gitmeyen motorcu motorcu değildir .
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Tamamı buysa bana az göründü ama herkes Tommy ve ben gibi değil. Az yiyerek doyanlar da var.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Tamamı buysa bana az göründü ama herkes Tommy ve ben gibi değil. Az yiyerek doyanlar da var.
Bana kalsa bir tencere yerim. 8 köfte az ama ne yapalım hem kilo almamak hem de fazla hesap ödememek için az yiyeceğiz
-
Köftecinin konumu da paylaşır mısınız? Köfteci konumları listemde dursun.
-
sakarya yenicami köftecisi yazarsan direk gelirsin çok kolay yerde anayol üstü
fakat sakarya ya geleceksen sana dülger pide yi tavsiye ederim köfte ciye 1 km mesafede kaşarkuşbaşılı ye hayatında böyle pide yememişsindir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Örneğin bugün yaklaşık 400 km turladım. Yanımda 2 çanta vardı. Depo üstü çantada ruhsat , bez , powerbankler (2 tane ) aksiyon kamerası şarj cihazı ve 2 adet yedek batarya vardı.depoyu çizdi çanta bu arada bi daha kullanırmıyım bilmiyorum
Sırt çantasında yağmurluk , yedek tshirt ,drone , drone pili , bir şişe su , 1 -2 kraker , disk kilidi filan vardı.
Bu arada sele altına usb koyacağım aküye gidonda olmaz kontağa bağlı olmayacak çünkü sele altına acil durumlarda kullanmak için yapacağım.
Az eşya çok huzur
hokahey adlı üyeden alıntı
10 tane vardı ama küçükler. Fiyatıda pahalı zaten. 125 lira.
Ooo, köfte gezisi, en sevdiğimden.
Forum olarak hobimiz :D
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Güzel bir geziniz olmuş, köfte gezisi forumun geleneksel bir işi oldu artık hatta köfteciye gitmeyen motorcu motorcu değildir
.
Köfte sevmeyen bizden değildir. Motorun varsa köftecisindir :D
Tam merkezde zaten. Daha iyileri varmı bilmiyorum ama ben kalabalık diye girdim. Kalabalıksa meshurdur dedim. Alternatif araştırcak vaktim yoktu
-
Güzel bir gezi, Tebrikler...
-
Güzel gezi olmuş. Benim de ıslama köftecim Sapanca'da. Bir vakit bulsam da gitsem.
-
arican adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi, Tebrikler...
Tskler
tommygun adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Benim de ıslama köftecim Sapanca'da. Bir vakit bulsam da gitsem.
Bizide götür :( Bütün şubelerini gezelim
-
125 lira mı? Yuh.
Aç gider aç geliriz.
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Bizide götür :( Bütün şubelerini gezelim
Şu Tire köftesi ve Ödemiş köftesini de yerinde denemek lazım.
-
Öyle 441 km gezi mezi olmaz.
Tommyguna takılıp, 1300 km devirmeden olmaz bu işler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)