Motor ve yuzme sezonu açılmıştır
Reklamlar
-
Goruldugu uzere sarimsak-badavut plajinda sezonu açmiş bulunuyorum.
Benim denize girdigimi goren kizlar baya etkilendi sanirim
Balik yakalayan ibibik de benim denize girdigimi gorunce o da girdi.rekabete girdi aklinca..neyse
Gercekten harika bir su..
Bu da ustun africa..guneste nasilda parliyor namussuz
balik tutmaya gelmistim ama yuzmek cok dahakeyifli.
Badavuta yakin olanlar iki soguk bira alip gelebilir,susadim
Not: telefonun kamerasi kirik,anca bu kadar cekebiliyor.
Reklamlar
-
Olm killi bacaklarin fotosunu koymak zorundamiydin
iyi yuzmeler ve gezmeler
-
Benim için hiçbir zaman kapanmayan sezondur.
Kış içinde motor da kullanırım haftada en az bir defa da 9-10 derece de olsa denize girerim 1-2 km arası yüzerim.
Motor ve yüzmenin sezonu yoktur
-
-
şahsen o kadar uzağa bırakamazdım. kuma sokar kıyaya baya yaklaştırırdım motoru. yazın temmuz gibi arkadaşla 3 gün karadeniz turu düşünüyoruz gittiği yere kadar. gittiğimiz yerlerde de yüzmek ama motordaki eşyaların çalınmasından korkuyorum nası olacak kim bilir. belki de hiç yüzmeyiz.
-
natijax adlı üyeden alıntı
şahsen o kadar uzağa bırakamazdım. kuma sokar kıyaya baya yaklaştırırdım motoru. yazın temmuz gibi arkadaşla 3 gün karadeniz turu düşünüyoruz gittiği yere kadar. gittiğimiz yerlerde de yüzmek ama motordaki eşyaların çalınmasından korkuyorum nası olacak kim bilir. belki de hiç yüzmeyiz.
Badavut'ta bizim kaldığımız bölgede bazı insanlar arazi aracı sayılabilecek cipleriyle kuma saplandılar ve traktör ile araçlarını çektirdiler. Kum çok yumuşak saplanmamak imkansız. Sahil araç ile girmeye kesinlikle müsait değil. Ayrıca motosikleti de plaj kumuna sokmak mantıklı değil. Zincire kum gelecek, zincir üzerinde bulunan yağ ile yapışacak ve zincire zarar verecektir.
-
Brava bizim oğlan bu serin havada denize girmek yürek ister. Tebrik ederim.
-
mertowski adlı üyeden alıntı
Badavut'ta bizim kaldığımız bölgede bazı insanlar arazi aracı sayılabilecek cipleriyle kuma saplandılar ve traktör ile araçlarını çektirdiler. Kum çok yumuşak saplanmamak imkansız. Sahil araç ile girmeye kesinlikle müsait değil. Ayrıca motosikleti de plaj kumuna sokmak mantıklı değil. Zincire kum gelecek, zincir üzerinde bulunan yağ ile yapışacak ve zincire zarar verecektir.
hiç düşünmemiştim vallah. haklısınız
-
Alanyalı olarak Alanya da bu sezon pek kapanmıyor hiç kışlığı olmayanda var ocakta denize giren de hele Ruslar şortlarını hiç çıkarmıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)