Büyük beden motosiklet pantolonu
Reklamlar
-
Bütün ekipmanları tamamladım, bi pantolon kaldı geriye ancak kilolu olduğum için birçok pantolon modeli bana olmuyor. Prosev Sky 5XL denedim ucu ucuna olmadı. Revit Hercules 2XL beden olarak oldu ama koruma cepleri doğru yerde olmadığı için iade ettim. Bildiğiniz kalıpları geniş, büyük beden için uygun marka/model var mı?
(Boy 186 kilo 110)
Reklamlar
-
TNtflich adlı üyeden alıntı
Bütün ekipmanları tamamladım, bi pantolon kaldı geriye ancak kilolu olduğum için birçok pantolon modeli bana olmuyor. Prosev Sky 5XL denedim ucu ucuna olmadı. Revit Hercules 2XL beden olarak oldu ama koruma cepleri doğru yerde olmadığı için iade ettim. Bildiğiniz kalıpları geniş, büyük beden için uygun marka/model var mı?
(Boy 186 kilo 110)
Sizin kilonuzda oldugum vakitlerde Riders Denimden bedenime uygun pantalon buluyordum. 42/32 olarak siparis ediyordum ve herhangi bir problem ile karsilasmadim. Ben Enduro Touring kullaniyordum. Siz sport motor kullaniyor ve deri tarzi bir sey ariyorsaniz bilemiyecegim.
-
-
Koruma ceplerinden bağımsız olarak, sadece bedeni uyan bi pantolon alıp, terzide iç yüzünden cep diktirsen? Hem hoşuna giden ya da hesaplı bi pantolon edinmiş olursun.
-
Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı
Sizin kilonuzda oldugum vakitlerde Riders Denimden bedenime uygun pantalon buluyordum. 42/32 olarak siparis ediyordum ve herhangi bir problem ile karsilasmadim. Ben Enduro Touring kullaniyordum. Siz sport motor kullaniyor ve deri tarzi bir sey ariyorsaniz bilemiyecegim.
Drift l kullanıyorum, günlük kullanabileceğim kumaş/kevlar vs. arıyorum. Deri zaten yazın hiç sarmaz ve bütçeme de yetmez gibi. (Bu arada yazmayı unuttum bütçe max. 2500 TL)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
shruikan adlı üyeden alıntı
Koruma ceplerinden bağımsız olarak, sadece bedeni uyan bi pantolon alıp, terzide iç yüzünden cep diktirsen? Hem hoşuna giden ya da hesaplı bi pantolon edinmiş olursun.
Herhangi bir pantolon sürtünme esnasında erir gider. Zaten dizlik kullanıyorum ama derimi korumak için pantolon istediğim için bu opsiyon benim için anlamsız kalıyor ama yine de teşekkür ederim fikrin için.
-
Günlük pantolon kastetmedim zaten, gene motosiklet pantolonu olacak.
Korumaları denk gelmedi istediğim gibi demişsin az evvel, onlara ayar çektir diye dedim.
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
-
Bizim burda terziler kumaş beğenir. "Ben bunla uğraşmam, elimde kalır" gibisinden söylemlerle günlük kıyafetleri bile geri çevirdikleri olur. Motosiklet ekipmanına uğraşacaklarını hiç ihtimal vermediğim için iade ettim direkt.
-
Drift l kullanıyorum, günlük kullanabileceğim kumaş/kevlar vs. arıyorum. Deri zaten yazın hiç sarmaz ve bütçeme de yetmez gibi. (Bu arada yazmayı unuttum bütçe max. 2500 TL)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Herhangi bir pantolon sürtünme esnasında erir gider. Zaten dizlik kullanıyorum ama derimi korumak için pantolon istediğim için bu opsiyon benim için anlamsız kalıyor ama yine de teşekkür ederim fikrin için.
Riderdenim markasına baksanız? Bulunduğunuz yerdeki mağazasında üzerinize deneyerek uygununu bulabilirsiniz.
Ben 180 boyunda 85 kiloyum, kilom çok sayılmaz ama kilosu 3 haneli arkadaşlarımdan da aynı marka pantalonu giyenler var. demek ki beden bulunabiliyor.
Bir de tech-90 vardı o da güzel ama ben alırken mağazasında üzerime uygun bulamamıştım.
Bu iki marka da kot pantalon, içlerinde kevlar katmanları var ve kalça ve diz korumaları ipmatech (ya da muadili) ile geliyor. ben kaza yaptığımda korumalarını test etmiş oldum, çarptığım aracın kaportasında dizimin izi çıkmıştır ama dizlerimde hissetmedim bile.
-
En yakın gidip bakabileceğim yere git gel 400 TL tutucak. O yüzden internetten alıcam mecbur.
-
En yakın gidip bakabileceğim yere git gel 400 TL tutucak. O yüzden internetten alıcam mecbur.
internetten en azından iade etme şansı olur. internet sitelerinde ölçüleri vermişler.
Örnek bu linkte beden seçim tablosu var: https://www.riderdenim.com/poyraz-motosiklet-pantolonu
-
[QUOTE=TNtflich;4728894]Drift l kullanıyorum, günlük kullanabileceğim kumaş/kevlar vs. arıyorum. Deri zaten yazın hiç sarmaz ve bütçeme de yetmez gibi. (Bu arada yazmayı unuttum bütçe max. 2500 TL)[COLOR="Silver"]
Benim size önermis oldugum marka zaten denim/kevlar olarak üretim yapiyor. Eger ayni isimde iki farkli firma yoksa espresso nun söyledigi yer ile ayni. Internet sitelerinden modellere bakip begendiginiz ürünü alabilirsiniz. Benim aldigim zamanlarda alternatif 2 renk vardi. Siyah ve lacivert olarak. Sizin kilonuz ve boyunuza uygun olan ölcu bence 40/32 ya da uzun seviyorsaniz 40/34 olabilir.
-
(Boy 186 kilo 110)
Merhabalar hocam, 1.90 - 110 kiloyum bende.
Dainese Over Flux D-Dry Pantolon kullanıyorum ve bu pantolunu 92 kiloyken almıştım, şuan 110'um hala oluyor. Bedenini şuan tam hatırlamıyorum ama bu modeli düşünürseniz akşam gidince bakabilirim sizin için, bir üst bedeni çok çok rahat oturacaktır size.
edit: Mesajların devamını sonradan okudum, bütçenizden çok çok fazlaymış önerdiğim pantolon.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)