Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

3 SEÇENEK

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Dominar250
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurban olayım bu saatten sonra Hyosung GTR bakmayın. Alıp evlat etmekte felsefik olarak sıkıntı yok, ama evlat edilecek motorun bir esprisi olmalı.
    veya yine baş yakacak motora da binilir, ama bu yaktığı başa da değecek bir şey sunmalı.
    Onu yakın çevremde var, ondan seçenekler arasında tuttum,binip kullandım da fakat tarzı benim tarzıma uymuyor vazgeçtim hemde dediğiniz gibi son sahibi olma ihtimali ürkütüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Alıntı fancydriver adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sorunlar yalnız genel sorunlar değil, hiç yaşamayan da var, bunları yaşayanlar da, bu da kalite kontrolün çok dandik olmasıyla alakalı. Japonlar elli çeşit kontrol mekanizması devreye sokuyor, ki onlarda bile çok nadiren de olsa problemler olabiliyor, Hint menşeili motorlarda gayet normal bu gibi problemler.

Sadece motoru iyi takip edin, problemler var ama çözümsüz değil hiçbirisi, motorun gerekli bakımlarını yaptırırken servise bildirirsiniz herhangi bir hata durumunda ama inşallah hatasız bir motorunuz olur.
    Sağolun cevabınız la bı nebze rahatladım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar250
    son kez hortlatıyorum konuyu,nk250 mi tercih etmeliyim dominar250 mi aralarında 15.000tl var, nk250 80.000TL iken dominar 250 95.400TL. 181 boy 90 kg ağırlığım var. Dominar 250ye 15 daha fazla vermek için değer mi?

hakan1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200 4V
    Alıntı zorkow58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son kez hortlatıyorum konuyu,nk250 mi tercih etmeliyim dominar250 mi aralarında 15.000tl var, nk250 80.000TL iken dominar 250 95.400TL. 181 boy 90 kg ağırlığım var. Dominar 250ye 15 daha fazla vermek için değer mi?
    Dominarlar bu ara çok sorunlu, ben artık şüpheyle bakıyorum. Cfmoto da yaani...Dostum Japon al...Cbr 250 filan, ne bileyim...

Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Bir köşede Hintli, diğer köşede Çin.. Bilemedim, 2023 Dominar’da bir sürü problemi halletmişler diye duydum ama daha geçen haftalarda kendi kullandığım Dominar250 silindir kapağı kırdı. Gönlüm Dominar tavsiye etmeye el vermiyor.

NK250’nin namı da pek iyi değil. Ben de Hakan hocama katılıyorum, japon tavsiye ediyorum. Veya Hero Xpulse 200 candır diyerek yavaşça uzaklaşıyorum
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar250
    Motorun siparişini geçtim artık omuydu bu muydu derken dominar 250'yle yola devam...
    Gönlüm hep japondan yana ancak işte durumumuzda belli. Herkese değerli görüş ve önerilerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim. 20 Mayıs 2023 tarihinden sonra dominar ile ilgili izlenimlerimi yazarım. Hepinize hayırlı sürüşler, tekeriniz düz bassın.

hakan1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200 4V
    Motorun siparişini geçtim artık omuydu bu muydu derken dominar 250'yle yola devam...
    Gönlüm hep japondan yana ancak işte durumumuzda belli. Herkese değerli görüş ve önerilerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim. 20 Mayıs 2023 tarihinden sonra dominar ile ilgili izlenimlerimi yazarım. Hepinize hayırlı sürüşler, tekeriniz düz bassın.
    Hayırlı uğurlu olsun, sıkıntı sizden ve motorunuzdan ırak olsun...🖐️

Motosikleti
    Dominar250
    Alıntı hakan1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, sıkıntı sizden ve motorunuzdan ırak olsun...��️
    Allah razı olsun cümlemizden inşallah
    efe2879 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)