Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alarmlı Disk Kilidi Önerisi

REKLAM ALANI
    karyabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Merhabalar kardeşler, abiler; 150 TL'ye aldığım markasız bir alarmlı disk kilidim vardı. Kendi kendine ötmeye başlayınca apartmanda huzursuzluk olduğu için kullanmak istemiyorum artık. Hem biraz daha güvenilir hem de lüzumsuz yere ötmeyecek bir alarmlı disk kilidi öneriniz var mıdır? Ortalama 500 TL gibi bir bütçe ayırmak istiyorum. İkinci el de olabilir, yeter ki düzgün çalışsın. İkinci eller için varsa ilan linki de atabilirsiniz. Teşekkür ederim hepinize.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Merhaba 150 liralik kilite motorunuzu teslim etmeyin belki kisa sureli parklarda ancak o zamanda risk ben secuare pro 10 mm disk kilidi kullaniyorum alarmli memnunum alarmi bozuldu motomax ucretsiz icini degistirdi.Abus vs kaliteli cihazlar da alabilirsin. 500 liralik kilitten cok verim alabilecegini dusunmuyorum.
    espresso bunu beğendi.

karyabla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Link verebileceğiniz securage veya abus marka kilitler var mı belki bütçeyi biraz daha yukarıya çekebilirim.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı karyabla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Link verebileceğiniz securage veya abus marka kilitler var mı belki bütçeyi biraz daha yukarıya çekebilirim.
    bende bu kilit var: Securage 7mm alarmlı disk kilidi. https://www.motomax.com.tr/securage-...sk-kilidi-4351

Çok güvenmiyorum ama zaten abus marka en kalınından zincir kilidim var. kısa süreli parkettiğimde biri kurcalarsa ötsün diye almıştım. alarmı çok hassas değil ufak tefek dokunmalarda hemen ötmüyor. Bende ayrıca takip cihazının alarmı da olduğu için bunun hemen ötmemesini dert etmiyorum fazla.

Auvray 10mm alarmli disk kiliti aldim, sra sertifikasi var 1800tl gibi.
    Abus zincir var diye 3500tl disk kilitine vermedim
    espresso bunu beğendi.

tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Sadece disk kilidi ile kitlememek lazim hem zincir hem disk kilidi en iyisi.Ben ontekere disk kilit arkaya zincir bagliyorum .Gecici duracaksam sadece disk kilidi tabi .motosikletim ns160 ama calinirsa tekrar alabilmem suan icin pek mumkun degil kilitlere iki sene once 1415 lira vermisim. Simdi ayni kilitlerin toplami 4000 lira imkanlarinizi zorlayin alabildiginizin en iyisini alin 500 lira cok degerli bir para degil artik malesef levye veya sogutucu yetiyor kirmalarina.
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı tecrube0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece disk kilidi ile kitlememek lazim hem zincir hem disk kilidi en iyisi.Ben ontekere disk kilit arkaya zincir bagliyorum .Gecici duracaksam sadece disk kilidi tabi .motosikletim ns160 ama calinirsa tekrar alabilmem suan icin pek mumkun degil kilitlere iki sene once 1415 lira vermisim. Simdi ayni kilitlerin toplami 4000 lira imkanlarinizi zorlayin alabildiginizin en iyisini alin 500 lira cok degerli bir para degil artik malesef levye veya sogutucu yetiyor kirmalarina.
    Ben abus zinciri günlük sürüşlerde evin önünde motoru bağladığım direkte bırakıyorum, yalnızca disk kilidi ile idare ediyorum geçici durduğum yerlerde. Ama içim rahat olsun diye de bir de U kilit almaya niyetim var ki takip cihazı ve kaskom da var, ona rağmen içim rahat değil.
    tecrube0 bunu beğendi.

Ben bunu kullanıyorum. Biraz pahalı ama çok rahat ve kullanışlı. Tek sıkıntı telefonun şarjını idareli kullanmak gerekiyor. Ama anahtar derdinden kurtarıyor.

https://www.hepsiburada.com/abus-807...magaza=Motoliz

srdrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750 X DCT
    Merhaba. Motosikletime disk kildi almak istiyorum. Abus 8077 öneriliyor. Ancak bu modelin alarmsız çalışma seçeneği yok. Merak ettiğim konu ise kediler motor üzerine çıktığında, rügar ya da yağmurda kilidin ötmesi, çevreye gereksiz yere rahatsızlık vermesi.
    Bu modeli böyle sorunlar yaşatır mı? Abus'un önereceğiniz başka modeli var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Ranke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 150
    Alıntı srdrrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Motosikletime disk kildi almak istiyorum. Abus 8077 öneriliyor. Ancak bu modelin alarmsız çalışma seçeneği yok. Merak ettiğim konu ise kediler motor üzerine çıktığında, rügar ya da yağmurda kilidin ötmesi, çevreye gereksiz yere rahatsızlık vermesi.
    Bu modeli böyle sorunlar yaşatır mı? Abus'un önereceğiniz başka modeli var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
    Merhaba, ben yaklaşık olarak altı aydır bu kilidi kullanıyorum. Bence hassaslığı kararında, motoru azıcık oynatmakla çalmıyor. Ama tekerlek hareket edeceği zaman alarm çalıyor. Birkaç defa çocuklar topla kilidi vurunca da çalmıştı. Benim motor bir apartmana gayet yakın duruyor, şu ana dek şikayet eden olmadı.

Şu ana kadar sorun olarak sadece kilit atma mekanizmasında sıkışma yaşadım. Aldığım yer kimi modellerde bunun kronik sorun olduğunu söyledi. Anahtarla kilidi açmama rağmen kilit mekanizması arada tam açılmıyor, kilit açık şekildeyken ufak tokatlamak gerekiyor. Ciddi sorun olursa getirin, yenisini verelim yahut Almanya'ya gönderelim dediler. Sonuç olarak güven veren bir kilit bence, memnunum.
    srdrrr ve espresso bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)