Bajaj Pulsar RS 200 Ön Sipariş
Reklamlar
-
Merhabalar,
Yakın zamanda RS 200 almaya karar verdim. Bayileri aradığımda, 18 ila 22 Mayıs tarihleri arasında teslim edeceklerini söylediler. Ön sipariş ile motor alanlar var ise yardımcı olursanız sevinirim. Belirtilen tarihte gerçekten teslim edilecek mi yoksa 18 Mayıs'ta teslim edilecekmiş gibi gösterip daha sonra 1 ay daha bekletirler mi? 3-4 gün gecikme olması sorun değil. Ön siparişte motor fiyatının tamamını ödememiz gerekiyor mu ve bu süreç nasıl işliyor?
Reklamlar
-
Ekuralkan’da 18 mayıs teslim diyor, oradan alabilirsiniz, hayırlısı olsun
-
Teslim tarihinden 5 10 gün öne veya geç teslim olabilir ama sıkıntı olmuyor birçok kişi k şekil alıyor hiçbir fiyat artışı yansıtılmadan.
-
Bedeli tamamen öder isen fiyat sabitlenir ve belirtilen tarihte teslim olur
Stok biterse zaten ekuralkan otomatikman bir sonraki tarihi gösteriyor
-
Ben belirttiğiniz sekilde satın aldım herhangi bir sorun yasamadım. 2-3 gün gecikme olabiliyor ama oyle 1 ay gibi felan asla.
-
bende dominar 400 ug almayı düşünüyorum sıfır olarak, salı günü bayiden sipariş vereceğim ama site ile bayi arasında ne fark var daha fazla gecikmeye sebep olmaz diye düşünüyorum sanırım umarım 1 ayı geçmez
-
cansedefoglu adlı üyeden alıntı
bende dominar 400 ug almayı düşünüyorum sıfır olarak, salı günü bayiden sipariş vereceğim ama site ile bayi arasında ne fark var daha fazla gecikmeye sebep olmaz diye düşünüyorum sanırım umarım 1 ayı geçmez
Siparişler hangi tarihte vereceğine bağlı şuan için siyah rengini sipariş verirseniz mayıs sonu teslim olarak gözüküyor yeşil rengi ise daha erken 16'sında teslim olarak gözüküyor. Bende RS 200 için 18 mayısı bekliyorum
-
Ben de Haziran sonunu bekliyorum ama naptınız teslim alabildiniz mi motoru tarihinde ?
-
ex3llency adlı üyeden alıntı
Ben de Haziran sonunu bekliyorum ama naptınız teslim alabildiniz mi motoru tarihinde ?
Motorumu teslim alamadım beklemekteyim Bu hafta içinde teslim olur diyorlar bakalım göreceğiz
-
işlemler yüzünden biraz sarkıyor deniliyordu ama hayırlısı bakalım umarım çok uzun sürmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler