Hero muz hayırlı uğurlu olsun inşallah
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam tekerine taş değmesin. Bende motorumun teslim edileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Reklamlar
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun keyifle bin biraderim ;)
Amin hocam, teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Vladicius adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun hocam tekerine taş değmesin. Bende motorumun teslim edileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Amin hocam, çok sağol. İnşallah sen de en kısa zamanda motoruna kavuşur, güle güle, kazasız belasız kullanırsın
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun keyifle bin biraderim ;)
6 sayfa uğraştırdı ama aldı...😆
Şimdi desek ki rockstar biz aslında sana kamera şakası yaptık, ne der acaba...Aslında aldığın motor en kötü alternatifti filan desek..😁
-
hakan1969 adlı üyeden alıntı
6 sayfa uğraştırdı ama aldı...😆
Şimdi desek ki rockstar biz aslında sana kamera şakası yaptık, ne der acaba...Aslında aldığın motor en kötü alternatifti filan desek..😁
Haha eyvallah hocam :D tabi ki burdaki yorumların hepsini ciddiye aldım fakat sadece buraya göre değil, internetteki araştırmalarım ve kendi yorumuma göre de şimdilik, başlangıç için alabileceğim en güzel motor buydu diye düşünüyorum.
-
Rockstar91 adlı üyeden alıntı
Amin hocam, teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Amin hocam, çok sağol. İnşallah sen de en kısa zamanda motoruna kavuşur, güle güle, kazasız belasız kullanırsın
İnsallah hocam 🙏
-
Size bu videoyu tavsiye edeyim. https://www.youtube.com/watch?v=JDm_PA-nLww
Aynı marka değil ama fikir aynı.
Bir de trafiği iyice öğrenene kadar sürerken muzik dinleme olayına girmeyin derim, ne kadar az dikkatiniz dağılırsa ilk başlarda o kadar iyi olur.
-
Kazasız belasız inşallah.
-
espresso adlı üyeden alıntı
teşekkürler bu videoyu izlememiştim, izlicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
Mallaca adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız inşallah.
inşallah hocam, sağolun, hep beraber kazasız belasız kullanalım
-
bir saattir düşünüyorum "hero muz" nedir acaba diye. hero, "muz" diye bir model mi çıkarmış acaba derken başlığa girdim ve gerçek ile yüzyüze geldim. hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşleriniz olsun, tekeriniz düz bassın.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
hokahey adlı üyeden alıntı
bir saattir düşünüyorum "hero muz" nedir acaba diye. hero, "muz" diye bir model mi çıkarmış acaba derken başlığa girdim ve gerçek ile yüzyüze geldim. hayırlı olsun.
haklısın hocam, aceleyle yazmışım teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
aargh adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşleriniz olsun, tekeriniz düz bassın.
Teşekkürler hocam, sizin de tekeriniz düz bassın
-
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Kazasız ve tam ekipmanlı keyifli sürüşler =)
-
Biz yaşlandık heralde.Bende bakıyorum ulan böyle modelmi olur.Madem yaptın TR de bari değiştir diye.Demek yanlız değilmişim.
Hayırlı olsun bu arada.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Biz yaşlandık heralde.Bende bakıyorum ulan böyle modelmi olur.Madem yaptın TR de bari değiştir diye.Demek yanlız değilmişim.
Hayırlı olsun bu arada.
Kaç para ulan bir kesme işareti ha kaç para!!!
-
Hoka Reis sen de yakın zamanda bir sürpriz patlatsan da "Hanemize hayırlı olsun" diye paylaşımlar yapsan.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Hoka Reis sen de yakın zamanda bir sürpriz patlatsan da "Hanemize hayırlı olsun" diye paylaşımlar yapsan.
Ben aldım başkan domi 250 var şu an bende.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Emektar cbf'i Ankara'ya verdim zürendyol go'da çalışıyor hergele.
-
byOzturk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Kazasız ve tam ekipmanlı keyifli sürüşler =)
teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun bu arada.
teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)